.

torstai 21. maaliskuuta 2013

Desucon Frostbite 2013 2/2 - Gilbert Nightray & Yoruichi Shihōin

Ehehe. Eihän Frostbitestä ole ollut kun yli kuukausi! Onneksi tässä toisessa päivityksessä ei puhuta itse tapahtumasta, vaan puvuista joita pidin siellä! Kesti aivan ikuisuuden muokata nämä kuvat mutta sain vihdoinkin sen tehtyä x_x


Kuvaajakrediitti, Gil/Oz kuvat otti Ilse, ja Yoruichi kuvat otti Momo! Muokkasin kaikki kuvat itse.Frostbiteen lähdettin Oz/Alice/Gil kolmikolla, ja pidimme siellä photoshootin. Valitettavasti kuvista tuli niiin kamalia ettei niitä kehtaa julkaista missään, joten pidimme uuden shootin koska Amanda, meidän Oz, oli tulossa Tampereelle hoitamaan WCS juttuja!


Valitettavasti Alicemme oli paennut maasta Lontooseen, joten pidimme vain Oz/Gil shootin. Toiveena olisi saada kaikki kolme kesällä jonnekkin kirkkoon/hautasmaalle, katsotaan onnistutaanko!


Gilin tekemisen aloitin tosiaan heti 2012 kesäDesun päätyttyä, koska sieltä tullessa oli niiiin paljon motivaatioo että oksat pois! Sain takin "rungon" valmiiksi, ja heitin sen sitten kaappiin josta sen kaivoin esiin muutamaa kuukautta ennen Frostia.


Puvun kirosin tekovaiheessa noin kolmetuhatta kertaa alimpaan helvettiin, ihan kamalia muotoja piti saada joka puolelle aikaan x_x Monen, monen, monen työtunnin jälkeen sain kumminkin puvusta ihan kivan! Jee, joku kerrankin onnistuu.


 Gilin tekoprosessista voi lukea jokseenkin kämäisen WIP päivityksen täältä, jos ette ole sitä vielä lukeneet!


 Puvussa tuli käytettyä aika paljon valmista kamaa, paidan ja housut ostin valmiina (muokkasin niitä tietysti), kengät olivat vanhat Rinoa Heartillyn kengät ja hanskat olivat Saber Lilyn. Takkikankaatkin oli alunperin tarkoitettu Akenon/Riasen koulupukuun :D


Puku valmistui päivää ennen lähtöä, viimeisenä tein Gilin korviksen jonka kanssa meinasin jo luovuttaa. Lopulta mokoma kapistus toimi todella nätisti! Puvun kanssa oli pieniä kuljetusongelmia, takki kun sojottaa rautalankojensa kanssa esim joka suuntaan. Mutta kyllä me Lahteen ja takaisin päästiin!


Puku oli päällä todella mukava ja lämmin! Melkein haluaisin käyttää sitä jossain conissa uudestaan, mutta en oikein tykkää pukuilla mieshahmoja. Bindit eivät ole lempiasiani enkä tunne oloani kotoisaksi miehenä. En ole oikein ikinä tuntenut, Hansku 15v valitsi aina niitä vähäpukeisia naisia cossattavakseen. Hassua, koska olen Oikeassa Elämässä (TM) jokseenkin miesmäinen enkä todellakaan suostu pistämään mitään ylipaljastavaa vaatetta päälleni. Cosplayssa taas mitä vähemmän vaatteita sen parempi. (#cosplayhuora #cosplayhoro)


Gil sai osakseen myös paljon fanityttöjä :'D Ei se itseäni häirinnyt, ei mitään yli-innokkasta tapausta sattunut kohdalle. Yleensä saan vaan sellaista "kivat tissit" huomiota joten tälläinen oli kiva vaihteeksi.


Mikä ihme tissiperse teksti tästä tuli... Takaisin pukuun! Tosin siitä ei taida olla enään mitään kerrottavaa... Öhöh. In conclusion, kiva puku jota oli yllättävän haasteellinen tehdä ja jonka saatan hyvinkin pistää päälleni johonkin coniin uudestaan.

Sitten sunnuntaipukuuni eli Yoruichiin! Yoruichille pidin heti conin jälkeen shootin kun olin aika kuollut silloin sunnuntaina enkä jaksanut alkaa kuvaamaan. Jostain syystä näissä shoottikuvissa naamani näyttää tosi laikukkaalta, meikkasinkohan huonosti vai johtuuko se kamerasta, en tiedä o.o Pahoittelen, yrittäkää kestää!


Sunnuntaiaamu conissa ei mennyt ihan putkeen. Heräsin tunnin myöhässä joten kiirehän siinä tuli, hukkasin toisen käsinauhahärdellin josta olin jo pistämässä twitteriin sillaista ärräpää twiittiä että oksat pois, onneksi waifu löysi sen ennen kun päästin vittusaatanaperkele-twiitin valloilleen :D
Itse puku on ihan kiva, ja siinä on suht mukava olla. Puku oli tosin kylmempi kun Gil, mutta ei mitenkään kamalan kylmä. Kerrankin valitsin hyvät talvipuvut ottaen huomioon että viime vuonna pistin päälleni Saekon ja Mion!


Yoruichin puvun (kämäisen, yet again) WIP päivityksen löytää täältä!Yoruichin kanssa tuli myös ekaa kertaa testailtua ihomaalit! Käytin siis Grimasin rasvaliukoista väriä. Sen laittaminen oli suht helppoa, tasaiseksi saaminen vaan otti vähän aikaa. Väri myös, no pysyi ihan ok:sti, mitä nyt taitekohdista (lähinnä kaulasta), ja käsistä välillä lähtikin pakoon.


Yoruichin voin pitää semmoisena pukuna jonka voin heittää matkalaukkuun mukaan jos ei muut puvut valmistuneet coniin ajoissa. All and all ottaisin kyllä Gilin uudestaan mukaan Yoruichia ennen.


Näin! Ei miulla muuta ole näistä puvuista höpöteltävää. Tampere Kuplii on viikonloppuna ja sinne olen tulossa, puvusta sitten ihan kohta. Onneksi kyseinen puku on ollut jo viime viikolla valmis että tämä viikon voin keskittyä amk- ja yliopistohakuihin!


Stay cool!

~Hansku

2 kommenttia: