.

keskiviikko 28. toukokuuta 2014

Hildegard "Hilda" Valentine - dem shoes

Viimeistä viedään! Eli tässä päivityksessä puhun kengistä sekä ekasta propista, jonka nyt pistin tänne kun siitä löytyy paljon kuvia.

Jos voisin mennä ajassa taaksepäin hankkisin ehdottomasti semmoiset kengät missä ei olisi ollut noita hemmetin strasseja.


Ne kun olin niin tiukassa ja syvällä kankaassa kiinni ettei oo tosikaan. Käytin varmaan pullollisen kynsilakanpoistoainetta että sain ne irti.


Seurasi sitten ongelma että nehän jätti kamalat jäljet kenkien pintaan. fffuu. Oli siis aika kokeilla citadelin dry maaleja kenkiin.


Eli tuommoista vahvaa tököttiä vetelin kenkiin, hion, uusi kerros, hion, uusi kerros etc. Tätä toistelin joku biljoona kertaa kunnes en vaan enään jaksanut.


Sain yllättävän hyvin jäljet piiloon, vaikka pienet jäljet kengän sivuille jäikin.


Kun pohja oli kunnossa oli aika testailla millä maaleilla maalaisin kengät.


Joten testailin kaikkia maaleja mitä vaan kämpästä löysin mikä olisi paras väriosuma kankaani kanssa jolla tekisin kenkiin nauhat ja rusetit.Koska halusin hifistellä maalasin tuon 2mm paksun "raidan" kengän pohjassa mustaksi koska se vaan näytti kivalta :DNuo taakse tulevat rusetit oli paholaisen keksintö, en vaan pystynyt kävelemään melkein olleenkaan kun ne jäi jalkoihin kiinni ja aargghh. Ei onnistunut.


Sitten vielä ihan pikainen katsaus ensimmäiseen Hildan proppiini!
Puutikku ja Worblalevy millä sen päällystin.

Saumat piiloon!


Mittakaavat on ihan yltiötärkeitä cosplayssa. Opetelkaa laskemaan!


Ylimääräisestä palaWorblasta tein sitten tuon keskustan.Ja päällystin vielä yhtenäisellä Worblalevyllä että siitä tulisi siiisti.


Kiemurat of death.. tappelin noiden kanssa niiiin paljon.

Ja tadaa, it's done.


Nyt on kaikki saatu Hildasta käsiteltyä, joten nyt siirrytään Desun juttuihin!


 Stay cool!

~Hansku

4 kommenttia:

 1. Jesus christ that's a lot of work that went into the shoes o.o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yup, those evil rhinestones, it's their fault! <_<

   Poista
 2. Oi, hyvältä näyttää!
  Mistä sä tilaat worblaa ja tuleeko kalliiksikin? Ois suurta kiinnostusta tohon kyseiseen materiaaliin, mut pelkäänpä et opiskelijan lompakko ei taida ihan antaa periks :d

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :3
   Tilaan sitä Mycostumes.de sivustolta, ainoa paikka USA:n lisäksi mistä tuota saa. Tulee saksasta ja postituskulut on 12e.
   Onhan tuo levy postareiden kanssa joku 80e, mutta se on todellakin ISO levy josta oikeasti rakentaa monet puvut, että kertaostoksena kallis, mutta kestää pitkälle.

   Poista