.

maanantai 4. maaliskuuta 2013

Desucon Frostbite - huonoa läppää ja conilag 1/2

Coniraporttia yli kahden viikon jälkeen tapahtumasta? Stay classy Hansku, stay classy... Tälle on tavallaan ihan hyvä syykin, Frostbite jätti aivan tajuttoman conilagin, yleensä pääsen mokomista yli päivässä tai parissa, mutta nyt se kesti viikon. Ja heti kun pääsin conilagistani eroon, tuli kaverini 20v synttärit ja siellä tapahtuneet draamut ovat ottaneet itsestäni tämän toisen viikon irti.

Mutta nyt, pakotan itseni kirjoittamaan tämän ensimmäisen osan coniraportistani, eli ensin itse conista ja sitten 2/2 osassa omista puvuistani!

Mainittakoon että kaikki kuvat ovat itseni ottamia, eli ©Hansku.

(Tässä tekstissä tulee sitten olemaan aika paljon perseilyä että varautukaa :D)

Frostbiten puvut valmistuivat siinä jossain keskiviikkoiltana, ja eeppinen matka alkoi sitten torstaiaamuna. Ensin lähdettiin Hervantaan jossa vietettiin ystävänpäivät, ja no...

Mainittakoon että tyhjensin tuon pullon sen illan aikana...
Olo oli seuraavana aamuna mitä loistavin kun herätys soi kahdeksalta! Ahahaha...haha.. Joo. "Hups".

Aamulla sitten alkoi matka kohti Helsinkiä feat Momo ja Poke, josta sitten iltapäivällä lähdimme Lahtea kohti. Perjantai-ilta Lahdessa sitten menikin tehdessä jonkun pukuja joka ei osaa tehdä pukujaan ajoissa valmiiksi, ehkä joku Momo, pisti mut jumalauta tekeen kaiken x_x (Jouduin opettaan sille miten ommellaan neppareita. Neppareita! Hei c'mon.) Siitä sitten Amanda liittyi iloiseen seuraamme ja ilta menikin siinä nopeasti ohi.

Lauantaiaamuna sitten seitsemältä ylös ja meikkaamaan. Oli muuten ensimmäinen kerta kun coniaamuna jäi ylimäärästä aikaa, olisimme voineet nukkua ainakin tunnin pidempään!


Ensimmäisenä kävimme katsomassa avajaiset, ja no, odotin jotain hienouksia mutta niitä en oikein saanut. Alussa oleva larppi oli kiva, mutta sitten avajaiset olikin vähän.. plääh. Eikä ihan vähää. Yleensä Desuissa on ollut todella eeppiset avajaiset joten odottelin vähän samaa, mutta sitä en saanut. Too bad so sad.
AMV-kisa oli pakko nähdä, niin hyvää settiä sieltä on aikaisempina vuosina tullut. Siinä missä volyymit oli viime vuonna liian kovalla, nyt ne oli liian hiljaisella. Itse tykkään kovasta musiikista ja se vei mielestäni tunnelmaa videoilta pois kun äänet olivat todella hiljaisella. Ja toinen asia, tuomareiden esittely ja miten tuomarit valitsivat voittajat, ne jäi kyllä kokonaan pois. Olin yhtä kysymysmerkkiä tämän osalta, ei mitään hajua mistään. Olisi voinut sen muutaman minuutin alusta käyttää tuomarihässäkkään. Mutta itse videot oli viihdyttäviä, joten success?

'Tekniikka-sarjan' kisaajat
'Frosti-chanin suosikki' kisaajat
Tuomarit, tekniikkasarjan top 3 sekä ihana juontaja
3.sija, 1.sija, 2.sija
Hall-cosplay kisasta ei oikeastaan mitään huonoa sanottavaa. Hienoja pukuja, ja kaikki toimi katsojan silmiin kun pitikin. Aivan, pitää mainita OperaatioFredrikin Pokemon skitti! Jos ette olleet paikalla ja nähneet sitä, katsokaa se täältä! Katsokaa. KATSOKAA. Se on aivan ihana! Täydellisyyttä!


Kisan jälkeen suunnistimme hotellille ja vaihdoimme iltabilevaatteet, ja suunnistimme iltabileisiin. Iltabileet oli, no, ihan kivat? Itseäni ei saa tanssimaan jos ei veressä ole jotain kuuluisaa ainetta, joten ei ehkä ihan iskenyt kotiin. Mutta joo, sen ajan mitä oltiin siellä, niin ihan hyvää musiikkia soitettiin ja meno oli ihan kiva.

Mistä Lahdesta saa ES?!?! Piti tyytyä Megaforceen :((( Ens kerralla lava ES mukaan kotoo.
Oltiin iltabileissä suunnilleen tunti josta sitten jatkettiin hotellille...

...jossa meno oli tämmöstä. Joo. Toistan, "hups"
Sunnuntaiaamuna sitten "pirteänä" kahdeksalta aamulla ylös, kamat kasaan ja Yoruichimeikit naamaan. Oltiin vähän myöhässä ja narikassa oli tajuttoman pitkä ja hidas jono joten myöhästyimme vähän päivän ekasta aktiviteetista, eli menimme Cosplay Bootcamp paneeliin.


Itseäni konsepti kiinnosti todella paljon! Vaikka saatankin vaikuttaa siltä että tiedän mitä teen pukujeni kanssa, voin taata että en kyllä tosiaan tiedä :D Joten tälläinen tulisi itselleni todellakin tarpeeseen, katsellaan sitten lähempänä että päästäänkö sinne. Cosplay Bootcampin voit löytää täältä Bloggerista sekä Facebookista!


Seuraavaksi oli luvassa Pokemon vs Digimon luento. Ja ftw, jätkän eka luento! Oli ihan sairaan hyvä, just semmosta perseilyläppää jolle nauroin vedet silmissä :DD Toivottavasti luennoitsia jatkaa ohjelmien pitämistä!


Ja sitten olikin jo päättäjäiset. Yhyy, ei, en halua että Desu loppuu vielä! Mutta niin se teki ja seuraavaa Desuconia saadaan odotella vielä 4 kuukautta. Päättäjäisistä ei mitään erikoista sanottavaa, vähän sama homma kun avajaisissa, ei mitään eeppisyyttä, enemmänkin tuli plääh fiilis.


Paluumatkan laatuläpät via twitter (y)

Paluumatkalla tehtiin sitä samaa mitä oltiin tehty koko viikonloppu, naurettiin levottomana huonolle läpälle. Reissu otti kyllä osansa ja olin ihan ulalla, ja jutut oli kyl sen mukasia. (Waifuni on tosi reilu, sanoin "Eih kun näytän ihan kamalalta" ja vastaus oli "Toivoisin että voisin sanoo että ethän näytä mutta en oikein voi" Thanks hun! <3)

Semmoinen reissu. Seuraavassa päivityksessä puhun tosiaan Frostin puvuista, yritän saada nuo shoottikuvat muokattua että saisin senkin päivityksen tehtyä. :D

Stay cool!

~Hansku

6 kommenttia:

 1. Kiinostavaa luettavaa. xD Löytyykö tota Pokemon vs Digimon luentoa kenties mistään? Haluttais tietää minkälainen se oli mutta ku en ollut Frostissa. :'(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahha kiva että meiän perseilyt on viihdyttävää luettavaa :DDD Ei tietääkseni vielä ainakaan löydy, luulisin että se jossain välissä Desuconin Youtube-kanavalle pistetään (: (ehkä?)

   Poista
 2. Tulee fobba juttu:DDD

  miten niin kuivat läpät:dd

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on ihan vidun hyvää läppää älä ny

   ostin megaforce, tuli fobba judu

   Poista
 3. Kiva lukkea sun conimatkasta! En itse olu Frostissa mutta olisin tosian halunut nähdä tuon Digimon vs Pokémon juttun. Kuulosti niin hyväältä mitten kerroit sen!

  Hyvää juttu että sinulla oli hauska conissa vaikapa kaikki ei olu niin eepistä, ei talvi Närconissäkään olu kaikki kohdalla, vaika aivan mukava coni oli kuitenki.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä että viihdytti : D Jep, oli mielestäni conin kohokohta tuo luento! Toivottavasti se tulisi nettiin että muutkin näkisivät sen x3

   Jep, missään conissa ei voi olla kaikki just kun haluis, kunhan on itellä kivaa niin ei ne pikkujutut häiritse!

   Poista