.

tiistai 13. toukokuuta 2014

Cosvision ja ermahgerd kerrets - lauantai ja Hilda 1/2

Joo. Cosvision.

En itseasiassa edes aikonut mennä tapahtumaan kunnes kutsuvieraskisaan tuli kutsu. Siihen meinasin sanoa kiitos mutta ei kiitos, mutta ajattelin sitten että hei, mennään nyt sitten.

Ja yleensä kun kisailee niin koko päivä menee siinä, ja kisailuiden kanssahan se lauantai sitten meni. Amanda oli kanssa kisaamassa yksilökisassa joten se koko päivä meni jomman kumman tuomaroinneissa yms juoksemisessa.


Olin vähän jännännyt jo etukäteen mitenköhän järjestelyt kisan puolesta menee, kun tapahtuma ja vastaava oli kumminkin ensikertalaisia. Muutama ongelma oli, isoinpana voisin sanoa sen että kaikki ovet oli lukossa eikä bäkkärille päässyt kun soittelemalla ihmisille kunnes saimme ovikoodin. Eikö sitä koodia voinut aikasemmin antaa?


 Ehdoton paras juttu oli se että cosplayvastaava Miro oli oikeasti menossa mukana ja tarkasteli ihan kokoajan miten homma menee, eikä lähtenyt minnekkään huitelemaan kuten on joskus näiden vastaavien kanssa käynyt.


Ottaen kumminkin huomioon kaiken sanoisin että kisa oli hyvin järjestetty. Lupasinkin Mirolle lähetellä vähän tarkempaa palautetta ja sen tulen tekemään!


Yleisimpänä lauseena varmaan bäkkärillä sanoin oli että "voinks tän vielä perua?", oli nimittäin sellaset jännitykset ettei tosikaan, ja vielä kun kaikilla oli ihan megahienot puvut!!


Päivä nopeasti ohi ja sitten olikin lavaesiintymisen vuoro. Ermahgerd, kerrets.


Olin jännännyt esitystä ihan sikana, koska en ollut ihan varma miten ihmiset suhtautuvat siihen. Hilda kun on ihme persenainen ja perse taisi olla se esitykseni teema... Tarkoitukseni ei ollut huorailla lavalla vaan esittää minkälainen hahmo on. Ilmeisesti se ihan hyvin upposi? En tiedä uskallanko katsoa videomateriaalia kyseisestä tapahtumasta jos sellaista on :DDDD


 Sitten palkintojenjako. Amanda meni ja voitti yksilönkisan, melkein halkesin tuoliini kun olin niin onnellinen ! <3 Sitten meidän palkintojenjako, jota en edes kuunnellu kun olin aivan varma ettei sieltä mitään tule. Kumminkin kuulin sitten johonkin väliin "Hanna Saarela" ja kuolin siihen paikkaan.


Siis joku minä olin juuri sijoittunut kolmanneksi kaikkien niiden upeiden cossareiden ja pukujen joukosta. Oli muuten aika lähellä etten alkanut lavalla itkemään mutta hillitsin itseni :D En vaan oikeasti tajua vieläkään tätä juttua ja saaföjdasgojögogepjgsen. Apua.

Kisan palkinto. Kissa <333
Onnittelut aivan ihanille 2- ja 1-sijoituksille, eli Yumille ja Rullarinkelille! <3


Että semmoista. Seuraavassa päivityksessä sitten sunnuntaista! :3 (Siellä Hildasta kuvia lisää, en jaksnut tunkea kaikkia tähän päivitykseen :D)

Stay cool!

~Hansku

9 kommenttia:

 1. Onnea sinulle voitosta! Pakko sano että asusi ja esityksesi olivat aivan mahtavia, todellakin ansaitset sijan. (Ja perse oli tässä tapauksessa ihan hyvä, kröhöm)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! :3 <3 (eikös perse ole joka tilanteessa ihan hyvä hahaha :DDD)

   Poista
  2. (Kyllä kyllä, hyvä pointti :DD)

   Poista
 2. Wiih onnea vielä toistamiseen! :) Ja täytyy vielä sanoa, että hyi kauhistus tuota laskostamisen määrää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia ja onnea myös sulle ! <3 Joo sitä oli... paljon *kuolema*

   Poista
 3. Onnea voitosta! Ja varmaan jännitti sielä kun kaikki niin pro-cossajia! Kyllä tuo Hilda sinulla passaa hyvin ja ihana cossi muutenki! Persenainen...*reps* xD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiiiiiiitooooss! <3 Hahaha joo Hilda on kyllä niin persenainen kun olla ja voi :DD

   Poista
 4. Onnea sijoituksesta! :D
  Jännää kuulla että olit alusta sillee "no en mää tiiä menenkö tohon mukaan" ja sit menit kummiski ja menit jopa palkintosijoille! On kyl hieno cossi tää!

  Pakko myös mainita että meinasin hajota tolle "perse oli se teema" osalle. xD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :D
   Niinpä, on ollut viime aikoina vähän negistelyä cosplayn kanssa, kun tuntuu ettei mikään ole riittänyt mutta päätin sitten kumminkin mennä ihan kokemuksen vuoksi. Ja derp, kolmas sija. What iz diz I can't even :D

   Hahaha, Hilda ja sen perse. Hihihi.

   Poista