.

perjantai 13. huhtikuuta 2012

Luvattua WIP päivitystä - osa 2

Eli nyt onkin sitten Illuan, eli neiti lonkerohousun vuoro!

Peuukista ajattelin kyllä tehdä ihan oman päivityksen, mutta peruukki on nyt noin 90% valmis joten saatte odotella kun saan motivoitua itseni viimeistelemään sen! Mutta tässä on kuva miltä se tällä hetkellä miun peruukkihyllyssäni näyttää:


Illuan kirjastahan tein joskus aikoinaan fail postauksen, mutta uusi kirja on jo suunnilleen puolessa välissä. Sanon kyllä että kirjaan on uponnut tähän mennessä ihan jumalattomasti aikaa! Aliarvioin noiden kirjakoristeiden (sellaisia erinäisiä random paloja jotka on tuon kirjan kansissa) tekoaikaa! Mutta kyllä se tästä.

Uusi kirja, tällä kertaa puupahvilla


Härskin näköinen mutta se päällystettiin softiksella joten no problem!
 Jep elikkä leikkasin kolme palasta puupahvia, ja liimasin ne kaikki Adianen fail kankaaseen kiinni (joka on periaatteesa käyttökelvotonta koska siellä on isoja valkasuaine läikkiä), ja siis en liimanut niitä toisiinsa kiinni siksi että kirjan osat menisivät kauniisti lomittain ja kirjan saisi kivasti kiinni. Sitten kun perusrunko oli kasassa, maalasin koko homman mustalla, ja rupesin väsäilemään kirjassa olevia kohokuvioita.

Tiivistän kaikki edelliset kuvat yhteen sanaan: tuskaa. Sama juttu kun tällä hetkellä valmistuvissa kirjakoristeissa, ihan järkyttävän aikaa vievää. Nyt muistan miksi pidän ompelemisesta enemmän kun proppien rakentamisesta, se käy paljon nopeammin.
Ilmeisesti koneeni ei sisällä kuvia kirjan maalatusta sisällöstä eikä lähikuvia/rakennus WIP kirjan 'sivuista', mutta oh well. Eli rakensin puupahvista sivukappaleet kirjalle jotka sitten liimasin kiinni softiksella kirjan sisäpuolelle.


Tämän jälkeen maalasin koko sisäpuolen siniseksi (koska se näkyy noin 5 sekunnin ajan mun suunnittelemassa skitissä!!!111!! SININEN IT MUST BE uliuuuu)

Varastin koiran luun tueksi että maali kuivuisi tehokkaammin sisältä.

Mutta kun katselen näitä kuvia, jossain kuvissa kirja näyttää epäilyttävän siniseltä, mutta sehän on oikeesti violetin sininen, maalasin sisäpuolen siniseksi vaan sen takia koska itselläni oli kasoittain sinistä maalia joka piti käyttää pois, ja se sopi tarpeeksi hyvin tähän tarkoitukseen.Ei tässä on keskirenkuloiden tukipahvit, sekä cernit massa mistä sitten rakensin renkulat (tosin päällystin ne das-massalla koska cernit ei antanut sellaista pintaa mitä olisin halunnut), sekä yksi gessottu koriste sekä väri mitä käytin, eli lähin sävy minkä löysin oli 'power blue', ja takaa värisekoitusta tutkaillessani huomasin että väri on sekoitus kahden sävyistä ultramarinea (eli siniviolettia) sekä valkoista. Täydellistä siis tähän projektiin!

Fysiikan muistiinpanot toimii erinomaisena maalausalustana

Lakkausta odotellessa
Eli tuossa on nyt kaikki koristeet mitä miulla on valmiina, paljon pitää vielä tehdä lisää mutta ei oikein inspaisi, noita on tylsää tehdä. Aivan en ottanut yhtään kuvia itse rakennus prosessista, koska se on sama vanha tuttu jota olen täällä huudellut sata kertaa, mutta lyhyesti leikkasin softispohjan joka oli saman muotoinen kun haluamani koriste, ja leikkasin siihen softis 3D kuviot ja liimasin ne yhteen, ja sitten miljardi (5-10) gessokerrosta päälle. Kuvia tälläisestä tekoprosessista löytynee täältä.

Ja päätin juuri että en gessoa seuraavia kokonaan, vaan gessoan tarvittavat kohdat (jotka on luultavasti kaikki sivut ja tarpeelliset kohdat muualla), ja ostan spray pohjamaalia ja pohjustan ne sillä, koska miulla ei ole vaan yksinkertaisesti aikaa eikä hermoja enään gessoilla tollaisia todella pieniä yksityiskohtia sisältäviä juttuja.

Pähkäilen tässä että pitäisiköhän tehdä Illualle vielä toinen osa, koska juttua olisi vielä ihan kivasti ainakin housuista ja kengistä. Jeps, eli näin tehdään, teen vielä osa 3:sen! Ja muuten keksin kivan 50 lukijan bonuspäivityksen, joten se julkaistaan heti vaan kun saan sen tehtyä!

Stay cool!

~Hansku

Ps. Ja niin! Lisäsin tuonne sivupalkkiin hakukentän sekä tagilistan, jota miun pitää vielä muokkailla kun vanhoissa postauksissa on niin derp tageja että ei niistä ota selvää, joten hoidan sen kuntoon tässä lähiaikoina!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti