.

lauantai 11. tammikuuta 2014

2014 Cosplay suunnitelmat

Nonniin, tutturuu, se hetki mitä kaikki (=minä) on odottanut! Saan paljastaa ensvuoden puvut jiihaa!

Coneista en vielä tiedä, katsellaan niitä sitten kun tiedän paremmin mutta tässä päivityksessä esittelen puvut mitkä teen varmasti ensivuodelle. Todennäköisesti niitä tulee lisää, mutta jätän ihan sitä varten tilaa nykyisissä suunnitelmissani että voin tehdä on the spot päähänpistopuvut myös.

Aloitetaan!

Hilda Valentine - Shadow Hearts: From the New World
Voisin kirjoittaa romaanin verran tekstiä kuinka Hilda on ihana, kuinka hänen pukunsa on täydellinen ja miten Shadow Hearts: FTNW on parhaita pelejä koskaan. Mutta taidan säästää teidät siltä, etteköhän tuosta jo tajunneet että kyseessä on oikein sydäntä lähellä oleva hahmo. <3 Tälle puvulle voisin lupailla jo ensiviikkoista Yukiconia ilmestymispaikaksi, toivottavasti tulee ajoissa valmista!

Katen Kyokotsu - Bleach

Kun jatkoin vihdoinkin Bleachin katsomista (olin jumittunut 240 jaksoon), ja Katen Kyokotsu pamahti ruutuun, sydämeni melkein pysähtyi. Niiiiin ihana puku ja ihana nainen. Vaikka Bleach-cosplay on ollut hyvin epäsuosiossa viimeiset 2 vuotta, niin igaf, minähän cossaan mitä minä haluan. Ja about kukaan ei tunnista minua koska kyseessä on tosiaan fillerihahmo! Ei se mitään.

Galil - Upotte!!
Upotte on oikeasti minun mielestäni tosi hyvä sarja, ja se viihdytti ihan loppuun asti, joten pakkohan siitä joku puku on tehdä. Ja Galiliin tykästyin heti kun se ilmestyi sarjassa, joten se oli luonnollinen valinta. Plus minulla on kamalasti ylimääräistä karvakangasta ja sitä olisi kiva käyttää johonkin. Ja pääsen ryhmäilemään ihanien tyttöjen kanssa, jee! :3

Shura Kirigakure - Ao no Exorcist
Ao no Exorcist juna on tainnut mennä ohi jo kauan sitten, mutta olen sarjan alkamisesta asti halunnut tehdä jonkun puvun siitä, mutta mikään design ei miellyttänyt silmää. Kunnes vihdoinkin huomasin mitä Shuralla ja päällä 7 volumen kannessa! Puku on täynnä kaikkia ihania yksityiskohtia ja pieniä aseita, miun on ihan pakko tehdä tämä. Ihan pakko.

Oerba Yun Fang- Final Fantasy XIII

Fangin piti olla viimevuoden WCS-puku, mutta koska molemmilta loppui motivaatio, jätimme homman välistä. Mutta jos nyt jaksaisin kaivaa Fangin laatikonpohjalta ja tehdä sen loppuun!

Nakuru Narumi - Mayo Chiki!
Mayo Chiki on ihan kamala sarja. Annoin sille MAL arvosanaksi 2/10 koska 1p-kaikki viittaukset sarjassa ja 1p-Nakuru Narumi. Ihana hahmo paskassa sarjassa. Koska Fang on hyvin ruskettunut ja minä hyvin vaalea, päätin vetästä rusketusta pullosta (koska ei enään ihomaaleja D:) johonkin coniin, joten tarvitsin jonkun toisen hahmon millä on myös ruskettunut iho, ja Nakuru tuli mieleen! Nakurulle minulla on peruukkikin jo valmiina Miolta joten win-win situation.


Ja näin, tässähän näitä! ~

Stay cool!

~Hansku

8 kommenttia:

 1. Oih, odotan näkeväni erityisesti Shuran ja Kyokotsun, appruuvaan! >u< Musta on vaan kivaa et ihmiset cossaa vuoden pari jälkikäteen kun se fandom on räjähtäny coniskeneen. Joko ennen aaltoa tai sen jälkeen niin ei huku sinne lukuisten muiden alle :DD Mut hei sitku tiedät minne teet Shuran niin mä olen harkinnu Rinin tekemistä jonki verran, niin jos mulla on vapaata (iso jos mutta kuitenkin) niin voisin tehdä sen niin voitas napsia jotain yhteiskuvia kenties? ovo

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin on, en itse tykkää tehdä Juuri Niitä pukuja mitä kaikki tekee nyt, (kamalan ahdistavaa saada puku nopeasti valmiiksi örgh ei kiitos) mutta jos joku hahmo on kutkuttanut sen voi sitten tehdä myöhemmin! Profit! Aaaa ehdottomasti :3 Shuralla eikä muillakaan loppuvuoden puvuilla ei ole minkäänlaista aikataulua, joten voit ihan vapaasti ehdottaa jotain conia! (: Voisin heittää ainakin yhden ehdotuksen, Tracon sunnuntai?

   Poista
  2. Haha aika hyvin, meinaa Traconin sunnuntai on ehkä se tasan ainoa päivä minne mulla ei ole ollu edes alustavasti mitään suunniteltuna :D Eli sopis mulle juu.

   Poista
  3. Awesomesauce, sounds like a plan! ~

   Poista
 2. Oi oi Katen Kyokotsu!
  Olen itse myös huomanut miten Bleach-cossien suosio on tippunut tosi paljon Suomen coniskenessä viimeiset vuodet mutta pakko sanoa että Kyokotsua kyllä näkee niin pirun harvoin että approovaan ja rajusti sitä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyokotsu on ihana nainen <3 Kiva että hahmo miellyttää, olin ihan varma että ihmiset jotka ovat katsoneet Bleachin eivät muistaisi kyseistä naista :D

   Poista
 3. Olen samaa mieltä että cossaa mitä haluat ja milloin haluat, minullaki on cosseja mitä saadan vasta tehä kun se sarja hype laskeutuu jonku verran, että erottuu vähän massasta. Esimerkki sarja mistä haluan cossata mutta ei vielä on Shingeki no Kyojin/Attack on Titan.

  Approvaan Katen Kyokotsua! Kiva että Bleachistäkin cossa vielä joku! Itsekki haluttaa vettää Bleachiää taas jonku ryhmän kans. Onnea kaikkille cossille! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama! SnK kutkutteli jo silloin kun eka jakso pärähti ruutuun, mutta kun kaikki ovat nyt tekemässä siitä cosseja ei itse viitti, joten odotellaan nyt sitten pari vuotta!

   Kiitoksia!~

   Poista