.

keskiviikko 10. huhtikuuta 2013

Tampere Kuplii 2013 ja Rias Gremory

Nonniin jos saisin vihdoinkin jonkinmoisen Tampere Kuplii raportin kirjoitettua... Ongelma on siinä että minulla ei ole siitä oikein mitään tähdellistä sanottavaa! Yritetään kumminkin.


Tämän vuoden Kuplii jäi vähän.. tyhjäksi, osalta sen takia että olimme siellä todella vähän aikaa (hengailuseura lähti enkä sitten jaksanut jäädä sinne) sekä tämä oli ensimmäinen Kuplii missä en ollut cosplaykisahommissa! Vuodet 2009-2011 olin kisaamassa, ja sitten viime vuonna olin tuomari. Ensimmäistä kertaa olin vain katselemassa cosplaykisaa.

Kuplii on lähinnä itselleni vain cosplaykisa, koska minua ei kiinnosta yhtään länsimaalaiset sarjakuvat. Varmasti hieno tapahtuma niille jota asia kiinnostaa, mutta itselleni ei sieltä löytynyt mitään katseltavaa.

Kisaajat
That being said, mielestäni Kuplii on kehittynyt hyvään suuntaan vuosien varrella. Pieniin asioihin oli kiinnitetty enemmän huomiota, joka teki tapahtumasta paremman.

Vihaan kyllä antaumuksella conipaikkaa, Siperia ja sen ympäristö on lievästi sanottuna hankala paikka, koska se on julkisessa käytössä. No can do I guess.

Finalistit
Koska asun Tampereella jaksan aina mennä Kupliiseen, mutta mistään en alkaisi matkustamaan tapahtumaan. Katsotaan mihin pääsen opiskelemaan (jos pääsen) että käynkö jatkossakin Kupliissa vai jätänkö välistä!


Sitten pukuuni, eli Rias Gremoryyn!


Rias shoottikuvat kuvasi Momo!
Akenohan on ollut pukujentekolistalla jo vaikka kuinka kauan, mutta en vaan saanut kerättyä motivaatioo tehdä pukua valmiiksi. Sitten keksin että voin tehdä Riasen, koska puku oli jo hyvillä tulilla, ja sain uutta motivaatioo pukuun ja sain sen jopa tehtyä!


Puku ei päällepäin näytä huonolta, mutta näkisittepä sen sisältä ":D". On niin vasemmalla kädellä silmät kiinni tehty että huhhuh. Joku muu voisi sanoa että puku on sisältäkin hieno, mutta asetan itselleni lievästi sanottuna aikamoisen riman nykyään mitä tulee pukujen siisteyteen. Haluan kehittyä cosplayssa ja se ei onnistu huonoilla sisäsaumoilla!


Kukaan conipaikalla ei taitanut tunnistaa Riasta. Mutta neljä kuvaa siitä otettiin, vuhuu! (#tissit #perse)


All and all olen ihan suht tyytyväinen pukuun. Kaukana täydellisyydestä muuta ihan ok!


Ja Riasen (Ja Akenon) WIP päivityksen löytää täältä, jos ette sitä ole jo lukenut.Näin! Seuraavaksi sitten katse kohti Desua, EC-karsintoja ja muita Desun pukuja.


Stay cool!

~Hansku

P.S I know you want it

"Eiks sulla oo mitään muita poseja?"

1 kommentti: