.

tiistai 25. kesäkuuta 2013

Desucon 2/6 ECC-karsinta ja Yagyū Jūbei Mitsuyoshi

Ennen kuin aloitetaan minulla on pieni pyyntö! Itselläni on jotain polyesteripohjaista, mustaa, joustamatonta, morsiussatiinin lailla 'kiiltävää' ja painavaa kangasta semmoinen about 20m+250cm. Eli aivan helvetisti. Nyt teidän pitäisi keksiä mitä pukuja siitä voisin tehdä! Hahmot animesta jookos, koska haluan tutustua hahmoon, enkä lue mangaa enkä jaksa pelata.

-----

Mutta se siitä ja nyt keskitytään tälläiseen neitiin.

Jos en erikseen kuvatekstissä mainitse, kuvat otti Poke!

#desusää taustalla

Mistä edes aloitan, asiaa on paljon.Muutama sana vaikka ensin meidän miniryhmästä! Amanda oli Giseninä, Jäärä Sen-himenä ja itse tietysti Jūbeina. Pidimme shootin juuri ennen kisaa joten fiilis oli jokseenkin ":D:D:D:D:D:D:D:D" joten pahoittelen jos olin ihan hullu/outo/levoton, en ihan tuommoinen ole normaalisti. Oli hankala pitää pokka kuvissa ja herpderp on paras.


Saimme onneksi sentään jotain edes semihyviä kuvia, jesh! Vähän itketti nähdä Amanda Giseninä koska WCSfailit ja Gisen oli niin hieno (Sen-hime myös!) ja yhyhy.


Shootti loppui jokseenkin lyhyeen kun literally jouduimme juoksemaan sadetta karkuun, #desusää iski ja kovaa.


Jūbei on älyttömän epämukava puku pitää päällä, mitä jo lavalla kertoilinkin. Tuo aivan järkyttävän painava köysi-rumpu härdelli roikkuu minussa yhden vyön varassa todella epämukavasta kohtaa, ja painavat katanat roikkuvat minussa pelkän kalastussiiman avulla. Puhumattakaan liian tiukoista kenkien nilkkaremmeistä joiden takia jaloista lähtee tunto ekan tunnin sisällä. Ja tuo peruukki! On armoria, ahogeja, nutturaa, ihme naruja, helmiä, muutama rasia ja ai se painaa. Tuskainen puku.


Mutta cosplay on ihanaa ja pieni tuska ei haittaa!

Mitkä liimajäljet katanassa minä en ainakaan näe yhtään mitään
Minulla on jokseenkin ristiriitaisia tunteita pukuani kohtaan. Joo, onhan se nätti puku mutta ongelma on siinä että tein puvun noin 2-1 vuotta sitten ja no, taidot ovat "vähän" parantuneet siitä kun puvun kasasin. Tietysti kisaa varten parantelin jokaista osaa niin pitkälle kun pystyin, en lähtenyt rakentamaan mitään uudestaan. Koska se olisi tuottanut ihan järkyttävästi työtä mitä en aikatauluihini ollut laskenut.


Onhan puvussa paljon virheitä ja en nykyään tee noin "huonoja" pukuja, mutta tykkään siitä silti. Jūbei on ihana, puku on todella ihanan pirteä ja katanat ovat badassejä. Ja peruukki, oi peruukki kuinka vihasin sen tekoa mutta nngghh ihana se on!


En sijoittunut ECC:ssä, tuntuu siltä että pitäisi olla edes jollain tasolla pettynyt, mutta en oikein osaa olla. Puvussa on virheitä, mutta parantelin kaikki mahdolliset kohdat mitkä pystyin, joten olen tyytyväinen pukuuni. Minusta kisailuissa on tärkentä se että itse on tyytyväinen omaan suoritukseensa, joskus se riittää sijoittumiseen, joskus ei. That's how life works.

(c) Tapio Matikainen
Esityksen kannalta en voisi olla itsestäni ylpeämpi! Kaikki näytteleminen, ei,ei,ei, juoksen toiseen suuntaan ja nopeaa. Apua, en suostu. Ja tähän asti esittämäni skitit ovat olleet jokseenkin hillittyjä, mutta Jūbein kanssa repäisin. Piti olla super iloinen ja söpö, jota en IRL todellakaan ole:D Se että olin jopa ihan innoissani menemässä lavalle vetämään itseni ihan äärirajoilleen on suuri saavutus itseltäni. Olen ylpeä itsestäni! Socially awkward Hansku meni ja veti sen läpi! Whihii!

(c) Tytti Levänen
Ja minulta suuuuuret onnittelut voittajille! Aivan tajuttoman hienoja oli kaikki!

(c) Tytti Levänen
Itse kisajutut sujuivat tosi hyvin ja Ilona kyllä hoiti hommansa tosi hyvin! Awesomeness^5 Ja kiitos personal cosplayorjilleni Momolle ja Pokelle! Hienosti hoiditte hommanne kun komensin teitä juoksemaan ympäriinsä tekemässä mun puolesta vaikka mitä:D

(c) Tytti Levänen
Suiggarin kanssa puhuttiin ensi vuoden ECC:stä ja hän ihan automaattisesti oletti että osallistun. Sanoin että jos löydän Juuri Sen Oikean puvun niin miksei! Tällä hetkellä vaan kisapuvut ovat vähän loppumassa, mutta joo, jos löydän jonkun ihanan puvun itselleni niin osallistun, jos en niin sitten en osallistu. Fair enough?

Kyun! :3
Eipä tule mitään muuta mieleen mitä Jūbeista ja ECC pitäisi vielä kertoa. Joten seuraavissa päivityksissä käsitellään minun muut Desun puvut!

Stay cool!

~Hansku

Ps. Varmaan huomasitte että uudistin ulkoasun! Nyt muistan miksi vanha oli yli vuoden vanha AJSAKSDAJSKNHJADBNKDJAAAAAA ragex1000 vihaan tuon kanssa säätämistäD: Mutta tein sen jee! Onko tää ihan hyvä? Pistääkö joku silmään häiritsevästi yms? Kertokaa!

6 kommenttia:

 1. Uuusi ulkoasu on hieno!

  Olit aivan ihana Jyuubei ja esitys oli niin bueno. Tyuli itekki sellainen olo, että jos joskus pääsis kisaamaan.
  Ja kiitos, mie olin todella seinästä revitty Senhime, anteeksi jos pilasin kuvat >(D Olitte upeita Gisenin kanssa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoskiitos!

   Ja kiitoksia:D Kantsii mennä! MeneMene! Jos lavat pelottaa niin koita kisailua jossain pienemmässä conissa, vähemmän ihmisiä ja pienempi lava!
   Etkä ollut ja et pilannut, kivoja kuvia mielestäni tuli vaikka aikaa oli rajoitetusti!BD

   Poista
 2. Voin kuvitella että Jubei ei ollut niin mukava päälä. Jotku cossit on vain niin epämukavia, että mietiskele ite miten hahmo edes jaksa pietä asua päälä, jos olan realistisiä. On varman iteläki semoisia ihanan epämukavia cosseja, ahaha!

  Hyvät kuvat sekä cossi ja kiva että kuitenki viidyt ECC:ssä vaikka et saanu palkintoa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha niinpä:D Harvoin ne cossit on täysin mukaviakaan, mutta joskus osuu kohdalle oikein epämukava puku, ei kiva.

   Kiitoksia!

   Poista