.

keskiviikko 3. heinäkuuta 2013

Desucon 4/6 - Ne muut puvut - Neko

Seuraavaksi lauantaiaamun puku, eli Neko!

Kaikki kuvat otti Poke, itse hoidin muokkauksen.Jos ette sitä ole vielä lukeneet, Nekon WIP päivitys löytyy täältä! Siellä höpöttelin jo puvusta jonkun verran, Neko oli tosiaan mukava, kiva puku otettavaksi lauantaille aamuksi mukaan.


Miinus kengät. Ai,ai,ai. Sanoinko jo ai? Kengät ovat tosiaan liian pienet itselleni ja jouduin vielä kuumaliimaamaan kengän sisältä kenkää vähän kasaan ja kuumaliima jäi vähän koholle, painaen ihan järkyttävän kivuliaasti jalkaani. Aiiiiiii.


Vaikka Neko on ihana ja puku on kiva niin en jaksa tehdä kenkiä uudestaan, eli Nekoa ei varmaan enään nähdä. Jos jollakin on mielessä jotain tosi eeppisiä K shootteja (vinkvink, tahtoisin vain ;_;) ja haluaa minut mukaan niin tottakai voin heittää Nekon päälleni shootin ajaksi mutta sen jälkeen kisu lentää päältä pois.


Nekon mekosta tuli vahingossa (oikeasti vahingossa! Vannon sen!) liian lyhyt ja perse vilkkui aika tiuhaa tahtia ":D" Perse on paras. Ja tissit.


Nekon peruukki on niiiiiiiiiin rakkaus. Tein Nekosta ihan tarkoituksella tuon Art-version että saisin hankkia tuommoisen liukuvärjätyn peruukin. Katsokaa nyt sitä! Eikö ole ihana ;____;


Näin! Nekosta ei muuta, nyan!

Stay cool!

~Hansku

2 kommenttia:

 1. Siis tuo peruukki on ihanuutta, tykkään myös kauheest tommoisist eriväri/liukuväri peruukeista. ;_; Hieno cossi muutenkin vaikka en hahmoa tiedä. Harmi ku en muistaiseks nähnyt Desussa!

  Myös ikävää kuulla että kengät olivat helvettiä. :'(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on<3 Tahdon lisää näitä!:D Kiitoksia!

   Se on:( Mutta oh well aina ei voi voittaa

   Poista