.

sunnuntai 2. maaliskuuta 2014

Yukicon 2/2

Ajattelette kumminkin että hei Hansku, Yukiconhan oli jo 2 kuukautta sitten, mutta Hanskupa vastaa että hahaa, tämä päivitys onkin ihan ajankohtainen, koska puhun pelkästään Hildasta!

Miksi ajankohtainen? Siksi että pistän Hildan kuntoon ja käyn kisauttamassa pukua Cosvisionin kutsuvieraskisassa. Kun kutsu kisaan kävi ajatukset olivat vähän plööäähh ja kieltäytyminen kävi mielessä koska eh, enhän minä ole mikään superloistava kutsun ansainnut o.o. Päätin sitten loppujen lopuksi että fuck it, mennään vaan.

Ja puvuksi valikoitui Hilda! Josta tulen negistelemään tässä päivityksessä.

© Madu
Hilda.... on itselleni todella tärkeä hahmo. Puku taas ei onnistunut niin hyvin kun sen visioin päässäni. Puvun päälle laittamisen yhteydessä ei tullut sellaista woah fiilistä, vaan lähinnäkin plöäh onks pakko fiilikset. Meinasin jo moneen kertaan perua kisailmottautumisen koska tiesin että tällä puvulla ei ole mitään chanssejä sijoittumiseen, mutta jos olisin perunnut kisan, en olisi edes vaivautunut pistämään pukua päälle joten ajattelin että oh well, meneehän se tässä samassa.

© Madu
Onhan puvussa paljon hyviäkin puolia, en sitä täyspaskaksi sanokkaan, mutta harvoinpa olen ollut näin tyytymätön pukuuni, joka johtuu puhtaasti siitä että minulla ei vaan ollut aikaa kokeilla uusia tekniikoita epäonnistuneisiin osiin.

En muista mistä tämän poimin, sorry x.x
Mutta nyt negistelyt helvettiin ja kohti uusia haasteita! Jos joku osa ei tyydytä, se tehdään uusiksi. Ja juuri näin ajattelin tehdä Hildan kanssa. Käytän oikeasti tehokkaasti tämän ajan okei en huijaa ketään, mutta seriously, pistän pukua uusiksi siihen asti kunnes olen tyytyväinen. Uudet kenkäremmit, sukkanauhat, kaulakoru, proppi. Uusi päällys siipiin ja luita mekkoon. Ainakin näin aluksi.

© Tytti Levänen
Stay cool!

~Hansku


P.s. oli pakko vielä laittaa tämä tännekkin! :p :p :p

":p"

8 kommenttia:

 1. Mä ainakin tykästyin just tuohon sun asuus Yukiconin kisassa, vaikka en hahmoa tuntenutkaan (en tuntenut muitakaan...)! Ainakin hyvän välimatkan päästä yleisöstä katottuna puku näytti mielenkiintoiselta ja siistiltä:D Mutta tietty, jos ei itse ole tyytyväinen niin miksei sitä sitten parantelisi:'3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paljon kiitoksia :3 Juurikin näin, ja pienellä vaivalla puvusta saa paljon paremman, nyt kun se on jo kasassa. (:

   Poista
 2. Saako udella miten olet tehnyt nuo siivet? Onnea Cosvisioniin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tietysti! Siivistä on kyllä tulossa WIP materiaalia blogiin, mutta lyhyesti homma meni näin: Ekaks 2cm leveetä muovilistaa, jonka sitten lämmittelin siiven muotoon. Siihen päälle uretaanivaahtoo, josta sain sitten 3D muodon. Siiven "nahkaosat" on sitten Worblaa. Siivistä ei tullut hurjan tasaista joten päällystän koko siiven uudestaan worblalla (: Ja kiitoksia ~

   Poista
 3. Onnea Cosvisioniin! Toivottavasti menestyt!!!!
  Ihana asu tuo Hilda, just sun tyyylinen!

  VastaaPoista
 4. Kuvista katsottuna puku näyttää hyvältä, pidän eritoten tuosta helmasta :D
  Kuulostaa kyllä tutulta tuo, että jos itse ei ole pukuun täysin tyytyväinen niin tulee sellainen "do not want" fiilis sen kanssa, mutta siitä on aina helppo lähteä parantelemaan :D
  Ja minulta myös tsemppiä Cosvisioniin! Tuun paikanpäälle kannustamaan :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! :3 Jee, nähtäillään siis siellä~

   Poista