.

lauantai 6. huhtikuuta 2013

Tagged! Get to know me

Jaha, näköjään olen jo triplahaastettu Cidin, Fukkan, ja Dessun puolesta, mutta ei se mitään, vastailen mielelläni kaikkiin kysymyksiin! Näitä on joka blogissa ja olette varmaan lopen kyllästyneitä lukemaan näitä, mutta teen tämän silti!


Haaste
 
Säännöt

1. Kerro 11 asiaa itsestäsi
2. Vastaa haastajan 11 kysymykseen
3. Keksi 11 uutta kysymystä
4. Haasta 11 uutta bloggaajaa joilla on alle 200 lukijaa
5. Kerro kenet haastoit1. Kiroilen kuin merimies. Yritän rajoittaa netissä ja uusia ihmisiä tavatessa, mutta ärräpäitä lentelee aina välillä johonkin väliin. Sellaisten ihmisten seurassa jotka tunnen, ei herranjee suunnilleen joka kolmas sana on kirosana. Se häiritsee itseänikin ja yritän rajoittaa, mutta en voi sille mitään! Se vaan tulee niin luonnostaan x_x

2. Minua ahdistaa aika monikin asia. Olisi varmaan helpompi listata asiat mitkä eivät ahdista minua kuin ne mitkä ahdistaa. Kuten waifukin sanoi minulle "Tiesin että et ole normaali mutta en tienny että oot noin sekaisin" True :D

3. Cosplay on auttanut minua aivan jumalattomasti ahdistuksissani. Pystyn jopa elämään ihan normaalia elämää koska cosplay on auttanut minua niin paljon!

4. En suostu syömään lääkkeitä kun pakosta. Jouduin muutama vuosi sitten sairaalaan kolmeksi päiväksi jumalattoman mahakivun takia, enkä ottanut ainuttakaan särkylääkettä sen reissun aikana tai viikon tuskailun sitä ennen. Needles to say itkin aika paljon puhtaasta kivusta, sattui olla joka asennossa. En vaan tykkää siitä mitä (särky)lääkket tekevät kehollesi!

5. Minulla on ihan älyttömän vaalea iho! En rusketu sitten millään. En ole löytänyt vielä yhtäkään meikkivoidetta kaupasta mikä olisi tarpeeksi vaalea. Käytän tällä hetkellä Maybellinen Fit me! meikkivoidetta "110 Porcelain", joka on ihan älyttömän vaalea (vaalein sarjasta), mutta silti itselleni hitusen liian tumma. *sobsob*. Jos joku tietää todella vaaleita meikkivoiteita (ja halpoja orz), ilmiantakaa ne!

6. Minulla on mustat hiukset. Värjätyt tosin, mutta mustien hiuksieni ja vaalean ihoni kontrasti on yksi harvoja asioita mistä oikeasti pidän itsessäni.

7. Minulla on ihan kohta 20v synttärit, jihuu! (25.4!) Pääsen vihdoinkin maagisiin kakkosilla alkaviin numeroihin, tätä ollaan odotettu!

8. Syön ihan kamalasti. En välttämättä super epäterveellisesti, mutta se fyysinen ruokamäärä, huhuh. En tajua miten en ole levinnyt aivan totaallisesti, ja miten ylipäätänsä pystyn syömään niin paljon. Oh well.

9. Minulla on pieni ongelma. Sokeriongelma. On ollut jo suunnilleen kahdeksan vuotta! Saan järkyttäviä vierotusoireita jos en ole saanut tarpeeksi sokeria päivän aikana. Lappaan sokeria ihan kamalasti kaikkeen. Mutta kun sokeri! Olen tosissani yrittänyt päästä siitä yli mutta aadsksjfkjasskjSOKERIA. Joo. Tälläkin hetkellä juon maailman sokerisinta teetä mitä olette nähneet. (Pistin joskus pieneen kupilliseen teetä 6 palaa sokeria, nyt olen rajoittanut, I swear!)

10. En ole lukenut kokeisiin sitten vitosluokan. Ylppäreihinkin "lukeminen" meni näin: Tajusin edellisenä iltana että en ollut edes avannut kirjoja, pistin kirjat tyynyn alle että tieto imeytyisi aivoihini yön aikana, menin aamulla YO-kokeisiin. True story morning glory. Kyllä se lätsä sieltä irtosi, nyt kun saisi jatkopaikankin.

11. Olen 173,5cm pitkä. Mielestäni juuri kivan mittainen, en lyhyt mutta en älyttömän pitkäkään!Sitten ensin Cidin kysymykset!1. Kadutko jotain mitä olet elämäsi aikana tehnyt?

Eiköhän kaikki kadu jotain? Ei nyt mitään isompaa tule mieleen.

2. Onko cosplay tuonut mitä sinun elämääsi?

Cosplay on elämäni. Hengitän ja elän cosplayta melkein kokoajan. Oikeasti rakastan tehdä pukuja ja rakastan myös kaikkea siihen liittyvää, vaikka blogin nimi onkin Hanskun Cosplay Ahdistukset :D Ei se mua oikeasti ahdista, ei ainakaan aina.

3. Mitkä ovat tulevaisuuden suunnitelmasi?

You tell me! Voin oikeasti päätyä vielä vaikka mihin, en edes uskalla ajtella mihinkä sitten loppujen lopuksi päädynkään.

4. Onko sinulla esikuvaa?

On! Raven Winter aka Antiquity-Dreams. Huhuh that girl, suurin esikuvani. Ikinä. Koskaan. Leikkaisin muovilusikalla vasemman käteni irti jos saisin tavata hänet ;____;

<33333

5. Onko sinulla lemmikkiä?

Yes! Hauhau eli Siru

Meidän kettu :3
6. Urheileminen vai sohva/tietokone? :D

Tietokone/sohva yhdistelmä kiitos! Olen yrittänyt alkaa urheilemaan koska terveys sanoo ittensä irti ihan just, mutta se on tosi haastavaa kun oon niin epäurheilullinen ihminen kun olla voi!

7. Mitä opiskelet tai töitä teet?

En mitään mähähäh. Haen tällä hetkellä yliopistoihin ja ammattikorkeisiin, toivottavasti jostain tärppäis.

8. Oletko lemmikki-ihminen?

Onhan ne tosi kivoja! Itse olen koira-ihminen henkeen ja vereen, hankin kyllä sitten isona kun opiskeluni olen saanut päätökseen koiran. Sitä ennen otan huollettavaksi varmaan hämähäkin, rakastan hämähäkkejä! Joko Meksikon punapolvi tai Brasilian valkopolvi, tai ehkä musta Chilen tarantella. Tai ehkä kaikki! Kaikki hämähäkit tahdon heti. (Niille on nimetkin, valkopolvesta tulee Voldemort ja punapolvesta Neko-chan. Älkää edes kysykö. :DD)

Kattokaa nyt toista ;;;___;;;
9. Lempijuomasi?

Alkoholiton, kokis tai tee. Alkoholillinen, viina+mehu tai rommikola

10. Jos jonkin hetken menneisyydestäsi voisit kokea uudestaan, mikä se olisi?

Ööööö nyt heitit pahan. En kyllä keksi mitään erikoista mitä haluaisin kokea uudestaan.

11. Mikä oli todistuksesi keskiarvo peruskoulusta päästyäsi?

Lukuaineet 8 ja kaikki 8,67. Lukion päättötodistuksessa oli kaikki 6,6 :DD En edes uskaltanut laskea pelkkiä lukuaineita.Ja sitten Fukkan kysymykset!

 1. Millaisena cosplay-harrastajana näet itsesi?

Väliinputoajana. Pystyn tekemään kivoja cosplaypukuja, mutta en saa niitä vietyä seuraavalle tasolle. Olen aika perustallaaja, näin sanoisin.

2. Mikä on sinulle cosplay'n suurin kompastuskivi?


Hmm, ajankäyttö? Liialliset suunnitelmat vaivaavat myös minua. Ja se että en osaa kaavottaa!

3. Kuinka paljon ammennat tietoa joltain toiselta ihmiseltä (esim. vanhemmilta, sisaruksilta tai kavereilta) cosplay'ta varten? Vai teetkö kaiken ihan omin neuvoin?


Aika vähän, yleensä ratkaisen kaiken itse, ja jos en pysty niin sitten googletan tutoriaaleja. Jos kyseessä on paricosplay, niin sitten yleensä keskustelen todella paljon parin kanssa pukuun liittyvistä ratkaisuista yms.

4. Minkä cosplay-asusi valmistaminen on ollut hauskinta?


 Saekon repiminen ja verestäminen oli ehkä kaikista hauskinta mitä olen koskaan tehnyt, koska itse puvun tekeminen oli aikamoista tuskaa.


5. Mikä on sellainen asia, jonka tekemisen haluaisit oppia, mutta jostain syystä et pysty opettelemaan?


 Hartsin käyttö! Ei sillä etten pystyisi opettelemaan, olen vaan liian saamaton siihen. Ehkä vielä joku päivä.

6. Oletko ikinä pohtinut sitä, kuinka saisit yhdistettyä muita harrastuksiasi cosplay'hin?


En ole oikein ikinä harrastanut mitään muuta kun käsitöitä ja piirtämistä, joten en ole? :D

7. Kuinka avoin olet cosplay-harrastuksesi suhteen esimerkiksi kavereiden ja sukulaisten kanssa? Tai uusien tuttavuuksien?


Vastaan kyllä jos kysytään, mutta en ota ensimmäisenä puheeksi. Äiti sitä kyllä kaikille sukulaisille huutelee, joten jos joku sukulainen nytkin lukee tätä blogitekstiä, hei vaan, suvussanne on anime/peli/pukunörtti!

8. Mikä on ehdottomasti parasta tässä harrastuksessa?


Hmm, kaikista parasta... Ihmiset ovat ehkä ykkösenä, koska tässä skenessä on jotain niin ihania ihmisiä että en kestä! Pukujen osalta, tykkään siitä kun pistän keskeneräisiä osia päälleni, mutta näytän ekaa kertaa jo hahmolta. Hieno hetki, tuntuu että on saanut jotain aikaiseksi vaikka ei ole vielä valmista!

9. Mistä sait ideasi perustaa cosplay-blogi?


En kyllä muista! Halusin luultavasti kirjoittaa cosplayihin liittyviä ajatuksiani nettiin, että muutkin voisivat niitä lukea ja ehkä saada ideoita omiin pukuihinsa.

10. Onko blogin kirjoittaminen antanut sinulle jotakin uutaa harrastukseesi?


Olen tavannut uusia ihmisiä blogin kautta, ja ehkä keskityn pukujen siisteyteen enemmän koska WIP-materiaali blogissa,

11. Mitkä ovat mielestäsi cosplay-blogien huonoja puolia?


Tylsät päivitykset. Yleensäkkin jostain turhasta asiasta, tai sitten jos jaarittelee liikaa. Myös kuvattomuus häiritsee, mielummin katson kuvasta miltä joku puvun osa näyttää kun luen kokonaista kappaletta missä sinä kuvaillaan.
Sitten Dessun kysymykset!


1. Ensimmäinen cosplaysi?

Rikku Final Fantasy X:stä. Ei niin huono puku ekaksi cossiksi, johtuen siitä että lähinnä modasin vanhaa enkä oikein tehnyt mitään uutta. Mut oli se silti aika kamala. *hrr*

2. Oletko tutustunut uusiin ihmisiin coneissa? Keihin mm?

Tietysti olen! Waifunkin kanssa vaikka oltiin samassa lukiossa, niin tutustuttiin sitten vasta conien merkeissä enemmän (Ja alkoholin ":D"). Tykkään uusiin ihmisiin tutustumisesta ja olen kiitollinen siitä että olen saanut tavata tosi montaa hyvää tyyppiä conien kautta!

3. Vaikein ja haastavin cosplaysi? 

 Hmm. Ei ole yhtä ylitse muiden, mutta propillisesti Illua...


Ompelun kannalta Saber Lily...


Ja vaikein peruukki menee Jyubeille, myöskin tulevassa Master Samurai versiossa propit ovat Illuan kanssa aika tasoissa.


4. Mikä on lempiconisi?

Vaikea valinta Desuconin ja Traconin välillä! En kyllä osaa sanoa toista ylitse toisen.


5. Paras cosplay/conimuistosi?

Kisasijoittumiset ovat aina kivoja, mutta ehkä parhautta on jutella jonkun henkilön kanssa jonka ajatusmaailma menee yksiin sinun kanssa!

6. Uusin materiaali, mitä olet käyttänyt asussa tai propissa?

En ole Wonderflexiäni vielä tilannut, joten en voi sanoa että se. Tilasin 25mm kulkusia, se on uutta minulle? :D

7. Mitä olet saanut blogin pitämisestä ja kirjoittamisesta?

Uusia tuttavuuksia, ja toivon että kirjoitan vähän paremmin kun silloin joskus. (Vaikka en kumminkaan, samaa kauheeta tekstiä kirjoitan vieläkin!) Saan myös motivaatio tehdä parempia pukuja koska tiedän että ne menee blogissa tarkasteluun, sekä tunnen suunnatonta iloa siitä että joku saa ideoita pukuihinsa blogistani!

  
8. Missä asussa on ollut kylmin/kuumin?

 Kylmin, Berserker Rikku Rikkulle osui tosiaan todella kuuma päivä, joten kun muut kärvistelivät kuumuudessa minä juoksin bikineissä!

Kuumin on sitten varmaan Lulu.
 Koska tekonahka! Ja tuplavuoritettu korsetti. Oli "vähän" lämmin.


9. Mielenkiintoisin materiaali, mitä olet käyttänyt?

 Hmms.... Retkipatjaa housuihin? En oikeastaan käytä mitään sen ihmeellisimpiä materiaaleja, olen aika tylsä tässä kohtaa!

Hei olen Illua ja minulla on retkipatjaa housuissa koska lonkerot. Lol.
10. Missä haluaisit kehittyä cossaajana?

Kaikessa?XD Mutta jos pitäisi valita yksi, olisi se kaavoittaminen ja istutus. En tiedä mitään noista! Ompelu on kivaa, mutta se on tuskaa kun mikään ei istu ja kaavoitus on päin persettä, siinä tulee itku. Ehkä vielä jonain päivänä opin kaavoituksen salat.

11. Mistä ostat pääasiassa kankaasi asuihisi tai materiaalit proppeihis?

Kankaat tulevat yleensä Eurokankaasta, joskus tilailen netistä sekä suomesta että lätäkön toiselta puolelta eli USA:sta. Proppimatskut ostelen paikallisista askartelu/vaahtomuovi/rautakauppa yms kaupoista, tilailen myös satunnaisesti jotain ulkomailta.


Minusta tuntuu että suunnilleen kaikki ovat tehneet tämän taggauksen jo kolmeen kertaan, joten en taggaile ketään :D

Stay cool!

~Hansku

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti