.

torstai 27. kesäkuuta 2013

Desucon 3/6 - Ne muut puvut - Busujima Saeko

Päätin tehdä kaikille miljoonalle (kolmelle) muille puvuille mitä Jūbein lisäksi pidin Desussa ihan omat päivitykset. Koska kukaan ei jaksa lukea kilometripäivitystä jossa on about miljardi shoottikuvaa. Joten aloitetaan perjantaipuvusta, eli Saekosta.

© Niew Photography
Meillä tosiaan piti olla trioshootti minun Saekon, Amandan Rein ja Suiggarin Sayan kanssa mutta Suiggari ei saanut pukuaan valmiiksi ja Amanda saapui Lahteen vasta ihan illalla:D Noh näitä sattuu, Saeko oli ihan mukava ja kiva puku perjantaikäyttöön.

© Niew Photography
Saekoa en sen kummemmin muuttanut siitä kun sitä Traconissa pidin, lisäsin vaan lisää tekoverta naamaan ja otin katanan mukaan.

© Niew Photography
Saeko oli hyvä puku Desuun koska sunnuntaina pistin Makinan päälle ja pystyin kätevästi ryöstämään Makinan katanan Saekolle. Win-win!

© Poke
Kun pidin Saekoa päälläni ja en muista mitä waifu teki mutta sitten sohaisin katanalla jalkaani ja terävä worblanreuna repi sukkikseni rikki ,_, Ei siinä mitään mutta kun ne oli semmoiset jossa ei ollut housuvahviketta ja nyt minulla on enään yhdet jäljellä! ;;;;____________________;;;; Ja pahoittelen jos joku mietti että mitä helvettiä/tramatisoitui kun en jaksanut mennä pukkariin ottamaan rikkinäisiä sukkiksia pois vaan ihan pokkana otin ne pois siinä ulkona pääovien edessä :DDD No shame what so ever, mutta ei sieltä näkynyt mitään mitä ette jo cosplayssani olisi nähneet.

© Poke
Stay cool!

~Hansku

2 kommenttia:

 1. Verrrta!
  Ei vaan tulin kommentoimaan tuota no shame sukkikset vaan pois julkisella paikalla, koska on ihanan tietää, että on muitakin tyyppejä joita sellainen ei haittaa yhtään. Joskus auton takapenkilläkin tulee strippailtua vaatteita vaihtaakseen conipäivän jälkeen, jos ei jaksa/ehdi käydä pukkarissa. Ja jos se ei itseään häiritse niin ei pitäisi häiritä ketään muutakaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Veri on paras eiku:D

   Indeed, olen todellakin samaa mieltä! Ei sieltä kumminkaan mitään taktisia paikkoja näy mitä ei esim. uimarannalla näkisi, niin mitäs sen on väliä!

   Poista