.

keskiviikko 12. helmikuuta 2014

Yukicon 1/2

Olen vähän jäljessä tämän tekstin kanssa, mutta annoin itselleni sellaisen aikataulun että tämä pitää tulla ulos ennen Frostia, koska tiesin että olen erittäin kiireinen. Hei, tavoitteeseen päästy, jee! Pidän as usual tämän tekstin mahdollisimman lyhyenä.

Eli tässä tekstissä puhun itse tapahtumasta, ja toisessa sitten vampyyritaikatytöstä Hildasta.

I'm so beautiful ~ :p (Nauran tälle kuvalle vielä 10 vuoden päästä :D ":p")

Lauantai:

Lauantaiaamu alkoi alkaisella herätyksellä ja Hildan puvun tekemisellä. Hups, enkö ikinä opi? (Spoiler, en). Kun puku oli saatu jotenkin kasaan, oli aika saapua conipaikalle.


Conipaikka oli mielestäni ihan hyvä, tosin se sisälsi ehkä vähän liikaa portaita. Portaita joka paikassa! Koko lauantai menikin sitten kisajutuissa, olin siis Hildalla kisaamassa. Lauantaina olisi ollut muutama ohjelma mitä olisin voinut käydä kuuntelemassa, harmi etten päässyt.

Kisajärjestelyt oli mielestäni hoidettu hyvin. Peruutuksia tuli todella paljon joka sitten sekoitti aikatauluja jonkin verran, muttei niin huimasti että se olisi häirinnyt. Bäkkärin ruokatarjoilua ei ensiksi ollut, mikä harmitti, mutta sitten nenän eteeni ilmestyi voileipiä missä oli ties mitä päällä, triplaihanuutta! Empä ole yhtä hyviin ruokiin bäkkärillä törmännyt koskaan.

Sijoutusta kisasta ei tullut, joka ei itseasiassa edes harmita, johtuen siitä kuinka viime hetken puku Hilda oli. Voisin pistää Hildan kunnolla kuntoon ja viedä sen vielä koskus kisailemaan, mutta saa nähdä että minne.Sunnuntai:

Sunnuntai oli todella lyhyt päivä, joka vähän pisti harmittamaan. Ainoa ohjelma mitä käytiin katsomassa oli esityskisan tilalle pistetty nettipukukisa.


Lopun päivästä sitten hengailimme Desumajassa.

Yhteenvetona voisin sanoa sitä että Yukicon kaipaa enemmän ohjelmaa, enemmän tekemistä, Nyt coni tuntui todella lyhyeltä, eikä katsottavaa ohjelmaakaan ollut melkein yhtään. Mutta ensimmäistä kertaa järjestävväksi coniksi Yukicon oli kyllä ihan positiivinen yllätys!

Stay cool!

~Hansku

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti