.

sunnuntai 4. toukokuuta 2014

Hildegard "Hilda" Valentine - Mekko WIP

Eli ensimmäinen toivottavasti monesta WIP päivityksestä ennen Cosvisionia, katsellaan kuinka kerkeän kirjoittelemaan näitä.


Aikamoinen mekko. Paljon röyhelöä, pinkkiä ja tiukka yläosa. Otin haasteen mielelläni vastaan, joten lähdetään nyt katselemaan miten onnistuin!


Hildalla on todella paljon röyhelöä mekossaan, joten päädyin tekemään alushameen jossa on kolme röyhelökerrosta. Röyhelöt on kaikki vedetty tukikankailla jäykemmäksi ja viivottimella mitattu että niistä tulee kaikista saman levysiä. Älkää edes kysykö kuinka paljon röyhelöä käytin mekkoon, en ihan oikeasti tiedä.

Kuvassa näkyy myös yläosa mitä aloitin tekemään, eli ylipitkä korsettimainen yläosa prinsessa saumoilla. Prinsessa saumat on rakkaus, niillä saa niin hienon muodon eteen.


Tässä sitten yritin kaavoittaa alaosaa kello kahdelta yöllä derppis. Kohta alkoi tappelu yläosan röyhelöiden kanssa.


Joo. Kaikissa Hildan kuvissa tuota mekon puolivälissä olevaa röyhelöä ei näy, mutta päätin tehdä sen koska röyhelö on paikallaan kumminkin itse pelissä. Ongelma oli sitten tuo pinkki nauha joka meni röyhelön päälle.


En muista leikkasinko koko alaosan irti kaksi vai kolme kertaa, kun pinkki nauha vaan päätti vittuilla minulle. Ryppy, ryppy, ja ryppy! Ihan paskalta näytti vaikka kuinka yritin.


Päätin että fuck it, teen sitten vaikeemman kautta. Ompelin koneella yhden sauman nauhan sisältä että se kiinnittyi mekkoon, ja loput sitten hoidin käsin.


Olen varmaan monta kertaa ilmaissut blogissa kuinka INHOAN käsinompelua. Koska käsinompelu on itse saatana. Mutta samalla kun katoin telkkarista jotain "laatuviihdettä", ompelin nauhaa kiinni mekkoon. Ja arvatkaa mitä, nauha asettui tosi nätisti röyhelön kanssa mekkoon! I WON BITCHES MHUAHAHA.


Sitten pistin kiinni yläosan röyhelöt, olkaimet ja alaosan.


Kunnes tajusin että minun piti ommella sama nauha kiinni alaosaankin käsin. Ffffuuuuuu jne. Molempiin nauhoihin meni ainakin se pari tuntia, jos ei kolmea. Never again.


Loput röyhelöt kiinni ja tadaa, siinäpä se.


Tuosta sydämestä tulee kyllä WIP kuvia joten nou hätä.


Tälläisenä käytin mekkoa Yukiconissa, mutta Cosvisionia varten pistin siihen luut, koska mekko nousi ikävästi ylös aiheuttaen ilkeitä ryppyjä. Eipä nouse enään!


Stay cool!

~Hansku

6 kommenttia: