.

torstai 15. toukokuuta 2014

Cosvision 2/2 - Sunnuntai

Tai no, aloitan lauantai illasta ja heittelen tähän väliin lisää lauantain shoottikuvia Hildasta.

Etsittiin iltabilepaikkaa hyvän tovin koska jostain kumman syystä kenenkään GPS ei toiminut Turussa.. Kun pääsimme paikalle pettymys oli suuri, niin ankea ja lattea paikka ettei tosikaan. Vaihdoimme heti paikkaa tien toiselle puolella katsomaan loput Euroviisuista ja juomaan muutaman juoman.


Sunnuntai alkoi hitaasti, kerkesin ottaa nokosetkin ennen lähtöä (Pukuna oli siis Galil, pyssykissatyttö ja nukuin kerällä. Hahah!). Pääsimme tapahtumapaikalle juuri silloin kun kisa alkoi eli 12. Kysymys, miten ihmeessä Hall Cosplay kisaan ehdittiin etsiä kisaajat kun ekat ohjelmat alko vasta 11 o.o Olisin kaivannut vielä näyttävämpiä pukuja Hall kisaan mutta minkäs teet kun ei ole aikaa etsiä! Esityskisasta taas en osaa oikein sanoa mitään, ihan jänniä esityksiä oli. Huomaa etten tiedä esityksistä mitään kun ei ollut mitään käryä top 3:sesta.

Esityskisaajat
Hall Cosplay-kisaajat
Kisan jälkeen käytiin katsomassa oikeat cosplaymammat, jota ehdittiin katsoa puoli tuntia. Oltiin nimittäin luvattu Helenalle Amandan kaa että tullaan Kairin stageperformance työpajaan, ja onneksi mentiin! <3 Meillä oli oikeesti ihan huippuhauskaa ja naurettiin mahamme kipeiksi, ja Kairi, siis oikeesti se nainen oli jotain niiiiin ihanaa <333

Sain kuvankin :3 <3
Aluksi ajateltiin että ollaan vaan tunti pajassa, mutta mehän sit oltiinkin loppuun asti, hahha hups :D Sen jälkeen oli päättäjäiset josta ei oo kummallista sanottavaa, ihan kivat päättäjäiset, kiva että siellä oikeesti jotain ohjelmaa!

Fanityttöilin liikaa <3 Ihanat cossit!

Oli mukavaa että conista ei heti päättäjäisten jälkeen häädetty ulos kun jouduimme odottaan tunnin autokyytiä, joten saimme istua rauhassa sen tunnin sisällä. Huippupisteet Cosvisionille tästä!


Olen The Internetistä lukenut että Cosvision olisi taas 2016 vuonna, ja jos näin on, minut taatusti nähdään tapahtumassa! Aivan mahtava tapahtuma.


Ei mulla muuta, nauttikaa loppu Hilda kuvista :D
Stay cool!

~Hansku

2 kommenttia:

  1. koko coni oli asstastic :3
    Ja onnea vielä sijoituksesta!

    VastaaPoista