.

tiistai 24. joulukuuta 2013

Luukku 24 - Meikit ja giveaway!

Meikit ovat hyvin tärkeä osa valmista cosplayta. Meikkiä cosplayssa käytetään enemmän kun normaalisti muutamastakin syystä. Ensinnäkin, yritämme jokseenkin näyttää (yleensä) piirroshahmoilta. Heillä on aina mystisesti kajaalia ja täydellinen iho. Toiseksi, jos meikkiä ei ole tarpeeksi, naamasi hukkuu värikkäiden vaatteiden ja peruukin sekaan. Ja kolmanneksi, kamera syö meikistäsi 20%, joten jos haluat näyttää hyvältä kuvissa niin sitä meikkiä pitää sitten laittaa vähän runsaammin.

Meikkaaminen ei ole mikään helppo juttu eikä se tule luonnostaan keneltäkään. Sitä pitää harjoitella, varsinkin jos hahmolla on jotain erikoisempaa meikkiä naamassa. Juuri ennen suihkua on hyvä harjoitella, silloin saa sutata naamaansa niin paljon kun haluaa!Ja nyt kiitokseksi siitä että olette jaksaneet jokapäiväistä spämmäilyäni, giveaway time!


Eli tämmöinen ripsari olisi jaossa, Maybellinen Rocket Volum'. Ja tässäpä osallistumisohjeet!

1. Olkaa blogini lukijoita!

2. Kommentoikaa tähän blogitekstiin jotain tästä joulukalenterista. Mikä oli paras luukku, mikä oli muuten vaan hyvää?. Voittaja valitaan randomilla joten kommentilla ei ole sinänsä väliä. 1 kommentti per henkilö!

3. Muistakaa jättää kommenttiinne sähköpostiosoite että voin ottaa teihin yhteyttä jos voitatte!!

4. Aikaa on kommentointiin 1.1.2014 klo 0:00 asti!

5. Jos voittaja ei vastaa 7 päivän kuluessa, valitsen uuden voittajan


Happy commenting and merry christmas ~


Stay cool!

~Hansku

5 kommenttia:

 1. Pakko rakastaa luukkua numero 8 - Silitys. Ottaa välillä sydämestä coneissa kun ihmiset ei oo ottanu silitysrautaa kauniiseen käteensä ja käyttänyt sitä asuunsa, vaikka se parantaa oikeastaan aina sen ulkonäköä ;__; Vähän harmittelen sitä, että luukut olivat kaikki niin lyhykäisiä, mutta toisaalta, yksin joulukalenterin väsääminen onkin paljon rankempaa kuin kolmen porukalla niinkuin itse tein kavereideni kanssa. Mukavaa ja leppoisaa joulua! :3 Ja hauskaa uutta vuotta!

  S-posti: omnamon@hotmail.com

  VastaaPoista
 2. Ihan mahdotonta valita parasta luukkua, mutta lempparit olivat kyllä tämä 24., 18. ja 8. Tykkäsin kun aloitettiin näistä perusjutuista ja sitten siirryttiin vähän "kovempaan" kalustoon, niin kuin worblaan ja kuumailmapuhaltimeen. :D Joistain asioista olisi voinnut olla vähän enemmän tietoa, esim tästä meikkauksesta ja miten/mihin olet itse käyttänyt worblaa, softista ja solumuovia. Mutta hienoa, että olet jaksanut pitää jokapäiväistä kalenteria! Juffu arvosti tätä tietopakettia!

  sähköposti on jutsku.susanna@luukku.com

  VastaaPoista
 3. OLi todella mielenkiintoinen kalenteri, ja mukavan lyhyitä postauksia jossa oli asia tiivistettynä. Tykkäsin eniten maali osiosta, sillä se kiinnostaa minua aina, koksa maalaaminen on kivaa. Myös worbla oli kiinnostava sillä olen itsekkin harkitsemass sitä hankkia.

  ja täsä sähköposti katarithie (at) gmail.com


  ja Hyvät joulut sinne, ja oikein onnellista uutta vuotta. Ensi vuoden cosseja odotellessa, ja toivottavasti uskallan tulla ottamaan kuvia coneissa :3

  VastaaPoista
 4. Oli kiva lueskella :3 Noista meikeistä ois voinu kirjotella enemmänkin mutta jee jee!
  kellopelisydan@hotmail.fi

  VastaaPoista
 5. Voittaja on valittu ja häneen on otettu yhteyttä! ~

  VastaaPoista