.

perjantai 22. maaliskuuta 2013

Seuraavat conit ja niiden pukusuunnitelmat

Eli kaikessa lyhykäisyydessään ajattelin tässä vähän selventää tulevien conien pukusuunnitelmia, kun ne on nyt löyty lukkoon. Let's go!


Tampere Kuplii

Rias Gremory - Highschool DxD
....Eli huomisen puku! :D Tilasin eBaystä pitkän punaisen peruukin lisäkuiduksi WCS-pukua varten, mutta sitten tajusin että voisin tehdä siitä ensin Riasen peruukin ja leikata sen sitten kuiduksi, koska tosiaan olen tekemässä Akenoa, joten puku löytyi jo, piti vaan tehdä toiset sukat. Score, halpa cosplay!
Pahoittelen että tästä WIP-päivitystä ei vielä ole, yritän saada sen pystyyn muutaman päivän sisään.


Desucon


Perjantai:

Saeko Busujima - Highschool of the Dead

Koska emme saaneet parikuvia viime Traconissa, päätimme pistää nämä jo valmiit mutta shoottia vaille olevat puvut Desun perjantaille. Eli itse olen Saekona, Amanda Reinä ja saimme vielä Suiggarin Sayaksi! Score!


Lauantai:

Jyubei Yagyu - Hyakka Ryouran Samurai Girls

Jos siis nyt jollekkin on vielä epäselvää, tuntuu että kailotan sitä blogiteksteissäni ihan kokoajan, Jyubei on miun Euro Cosplay-karsinta pukuni! Puku on siis tosiaan valmis, ja on muuten esitys ja sen ääniraitakin. Vuhuu, kerrankin olen kunnolla ajoissa! :D


Neko - K
Mutta koska Jyubeilla on aika mielenkiintoinen puku jota en todellakaan jaksa pitää koko päivää päällä, tarvitsin lauantaille kakkospuvun. Jonkun helpon ja mukavan. K:ta katsellessa Neko iski silmään silmiensä takia (öhöh), koska tosiaan Jyubein silmäpari näyttää tältä. Mikä sattuma! Tai no, oikeastaan Nekon toinen silmä on vihreä, ei keltainen mutta prrfftt close enough!


Sunnuntai:


Makina - Deadman Wonderland

Koska Makina on paras. Ja Deadman Wonderlandista tulee meille ryhmä sunnuntaille, mukaan vain jos kiinnostaa!


Seuraava varma coni onkin sitten Tracon, jonka pukusuunnitelmia en vielä julkaise, ja Animeconia olemme miettineet, mutta mitään ei olla vielä löyty lukkoon. Luulisin että kuukauden päästä tiedän tulenko Animeconiin vai en! (Ja jos tulen otan mukaan luultavasti Akenon ja Makinan. Tai jonkun Sayan, mutta siitä lisää sitten jos menemme sinne)

Nähdään Tampere Kupliissa!


Stay cool!

~Hansku

3 kommenttia:

 1. Piuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu! Olet hippa! Saat haasteen!
  http://cosplaynepatoivo.blogspot.fi/2013/03/muutamat-11.html

  VastaaPoista
 2. Rias Gremory! Hitsit ku en päässy kupliiseen bongailemaan. ): Mutta hyvältä silti näyttää (Y)

  VastaaPoista
 3. http://masquecosplay.blogspot.fi/2013/04/tuplasti-haastettu.html
  Sinut on haastettu!

  VastaaPoista