.

tiistai 9. huhtikuuta 2013

Nopea katsaus Riaseen, ja vielä nopeampi Akenoon (Highschool DxD WIP)

Olen miettinyt jo muutaman viikon että jätänkö tämän päivityksen pois vai en, Rias/Akeno WIP kuvia oli odotettua vähemmän, muistelin että olisin ottanut enemmän. Mutta ajattelin että kumminkin teen tämän nyt!

Akeno Himejima
Rias Gremory
  Riasesta Akenoksi muuntaudutaan tosiaan vaihtamalla peruukki ja sukat, easy enough.Mutta nyt kuvia, aloitetaan Akenosta!

...Josta on vaan nämä kaksi kuvaa! Oikeanpuolimmaisessa kuvassa peruukki näyttää ihmeen ruskeelta, mutta oikeasti se on mustavioletti. Peruukki maksoi mansikoita (joku 40e?) mutta oli_aivan_täydellinen Akenolle joten ostin sitten sen ja itkin kun tili tyhjeni. Olisin tehnyt Akenon ahogeista pidempiä, mutta kuitu riitti vaan 50 senttiin, joten nyt minulla on metrin verran ahogea kuljetettava päässäni :D

Jos pääsemme Animeconiin niin otan luultavasti Akenon sunnuntaille mukaan, ja mietin että jotain ehkäpä Makinaa voisi kisailuttaa siellä, mutta siitä lisää myöhemmin.


Ja nyt Riaseen!

Tästä lähdettiin!
Eli sain peruukin postissa josta oli tarkoitus tulla kuitua toiseen peruukkin, mutta mietin että voisin tehdä Riasen ensin ennen kun pistän peruukin palasiksi, koska puku löytyi jo. Tuumasta siis toimeen!

leikatut etuhiukset ja ahoge

Kihartamista, meni liian alas...

Joten uusi yritys!

....joka failasi.

Muutaman yrityksen jälkeen sain homman toimimaan.

Success!

:3
Ja siinä olisi sitten minkälainen peruukista loppujen lopuksi tuli! Stailasin piikit vähän liian "piikikkäiksi" ja vedin niitä auki ja luonnollistin ilmettä, peruukista tuli sitten loppujen lopuksi ihan kiva! Harmi että nyt joudun leikkelemään sen osiin ja uhraamaan WCS-puvulle.


Keepin testailuja

Valmis!
Sain keepin tosiaan valmiiksi nollasta sataan prosenttiin muutamassa tunnissa, mahtaa olla joku ennätys itselleni kun jätän aina juttuja kesken enkä jaksa tehdä niitä valmiiksi. Jaksoin jopa laittaa purjerenkaat siihen!

Hameen vuorta vaille valmis
Sukat tosiaan toimivat näin; Ompelin pitsiympyrän joka mahtui jalkaani, ja ompelin sen kiinni yhteen sukkaan neljästä kohtaa. Sitten pistin toisen sukan sen sukan päälle jossa pitsi oli kiinni ja tadaa, kaunis pitsisukka!Ei minulla muuta! Seuraavaksi muutama sana Tampere Kupliista ja Rias shoottikuvat, sitten siirrytäänkin jo Desun pukuihin.

Stay cool!

~Hansku

P.S. Pitäkää silmänne auki, sain haltuuni vihdoinkin giveaway tavarat! Odotelkaa päivitystä lähiviikkoina. Myöskin noita blogitekstien tageta pitäisi vähän muokata ja blogin ulkoasua päivittää... Any day now!

4 kommenttia:

 1. Wow, niin hienosti tehdyt cossit jälleen kerran. :D Puhdasta ja nättiä ompelujälkeä!

  VastaaPoista
 2. Oi että jos olisin noin hyvä ompelija niin olisin iloinen ^_^ Sä oot kyllä tosi taitava!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitoksia! ;_; Mutta usko pois, en ole oikeasti niin hyvä! :D Teen vaan jotain epämääräistä ja toivon sen onnistuvan, yleensä se ei onnistu, sitten vaan uusiksi.

   Poista