.

tiistai 10. huhtikuuta 2012

Luvattua WIP päivitystä - osa 1

Osa 1 koska päätin että en tunge Ciel ja Illua WIPpejä samaan päivitykseen vaan teen kaksi erillistä, joten tästä nyt aloitellaan Cielillä!

Eli siis Cielhän tulee Tampere Kupliin sunnuntaille, ja ehkä lauantaillekkin jos en keksi lauantaille mitään järkevämpää pukua.


Eli Cielin hattu kaipaa vielä paljon työtä, pienennystä, lisää rusettinauhoja, ruusuja, reunukset sekä nauhat. Mutta kasassa se on! Meinasi tulla hätä käteen kun kaavoittelin ja kokosin tota kun se näytti jotenkin niiiin epäsiistiltä, mutta kyllä mie siitä vielä saan ihan kelpo hatun edellämainituilla modauksilla. Ja tässä ylhäällä mainittuja ruusuja jotka tulevat hattuun sekä takkiin. Muistelinkin että Lulusta olisi jäänyt vyöjämä puuvillaa mistä sitten koitin rakentaa ruusuja, ja ihan kivan näköiset niistä tuli! Pitää vaan käydä ostamassa lisää kangasta kun jämäpalasta minkä löysin sai rakenneltua vain nuo kolme.


Housut ovat siis kasassa, mutta lahkeet vielä vaativat työtä. Ensiksi niihin pitää väsätä semmoinen... cuff taitos/käännös, johon katsoin tutoriaalin, että osaisin sen tehdä. Sitten yksityiskohdat lahkeisiin kiinni ja housut ovat finito.

Huomatkaa koira taustalla joka yrittää syödä takin napit
 Ja sitten selässä oleva rusetti. Joo. Fiilis tästä on: vittu. Ei siksi että se näyttäisi huonolta, vaan se aika mikä tuohon meni. Yleensä saan tuon kokoisen rusetin alusta loppuun kasaan 2 tunnissa, ja arvatkaa kauanko tähän meni? Viisi kertaa enemmän, eli yhteensä 10 tuntia (ja risat päälle, katsoin jopa kellosta aikaa). Ylimääräisen 8 työtunnin syy on ehkä havaittavissa, eli noi raidoitukset. Itse olen kangasraidoittanut Lukan housut sekä Saekon kauluksen, ja ajattelin että kyllä tämä tästä. Joo kyllähän se siitä, kahdeksan tuntia myöhemmin. Joo moi, en halua enään muistella sitä tekoprosessia (joka ei ole edes 100% ohi, vielä tekemättömässä hatun kiinnitysnauhoissa on täsmälleen sama printti. Vittu.)

Pahoittelen tummaa kuvaa
Eli jos tosta kuvasta mitään saatte selvää, siinä on ainoa kappale joka on valmis, eli aluspaita, ja siihen kiinnitetyt puuvilla pitsivekki systeemit josta ragesin täällä, sekä uusi jatkos, tuo harmaa... kangaspala joka roikkuu takaa. En ole ihan varma mikä tuo on tai mitä virkaa sillä on, mutta olen huomannut että Ciel harrastaa tämmöistä random kangaspalaa perseessä aika monessakin puvussa. Lol.

Ja ottakaa vielä loppukevennys!:


Koira - koska cossien päällä makoilu on mukavaa
Seurvaaksi luvassa Illua WIP päivitystä!

Stay cool!

~Hansku

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti