.

sunnuntai 23. kesäkuuta 2013

Desucon 1/6 DesuDesuDesuDesuDesuuuuuuuuuuuuuu

 (Heheeei, saatiin uusi kone! Nyt saatte taas lukea mun paskoja laadukkaita kyseenalaisia juttuja säännöllisesti!)

Päätin jakaa nämä Desucon päivitykset kuuteen eri osaan koska kuvia ja asiaa on jokseenkin runsaasti ja kukaan ei varmasti jaksa lukea pitkiä päivityksiä kun kaikki muutkin bloggaajat päivittelevät Desuconista. Joten saatte lyhyitä ja ytimekkäitä päivityksiä! Everybody wins right?

Ensimmäisessä päivityksessä, eli tässä, puhun itse Desuconista ja siellä olevista ohjelmista.

Matkamme alkoi Tampereelta kun saimme tungettua Nekoauton (rekkarilla MIU:3) täyteen mun proppeja. Matka sujui no eh, nyt pitää valita sanat tarkasti tai tulee #avioero, ihan no sillain että Lahteen päästiin hengissä?:D Alan ymmärtää miksi waifu pääsi inssin läpi vasta neljännellä yrittämällä, mutta ei se niin huonosti mennyt ettenkö kyytiin uskaltaisi uudestaankin.


Olimme aikataulusta jokseenkin jäljessä koska minun puku, joten näimme avajaisista vaan Aki Hatan esittämän Desubiisin. Höh, olisin halunnut nähdä koko avajaiset mutta ei sille voi mitään.

Sabeeerrrr nngggghhhhhh<3
Sitten kävin katsastamassa ehkä puolisen tunnin verran AMV-kisaa, koska seurani ei halunnut mennä sinne joten menin jossain välissä sitten yksin ja piti lähteä aikaisin sieltä viemään bäkkärille ECC-lavaproppi. Mitä näin, taas ihania videoita ja ngghhhh, olisinpa nähnyt koko jutun ,_, Taisin valittaa tästä viime vuonnakin, mutta minusta oli taas volyymit liian pienellä! Uliuu ja sillein, ehkä olen tottunut vaan kovaan musiikkiin.

Kävin perjantaina ehkä kymmenen minuutin ajan ainoassa ohjelmassa koko viikonlopun aikana, eli Psycho-Pass luennolla. Olisihan se ollut varmaan ihan kiva setti mutta itse en vaan jaksanut enään keskittyä x_x

Desun ohjelmatarjonta ei vaan iskenyt minuun. Olenko siis pahamaineinen hengaajaernu, voi olla. Itse olen kyllä jokaisessa Desussa löytäny aina ainakin kolme luentoa mitä olen halunnut mennä kuuntelemaan, tänä vuonna ei ollut yhtään. Hmms.

Lauantai hypätään yli koska seuraava päivitys 2/6 kertoo siitä!

Ja seuraava asia mitä kävimme katsomassa oli sunnuntain esityskisa.


Esityskisan alkaessa odotin jotain suuria myötähäpeän tunteita pitkin kisaa, mutta niitä ei edes tullut paljoa! Ihan mahtava kisa jota oli ilo seurata, toivottavasti tämä tulisi uudestaan! Please Ilona pretty please?

Jos ette nähneet kisaa niin kolmen kärjen löytää täältä aivan älyttömän upeasti kuvattuna! 

Voin kertoa että kolmossijan esitys meinasi tuoda tipan linssiin monta kertaa, niiiin nostalgista! Itsehän sain Famicomin kun olin 3v ja pelailin hyvin ahkerasti sillä about 7 ikävuoteen kunnes siirryin pleikkariin, ja tuota Dr. Mariota tuli kyllä pelattua paljon. (Hei ihan random heitto, haluaako kukaan kuulla ns. cosplayelämäntarinaani, eli miten päädyin tähän pisteeseen, mitä pelasin lapsena/teininä ja mitä mediaa kulutan nyt?)

Ja sitten olikin jo päättäjäisten vuoro.


Päättäjäisistä ei oikeastaan mitään erikoista sanottavaa. Onnea kaikille jotka siellä palkittiin! Eikun onpas, Visual Quest! Yleensä olen tykännyt Visual Questeistä avajaisissa/päättäjäisissä, mutta argghhhh mitä ei, ketään ei kiinnostanut! Liian pitkä, liian tylsä, jos tälläisiä järjestetään jatkossa niin lyhyempi ja ytimekkäämpi kiitos. Välttämättä tämä ei edes kuulu animetapahtuman päättäjäisiin.

Ja otin muutamasta cosplaystakin kuvan, kas näin!

Ja näin! Desucon itsessään oli hieno tapahtuma, mutta sunnuntai meni vähän vituiksi edellisillan/yön dramujen vuoksi (Hansku kuuttipaidassa ja yöminishorteissa itkemässä yksin omenahotellin käytävässä kello kahdelta yöllä?:D Uusia, ei ehkä niin miellyttäviä kokemuksia. Onneksi sovittiin waifun kanssa ja kaikki on taas ihanaa!)

Stay cool!

~Hansku

5 kommenttia:

 1. herranen aika mun pärstä on täällä :OO voi että, kiitos, teki miun päivän ! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Awesome:D Paljasta itsesi, kukahan mahdat olla?>:3

   Poista
  2. Toi kamaluus noitten hienouksien rinnalla - Saeko :>

   Poista
  3. Pöhpöh ei sun puku mikään kamaluus oo, hieno pukuhan se! Saeko on paras, omaa Saekoani olen käyttänyt eniten kaikista puvuistani, jopa kolme kertaa:D

   Poista
 2. Voi vitsit ku näin sen siun puvun niin muutuin vihreäks kateudest ! Oli aivan upea niin kuin muutkin cossis !! :)

  VastaaPoista