.

keskiviikko 11. joulukuuta 2013

Luukku 11 - Peruukkien stailaus

Yksi syy miksi ostan Matchwigsistä peruukkini enkä eBaystä, on niiden lämmönkestävyys. Heat-resistant peruukit tekevät elämäni paljon helpommaksi koska ne kästävät 150 asteeseen lämpöä ongelmitta.


Peruukkien stailausharjat ja klipsit olen tuonut Thaimaasta pilkkahintaan paikalliselta torilta. Lakoissa ja geeleissä suosin got2b merkkiä, koska got2b glued on rakkaus. Muumisuihke on myös pitkille peruukeille must, en vielä monien suosimaa silikonispraytä ole testannut vaikka sitä purkki meillä onkin.


Käytän myös perus puuliimaa paljon peruukeissa. Se kun pitää mm. piikit todella hyvin paikallaan. Myöskin kameran kolmijalka on ihan paras apuväline stailauksessa koska siihen saa peruukkipäät hyvin kiinni.

Stay cool!

~Hansku

2 kommenttia:

  1. En nyt tiedä keneltä tätä pitäisi kysyä mutta: Kannattaako ekaan coniin laittaa cossia? Sillä haluaisin tehdä mutta en ole oikein varma, että jos se onkin ihan hirveä verrattuna muihin?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan miltä ittestäsi tuntuu! "Kannattaako" on aika mielenkiintoinen kysymys, ei cosplay ole mielestäni niin serious business että tästä jotain suoraan hyötyisi. Jos itse haluat, ja tunnet olosi mukavaksi niin pistä ihmeessä! :3 Aina on joku jolla on parempi cossi kuin itsellään, joten ei sellaisia pidä yhtään miettiä että mitäs jos on kamala! Kun yrittää parhaansa puvun suhteen; se riittää.

      Poista