.

keskiviikko 16. huhtikuuta 2014

Tampere Kuplii 2014 = Galil

Itse "conista" minulla ei ole juurikaan mitään sanottavaa. En ole ollenkaan tapahtuman kohdeyleisöä, en lue edes Aku Ankkaa saatika länkkärisarjiksia, edes mangaa. Joten Kuplii on aina vähän semmoinen "lolol mennään Siperiaan hassuissa puvuissa ja nähdään kavereita jeejee" - tapahtuma. Joten en coniraporttia voi kirjoittaa.

Mutta mitä sen sijaan voin tehdä on antaa läjän kuvia Upotte!! ryhmästämme! Ja puhua vähän Galilista, kun siitä en ole blogiin mitään kirjoitellut.


Kun katselin Upottea!! ja Galil iskeytyi ruutuun, sydämeni oli heti myyty. Oli ihan pakko cossata tuota kissamaista pyssytyttyöä. Enkä ole ikinä tehnyt korvia tai häntää, joten jotain uutuuden viehätystä oli tässä perus koulupuvussa.


Huutelin sitten Twitterissä että hei, pyssytyttöjä anyone, ja sain joukkooni Lilianin Sakona, Suiggarin Siginä ja Rian (miksei sulla oo blogia! :D) Funcona. Aim set fire!


Galilin puku oli kyllä tosi simppeli tehdä. Perus koulupuku. Harmaita hiuksia sitten aiheutti peruukki ja häntä. Hännän kanssa oli muoto ongelmana, ja se että en oikein pidä karvakankaan ompelusta. Kukapa pitäisi?


Peruukin kanssa taas aiheuttivat piikit ja korvat ongelmia. Tykkään stailata enemmän "luonnollisia" tyylejä, kovista piikeistä kun on vaikea saada kivan näköisiä. Toista käyttökertaa varten takapiikkejä täytyy vähän lyhentää, sekä taakse tehdä kangaspalmikot mitä en kerennyt tekemään.


Korvat taas aiheuttivat conikansan seurassa ihastusta, sen takia koska olin blendannut korvat peruukkiin niin että olin tavallaan ottanut peruukkikuitua osaksi korvia. Minusta se näytti oikein kivalta!


Häntä ja korvat olivat sitten loppujen lopuksi lemppariosani puvussa, vaikka eivät olleet ne onnistuneimmat osat. Häntäkin heiluu niin söpösti kun heilutin pyllyäni! :3


Yksi syy myös Galilin valitsemiseen oli se että minulla on vieläkin kasottain valkoista karvakangasta, joten pystyin käyttämään sen ja värjäämään sen. Polyesteripohjaisen karvakankaat värjääminen toimi niin että otin suihkepulloon sinistä värinestettä, jonka tein sinisistä maaleista sekä vedestä, ja sitten suihkutin seoksen karvan päälle ja annoin kuivua vuorokauden. Sen jälkeen kun se oli kuivunut harjasin karvan tiheällä kammalla. Ja tadaa, värjättyä, pehmoista karvaa!


/cgl/ keskusteli vähän aika sitten cosplaysta ja tatuoinneista ja haluaisin kuulla teidän mielipiteenne tähän. /cgl/:n mielipide oli se että cosplay ja tatuoinnit ovat tosi badass juttu, eikä tatskoja kannata peittää. Olen kyllä ihan eri mieltä, yleensä peitän tatskani. Yleensä, mainittu asia tuppaa joskus unohtumaan kun kiireellä pitäisi keritä coniin. joten näissäkin Upotte!! kuvissa tatskaa vilahtelee.

Sana on vapaa aiheesta tatuonnit ja cosplay! (tai no, sana on kommenttiboksissani aina vapaa. Myös anonyymeille!)


Ja näin! Katse kohti Cosvisionia joka on kuukauden päästä, eli alan siis päivittelemään kasan kisapuku Hildan WIP materiaalia.

Stay cool!

~Hansku

6 kommenttia:

 1. Itse peitän mun tatuoinnit cosseissa aina mahdollisuuksien mukaan. Selkä ja nilkka menee yleensä ihan hyvin piiloon, mutta mulla on myös käsivarressa sen verran iso ja näkyvä tatuointi ettei sitä saa millään ku vaatteilla piiloon (meikit/maalit hankautuis heti kylkeen joten noup) joten valitsen cossit yleensä siten että on pitkät hihat puvussa :D Tosin en anna tatuoinnin haitatakkaan eli jos ihastun vain johonkin hahmoon ja sen puku sattuu olemaan lyhythihainen niin en anna sen estää. Mun puolesta tatuoinnit kyllä saa vilkkua puvuissa, mutta ainahan se on hahmolle uskollisempaa jos mitään ns. ylimääräistä ei ole näkyvissä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama ongelma kun tuon niskahartian kanssa, kaikki vaatteet hankautuu siihen ja ne tahrautuu! Ranteen kanssa on vähän helpompaa.
   Näin on! Jonkun pitäisi pitää joku tatuonninpeittopaja :D

   Poista
 2. ... Heh, ja minä kun luulin, että tuo tatska kuuluu asuun! Luulisi tunnistavan sen, kun itsekin Narutoa aikanaan ahkerasti seurailin. *naurahtaa*
  No mutta, näyttää todella upealta! : ) Minäkin pidän noista korvista, erinomainen idea sisällyttää ne tonne peruukkiin osittain~

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun puvut on vaan aina kato crossovereita :D Upotte meets Naruto eikun... Itse seuraan vielä kukukuku se on vaan niin hyvä sarja :D Näissä kuvissa ei taida näkyä edes mun Final Fantasy tatskaa, onnistuin niin posettaa hyvin!

   Kiitoksia paljon! :3

   Poista
 3. Hooo vai polyesterkarvoja olet värjäillyt! Tosi kiva lopputulos! Ja noi korvat, megasöpöt <3_______<3 Oisko mitään kikkakolmosia ihan perus polyesterkankaan värjäämiseen? Kangas on sellasta kevyttä sifongin tyyppistä, ja se on nyt ihan facebooksininen (lol naurettiin mun siskon kanssa tolle termille ihan katketaksemme :DD) ja tarkotus olis saada tumma navy. Hansku-sama help! ;_______________;

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt vedit kyllä pahan! Itse en ihan perus polykankaita ole ikinä värjäillyt, joten paha sanoa. Leikkaa testipaloja ja tee erinlaisia väriseoksia ja annan lillua muutama tunti? Facebookin sininen on hyväksyttävä termi, kaikki ainakin tietää minkä värinen se on :D H..h...h...hansku-sama?? ;___;; Mmmmutta enhän minä ,_,

   Poista