.

perjantai 20. huhtikuuta 2012

Haul

 Meinasin säästellä tätä päivitystä, mutta oh well antaa nyt mennä vaikka juuri päivitinkin eilen.

 Eli tälläistä päivitystä on pitänyt tehdä jo monta kertaa, mutta aina se on jotenkin jäänyt. Ja jos jollekulle haul sanana ei ole tuttu, haulit ovat tämmöisiä että mennään ja ostellaan asioita ja sitten näytetään ne muille. Joten kun juuri äsken palasin kaupungista, kuvasin ostokseni ja nyt teen vihdoinkin tämänlaisen päivityksen!

Tälläistä tarttui mukaan
Eli ensiksi kävin Stockmannin hulluilla päivillä metsästämässä hyviä cosplay sukkiksia, mutta eihän niitä löytynyt. Halusin semmoiset jotka jatkuvat ns 'yhtenä' koko matkan ylös, koska parit jotka omistan nyt, niin niissä on ihan siellä ylhäällä semmoinen vahvempi osa, joka kyllä peittyy lyhyimmäilläkin hameilla. Mutta kas kummaa kun neiti Juybei ei käytä minkäänlaisia housuja tai hameita. Joko löytyi oikean malliset sukkikset, mutta ne olivat aivan liian tummissa väreissä, tai sitten oli oikeaa väriä mutta niissä oli se vahvempi osa ylhäällä. Derp. (Tai sitten ne olivat hyvän väriset ja malliset, mutta ne myytiin kolmen paketissa joka maksoi 40e. Joo moi)

Muta sitten käväisin Akateemisessa kirjakaupassa hakemassa sinistä mustetta peruukin värjäilyyn, ja huomasin samalla paketin pensseleitä. Oli kyllä hyvä löytö sillä sain 10 kpl hyvälaatuisia synteettisiä pensseleitä hintaan 7,90! Kaupassa olin vähän epävarma siitä että onkohan ne liian kovia kun koetin niitä paketin läpi, mutta kun kotona avasin sen niin ne olikin juuri sopivan pehmoisia. Score!
Kävin Eurokankaassa katselemassa olisiko tullut lisää keltaista mitä olin käyttänyt Cielin rusettiin (keltainen siis loppui kesken, ja tarvitsen vielä sitä niihin hatun kiinnitysnauhoihin), mutta eipä siellä sitä ollut. Päätin että ihan sama, ostan vaan jotain pastellin keltaista, jos ei matchää niin ei matchää (kokeilupala jäi kotiin :l). Joten valitsin kankaan ja kun tulin kotio yllätyin positiivisesti. Sehän on vain ihan hiukkasen vaaleampaa!


Irl molempien värit ovat kirkkaampia.
Ajattelin että käyn katsastamssa Arteljeen akryylimaali värivalikoiman koska Akateemissa oli vain Crimsonia (verenpunaista), ja halusin jotain hieman tummempaa, ja tadaa, pienestä taidekaupasta löytyi Alizarin Crimson, joka on tummempaa ja ominaisuuksiltaan peittävämpää kun Crimson. Kaikki jotka asustelee Tampereella ja haluaa hyvät värivalikoimat maaleihinsa, kantsii kyl katsastaa Arteljee, itse käyn yleensä ostamassa kaikki maalini (miinus miniatyyrimaalit) sieltä. Hintaa 60ml tuubille oli 4,60. Ja tämä maali siis tulee Cielin kenkiin heti vaan kun saan hiottua ne.

Neh, vähän tärähtäny mutta you get the idea.
Sitten kävin katsastamassa Radio kirppiksen valikoiman, ja sieltä sain taas täydennystä ompelupakettiini. Olen aikaisemmin ostanut noita 1000m lankoja ja todennut ne hyväksi, joten ostin niitä nyt kerralla enemmän! Hintaa kullekin rullalle oli 1,60. Sitten ostin kuminauhaa koska käytin juuri omat varastoni loppuun tehdessä Illuan housuja. Kuminauhat lähtivät mukaan 8 eurolla (2 eri leveyttä, ja yhteensä 8m). Bongasin myös sinisen kynsilakan Illualle joka lähti mukaan 1,20 eurolla.


Sitten vähän ei cosplayhin liittyvää, ostin myös Radio kirppikselta kahdet kengät! Kukkakengillä oli hintaa 8e ja mustilla 4e. Me gusta.

<3

<3
Ja sitten kävin Honkkarissa (eli Hong Kongissa) josta piti ostaa Sinolia värjäilyyn mutta enhän mie enään muistanu. Oh well better luck next time. Mutta kävin ostamassa pohjamaalia, ja törmäsin mielenkiintoiseen asiaan. Mastonin valkoinen ja musta pohjamaali maksoi 8e, ja harmaa versio 4,5e. Da faq. Ja purkkeja tutkiessani en löytänyt mitään eroja muuta kun the obvious, värin. Ostin tietysti harmaata koska, no, se oli halvempaa. Ja samalla katselin Illuaan ketjuja, mutta en vielä ostanut niitä koska en tiedä paljon tulen ketjua tarvitsemaan (hint: paljon). Mukaan myös tarttui 10 paria syömätikkuja koska Lulua olisi tarkoitus parannella ja hiustikut ovat asia jotka menee kokonaan uusiksi. Syömätikuilla oli hintaa 2,5eEli näin! Kertokaa jos tälläisille päivityksille on kiinnostusta jatkossa, itse en oikein tiedä. Lol.

Stay cool!

~Hansku

2 kommenttia:

 1. Oooh paljon löysit! : D
  Ja on ainaki mun mielestä tämmöiset päivitykset kiinostavia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo yleensä ostan kerralla enemmän niin ei tarvii kokoajan ravata kaupoilla x3 Sitä Sinolia tarttis kyl käydä ostaan et sais värjättyä ton peruukin : D

   Kiva kuulla, ehkä pitää tehdä toinen tulevaisuudessa jos tulee osteltua jotain mielenkiintoista! : D

   Poista