.

keskiviikko 26. helmikuuta 2014

Desucon Frostbite - Isurugi Mio - 2/2

Kaksi vuotta sitten kun tein Frostbiteen ED-version Miosta, lupailin että tekisin lisää Mioa. Sitten conia edeltävänä maanantaina kun Galilin peruukkia ei kuulunut ja piti keksiä äkkiä puku Frostiin, palasin takasin Mioon ja väänsin Mion maid puvun viidessä päivässä kasaan.

Ⓒ Madu
Miohan on kovanluokan tsundere sekä sadisti, mutta en osaa yhtään posettaa tyyliin kuuluvasti. Yritin, mutta näytin todella tyhmältä. Pidimme Amandan kanssa vaan kymmenisen minuutin pitkän kuvaussession, koska kumpaakaan ei huvittanut kuvailla joten posekokeilut jäivät muutenkin todella vähäisiksi. Oh well!

Loput kuvat Anmanda
Miossa oli ihana olla vänkärinä, muutamastakin syystä. Yksi, puku oli todella mukava päällä. Kaksi, oli vaan jotenkin ihanaa juoksennella työtehtävissä meidomekko päällä!


Puku siis tosiaankin valmistui viidessä päivässä, eikä edes jäänyt mitenkään viimetinkaan! Nopeat yksinkertaiset puvut ei ole ehkä se mun juttu, mutta oli vaihtelun kannalta kiva tehdä jotain simpppeliä. Ja sitä paitsi essu oli ehkä jotain niin ihanuutta! Niin söpö :3


Tosin jätin ihan tahallani pois sukkien koristeet, koska tiesin että sukat tulisivat valumaan ja koristepalaset näyttämään siis todella tyhmiltä. Joten tein vähän kompromissia, jätin ne kokonaan sitten pois, enkä varmaan tulevaisuudessakaan ajatellut tehdä niitä jos Mion joskus jonnekkin uudestaan laitan.


Seuraavaksi kirjoittelen 2/2 Yukicon päivityksen pois alta, eli juttua vampyyritaikatyttö Hildasta!


Stay cool!

~Hansku

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti