.

perjantai 7. syyskuuta 2012

WCS - Story so far

Ihan kun kukaan tätä conia ennen ehtii lukea, mutta oh well

Eli Twitterini seuraajat tiesivät jo tilanteen melkein heti (joten seurailkaa jos kiinnostaa reaaliaikaiset pikkupäivitykset : D), mutta ajattelin tehdä tästä blogipostauksen että lukijani tietävät missä mennään.

Oli perjantai 31. päivä elokuuta, päivä ennen milloin meidän WCS harjoitustilat olivat varattuna skittiharjoitteluun. Sain facebookissa pitkän viestin pariltani, että hän oli sairastunut. Okei ajatteli Hansku, harjoitellaan sitten kun hän pääsee ensi viikolla Tampereelle. Luin viestiä pidemmälle ja selvisikin että hän ei pääsisi Traconiin. Eli toisinsanoen WCS kisailut jäisivät pois.

Ensimmäinen reaktio oli täysi shokki. Itse olen sellainen ongelmanratkaisia että puhun itseni pois siitä tilanteesta (siis kirjaimellisesti puhun itselleni, hoho I'm not crazy or anything), mutta en saanut yhtään sanaa suustani, mikä on itselleni aika harvinaista. Luin viestin toiseen kertaan ja sain vihdoinkin aloiteltua rituaalin 'puhutaan itsemme ulos tästä', mutta heti kun aloitin purskahdin itkuun. Joka on todella megaharvinaista jos muistatte kun kerroin tästä EC päivityksessä, itse en oikein itke ikinä.

Mutta nyt kun seisoin valmiin pukuni edessä, jota olen nyt rakentanut melkein vuoden, kaikki muut WCS jutut oli hoidettu ja olin antanut 110% prosenttia itsestäni ja ajastani tälle, niin ottihan se koville.

Ja vaikka parini sitä vaatiikin että syyttäisin häntä, niin en kyllä todellakaan syytä. Miksi ihmeessä syyttäisin kun homma on pois hänen käsistään? Yhtä huonolta se hänestä tuntuu kun ollaan odotettu tätä ja valmistauduttu tähän kun maailmanloppuun.

Joten nyt oli aika yrittää pelastaa vielä tilanne. Ehdotin, että jos hän nyt viikon lepäisi, ja katsottaisiin sitten että pystyisikö hän tulemaan pelkän kisan ajaksi tänne, eli aamulla suoraan Tampere Talolle, kisatjutut, ja sitten takaisin kotiin.

Nyt on se päivä milloin nähdään tuleeko tämä onnistumaan vai ei. Odotan tälläkin hetkellä sitä tuomion tekstiviestiä että mennäänkö me huomenna kisaamaan vai ei.

Joten kirjoitan tämän loppuun kun tiedän mikä tilanne, ja kerron sitten että miten toimitaan ja mikä on suunnitelma sen mukaan mitä tapahtuu.

-----------------

Nyt tuli sitten the final word, eli parini ei pääse kisaamaan. Eli meitä ei nähdä kisalavalla.

No mitens puvut? Koska Juybeilla on satakiloa tavaraa mukana, houkutti vähän sen pois jättäminen. Mutta koska olen rakentanut sitä ihan hiki hatussa huomista varten, päätin että jätän painavat propit kotio ja menen sellaisella Master Samurai/anime ver. sekoituksella. Tosin otan varmaan tuon pidemmän miekan mukaan ettei ihan propitta tarvitse lähteä.

Sunnuntaina piti olla veristä HOTD duoa oman Saekon ja parini Rein voimin, mutta heitän sitten vaan verisen Saekon niskaan ja olen ilman Reitä.

Entäs sitten ensi vuoden kisat? Ensimmäinen tähtäimessä oleva kisa on Euro Cosplay, jonne olin jo nahkaista taikatyttöä suunnitellut, mutta miksi ihmeessä tehdä toinen kisapuku jos sellainen jo löytyy valmiina? (Joskin nahkaiselle taikatytölle olisi ollut ihana esitys, mutta eiköhän me Jyubeille jotain keksitä.) Joten Jyubeita sitten Euro Cosplayihin ensi vuonna.

Ensi vuoden WCS? Tarkoitus olisi mennä. Nyt vaan toivotaan että löydetään hienot hahmot ja ettei kukaan sairastu.

Tulkaa moikkaamaan jos näätte miut Traconissa :3 Ja kaikille kisaajille mahdottomasti onnea ja menestystä, hyvin se menee! ~

Stay cool!

~Hansku

2 kommenttia:

 1. Tämä oli kyllä niin hurjan harmi, ettette päässeet. En kykene edes kuvittelemaan sitä v-käyrän määrää, pettymystä, jonka se pahuksen sairastuminen sai aikaan. Näin Juybeisi tosiaan vilahdukselta conissa, ja kuten sanottu, näytti hyvältä! Lähde ihmeessä EC-karsintoihin, ei tuollaista kannata jättää käyttämättä!

  Ja nyt kun kerran pääsin aloittamaan piilovetoketjuselitystä, ja se keskeytyi hankalasti kisan alkamisella, taidan tehdä siitä ihan kuvallisen tutoriaalin lähiaikoina. Minua ainakin tökkii, kun on pitänyt niin pitkään käydä sitä sinullekin läpi. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, olihan se kova paikka kun oltiin niin paljon odotettu tätä, Mutta eihän sille voi mitään, ensi kerralla parempi tuuri! Jep, Jyubei kyllä lähtee leijuvine katanoineen ja jättimäisine selkäköysineen EC-karsintoihin, koska hulluahan se nyt olisi rakentaa toinen kisapuku on yksi löytyy jo kotoa lojumasta : D

   Tee ihmeessä! Ne kun vaivaavat todella montaa muutakin kanssa cossaria :D

   Poista