.

sunnuntai 23. helmikuuta 2014

Desucon Frostbite - Paras con ikinä 6/5 - 1/2

Huhuh Frostista on jo viikko, mutta tuntuu kuin se olisi loppunut vasta eilen. Niin mahtavuutta ja ihanuutta koko tapahtuma etten vieläkään oikein käsitä tätä.

Anyways, tässä nyt tapojeni mukaisesti höpöttelen tapahtumasta, ja 2/2 päivityksessä sitten puvustani.


Perjantai: 

Perjantaina oli jo eka työvuoro, joka alkoi melkein heti siitä kun olin päässyt Lahteen. Toimin ekaa kertaa vänkärinä, ja nyt toimin siis ihanan Ilonan alaisena cosplayvänkärin puuhissa. Perjantaina auteltiin kisaajia lavaharkkojen kanssa, aina rento päivä.

Tämän jälkeen hotelille ja muutama (7) drinksua naamaan, join ihan puhtaasti tylsyyteen kun seurani saapui vasta ihan illalla. Nopean baarireissun kautta keskiyön jälkeen pelaamaan pelihuoneeseen vähän pelejä, ja siitä sitten nukkumaan.


Lauantai:

Lauantaina ylös ja puku päälle, siitä sitten alkoi kymmeneltä cosplaypaikkalippujen jako infolla. Ajattelin tehtävää ensiksi jotenkin tylsäksi, mutta sitten kun siihen pääsi kiinni se oli oikeasti todella hauskaa! Outoa ajatella että lippujen jakaminen voisi olla hauskaa, mutta nautin oikeasti siitä tosi paljon ja se 3 ja puoli tuntia meni todella nopeasti. Ihanaa puuhaa <3

Sieltä sitten bäkkärille ja itse sain tehtäväksi hoitaa Hall-cosplaykisaajia. Oli tosi kiva jutella kisaajille ja antaa ensikertalaisille vinkkejä, ngghh, cosplayvänkärinä toimiminen oli vaan kokonaisuudessaan niin täydellistä hommaa etten en edes kestä sen ihanuutta.

Hommien jälkeen menimme hotellille ja nautimme muutaman (pullon+2), ja lähdimme testaamaan Lastun juomatarjontaa. Mikään Desudrinkeistä ei kutkuttanut joten ihana baarimikko teki omien toiveiden mukaisen, todella ihanan drinkin, nams!


Taaskin tiemme johti pelihuoneeseen ja siellä muutaman roundin jälkeen hotellin sänky kutsui.

Desu voisi jatkossakin tarjoilla juotavaa Lastun puolella, ainakin omaan silmään homma pelasi tosi hyvin. Kukaan (en edes minä) ollut kauhean kännissä, ja porukka osasi olla kunnolla. Omaan silmään K-18 leima toi vain juotavat, tissejä AMV-kisassa ja vähemmän porukkaa, joten en näe mitään syytä miksei juominkeja voisi ottaa kaikille sallittuihin tapahtumiin mukaan.


Sunnuntai:

Sunnuntaina piti mennä pelkästään ohjelmissa, mutta aamuinen krapula ja yleinen väsymys aiheutti vähän ongelmia ohjelmien katselussa. Kyllä me, no, yksi käytiin katsomassa, keh.


 AMV-kisa oli... no AMV-kisa. Ainoa ero tässä kisassa verrattuna muihin kisoihin oli tissit, niitä muutamassakin videossa vilkkui. Ja pyllyjä, ei unohdeta niitä. Nauroin kun yhdessä videossa oli paljon materiaalia Hyakka Ruouran Samurai Girlsseistä, ja nyt kaikki tietävät kuinka pervosta sarjasta olenkaan cossannut!


Valitettavasti Nörtille naista luento meni itseltäni ihan ohi, nimittäin conitus oli ottanut osansa minusta ja nukuin koko luennon. Hups. Kyllähän sitä joskus pitää vähän nukkua :DD


Sitten otettiin vähän kuvia joita sitten lisää seuraavassa päivityksessä, ja sen jälkeen sitten päättäjäisiin. Oli ihan kiva että Desucon antoi Frostin kävijöille ennnakkovarausoikeuden, mutta herranjee ne järjestelyt. 8 tietokonetta ja 2000 ihmistä? Jono oli semmoinen että en todellakaan jäänyt jonottelemaan.

All and all Frosti oli ehkä paras tapahtuma missä olen ikinä käynyt. Siis ikinä. Yleensä tykkään Traconeista enemmän kun Desuista, eli tämän vuoden Traconilla on aikamoinen urakka jos minun listassani haluaa takaisin ykkösconiksi.


Stay cool!

~Hansku

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti