.

torstai 14. helmikuuta 2013

Gilbert Nightray WIP

Pahoittelen että nämä Gilin ja Yoruichin "WIP" päivitykset ovat tosi huonoja, nämä ovat vaan niin yksinkertaisia pukuja että A) Ne ompelee nopeasti jolloin kuvien otto unohtuu ja B) Ne on niin yksinkertaisia että ei ole mitään järkeä näyttää "näin ompelin suoran sauman"-kuvia.

Mutta muutaman kuvan Gilin teosta otin ja spämmään ne nyt tähän. Höpöttelyn jätän ihan minimiin koska matkani alkaa kohta kohti Lahtea, tai no, ensin mennään Hervantaan, sieltä sitten perjantai-aamulla Tampereen keskustaan ja Helsinkiin, ja Helsingistä iltapäivällä Lahteen.

Mutta siis, jos jollekkin on vielä epäselvää, Frostbiten lauantaille pistän Gilin, Alice ja Oz seuranani, ja sunnuntaille Yoruichin. Ompelin muuten myös mekon iltabileisiin, olenpa ollut tehokas : D

Ja pahoitteluni vielä siitä että jotkut kuvat ovat paskaa kännykkälaatua, napsin aina vähän väliä twitteriin kuvia ja en sitten jaksanut ottaa samoja kuvia uudestaan järkkärillä. Sori!

Mutta nyt olen hiljaa ja tästä alkaa kuvaspämmi:

Kaulus
Tein kauluksen kaksinkertaisena että sain ommeltua nuolet vain toiseen puoleen, etteivät ne näkyisi kauluksen nurjalla puolella rumasti.

Kaulus feat kanttinauha ja solki
Tuo kanttinauha on tosiaan tehty itsevärjätystä kankaasta, huhuhuh mikä tuska oli silittää sitä. Liian monta metriä! Yhyy.

Ylempi kaulus joka ei halunnut millään pysyä pystyssä

Takahärpäke rusettisysteemi mikälie
Pahoittelen ettei valmiista takista ole kunnollista kuvaa, se on jo pakattu matkalaukkuun enkä millään jaksaisi repiä sitä sieltä pois. Mutta ottakaa kuva takista siskoni päällä, piti säätää kaulusta enkä omista mallinukkea joten sisko pääsi koekaniiniksi .D Melkein saman kokoisia eiku....

Melkein sopii Hansku 19v:n takki 8v:lle .D

Pupuja! Eikun siis nuolia mitkä tulivat hanskoihin.

Minäkö neuroottisen pikkutarkka? Ehei.

Kiinnitin teipillä nuolet pahviin kiinni lakkausta varten etteivät ne lentelisi pois!

Valmiina liimattavaksi!


Hanskoina käytin Saber Lilyn hanskoja, ja tungin kuitteja sisälle etten polttaisi kättäni.


Yh ruma alaosa...

....Joten paikataan! Valmiit hanskat.

Takin kanssa. Kyl ne näkyy sieltä kokonaan kun liikutan käsiäni!

Paljon voimia niille joiden puvut on vielä kesken, ihan rauhassa, kyllä ne valmistuu! Nähdään Frostissa! ~

Stay cool!

~Hansku

6 kommenttia:

 1. Miten sait tuon kauluksen pysymään noin hyvin pystyssä? Kun itse joskus kokeilin (ensimmäisessä cossissani koskaan, hyi) sellaista ja se lepatti koko ajan vinksallaan X_X'
  Mutta noi hanksoissa olevat nuolet on ihan sikasiistit! 8) Ja muutenkin takki on upea.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kauluksessa on kanttinauhojen sisällä 1,5mm rautalankaa! Jouduin pistämään kauluksen taakse vielä pystyyn yhen kujan ja sinne rautalankaa että se pysyy pystyssä, koska tein kauluksen vain yhdestä kerroksesta kangasta ja siten en pistänyt tukikankaita. (Olisi pitänyt tehdä kaksi kerrosta+molempiin silittää tukikankaat+kanttinauhojen sisälle rautalangat, sillä olisi tullut parhain lopputulos.) Toivottavasti sait jotain selkoa selityksestä, voit tulla Frostissa katsomaan kaulusta xD

   Kiitoksia ~

   Poista
 2. Yhyhy, kadehdin sitä, että olet jaksanut nuo kauluksen nuolet tehdä noin tarkasti ;__; Muutenkin teet tosi siistiä jälkeä.
  Ja sun sisko on ihan ylisöpö!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha kiitoksia :D Yritän parhaani saada mahdollisimman siistiä jälkeä aikaan, joten hyvä että olen kai onnistunut joten kuten xD
   Sisko kiittää :3

   Poista
 3. Oho siistiä jälkeä olet tehnyt, varsinki nuo "kaulusnuolet" ja nuo hanskojen nuolitsydeemit. :D
  Toivottavasti pidät näistä cosseista jonku sortin photoshootin että näkis ne sun päällä koska mä en ole Frostiin menossa tänä vuonna. :'( Pidä hauskaa siellä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! ~
   Jep, meillä oli Pandora Hearts shootti, mutta Yoruichille en kerennyt pitämään shoottia :( Mutta ehkä tässä lähiviikkoina kerkeää!

   Poista