.

perjantai 14. syyskuuta 2012

Cosplay suunnitelmat 2013

Koska miulla ei ole vielä kaikkia matsuja Traconin päivityksiä varten, niin viivyttelen sitä tälläisellä perinteisellä Traconin jälkeisellä cossilistalla!

En vielä sano varmaksi mikä menee mihin, koska suunnitelmat muuttuvat, mutta kerron alustavat aikataulusuunnitelmat, jos sellaisia on.

Tosin tämä pukuiluvuosi ei ole ihan vielä ohitse omalta osaltani, on vielä Saber Lily ja Cosplay Gaala, mutta siitä lisää omassa päivityksessään!

Eli aloitetaan!


Uusia pukuja;

EDIT; Tiesin että jotain unohtui :(

 Shihoin Yoruichi - Bleach

Eli joo, Yoruichihan on ollut tekeillä jo vaikka kuinka kauan (tämän hetkinen ikuisuusprojekti!) mutta jos nyt oikeasti saisin sen tehtyä tänä vuonna! Jos jollakin on jonkinmoista Bleach ryhmää johon tarvitsisi Yoruichia, tulisin mielelläni!

Akeno Himejima - Highschool DxD

 Eli Akenonhan piti tulla Traconiin, mutta tapahtui yhden sun toista, joten Akeno siirtynee Frostbiteen. Mitä pukua olen päälleni koittanut, niin se_on_ihan_tajuttoman_kuuma, joten ei hirveää paleltumaa pitäisi tulla kun viime vuonna Miollakin pärjättiin oikein loistavasti. Paljon on jo Akenosta valmiina, tuo kaapu systeemi taitaa olla ainoa mikä ei ole aloitettu.


Gilbert Nightray - Pandora Hearts

Toinen Frostbiten puku Akenon lisäksi! Olen niiiiiiiiiiiiiiin kauan halunnut tehdä jonkun puvun Pandora Heartsista, mutta mitään sitten ei vaan ole löyty lukkoon. Viime Desussa Amanda puhui että haluaisi tehdä Vincentin ja pyysi siinä samalla mua Giliksi. Nyt tai ei koskaan. Gil oli yksi hahmoista joita mietin silloin aikoinaan että tekisinkö, ja keräilin kansiot täyteen reffikuvia, joten you have a deal. Takki on jo todella hyvässä vauhdissa, sekä piilarit ja peruukki on jo.


Makina - Deadman Wonderland
Ensi vuoden Desussa olisi DW ryhmää, joten jos kiinnostaa niin suunnatkaa itsenne tänne! Ensin olin tekemässä Totoa, eli Mockingbirdiä, mutta hänellä kun sattuu olemaan valkoinen/hyvin vaalea iho, ja ihomaalit eivät oikein houkuttaneet. Joten vaihdoin yhtä ihanaan hahmoon, Makinaan! Oi Makina ja hänen G-kupin tissit, miksi niin awesome.

Olen yrittänyt jo metsästellä tuollaisia kenkiä Makinalle, mutta mistään ei tunnu löytyvän noin pitkiä ja tuollaisella korolla! Etsintä jatkukoon, toivottavasti nappaa jossain kohti.

Takano Masamune - Sekai-ichi Hatsukoi

Ei. En edes ala.

En voi sille mitään että bishiemiehet menevät suoraan sydämeeni! Erityisesti Takano (eli tuo mustahiuksinen) on jotain niin ihanuutta että huhhuh. Plus mielestäni manga on oikein erinomaista luettavaa! (En Sekai-ichi Hatsukoin animesta niin välitä, vaikka oli sekin ihan, no, okei).
 Joo. Ei tästä enempää. : D
Jaaaa sitten uutena pukuna tulisi WCS-14 karsintapuku, (jonne lähden jonkun kanssa) joka on jo päätetty mutta en vielä laita sitä ihmisten ilmoille. Raportoin asiasta kun alan tekemään pukua, joka tapahtuu luultavasti jo Frostbiten jälkeen. Miksi jo silloin, niin lukekaapa eteenpäin.


Vanhoja pukuja;


Illua - Final Fantasy Tactics A2: Grimoire of the Rift

No mutta kukas se siinä! Neiti Illua, eli tuttavallisemmin lonkerohousu. Ei tästä sen enempää kun tarkoitus olisi pistää radikaalisti kuntoon juttuja, ja viedä johonkin kisailemaan. Minne, missä, milloin, ei mitään hajua.


Yagyu Jyubei - Hyakka Ryouran Samurai Girls

Eli Jyubei. Kaikki jotka ovat seurailleet blogia tietävät jo neidin tarinan (jos ette ja olette uusia, hei ja tervetuloa! Jos haluatte lukea Jyubein seikkailuista WCS:ään, suunnatkaa itsenne tänne!).

Ja kuten tuolla äskön mainitussa kirjoituksessa kirjoitin, olisi hullua jättää kisavalmis puku käyttämättä. Olen saattanut ehkä jo tehdä ääniraidan Jyubeille, (huomioiden mitä viime esityksestä sanottiin), ja voin sanoa että tämä esitys tulee vetämään lavapersoonani äärirajoille, mutta siksi odotankin sitä niin innolla! Haluan vetää itseni ihan maksimiin ja katsoa, mitä irti lähtee!

Ja niin, eli WCS puvun rakennus alkaa aikaisin juuri tästä syystä. Koska olin ottanut aikataulutuksessa huomioon sen, että joutuisin rakentamaan vaativaa pukua kesälle, mutta nyt kun puku on jo valmis, saan aloittaa WCS pukuni hyvissä ajoin.


Tässä olisi tilaa vielä muutamalle simppelille puvulle, mutta jätän ne paikat auki jos tulee jotain NYT_PAKKO_COSSATA_HETI tapauksia.

Eli näin. Olen hyvinkin innostunut ensi vuodesta, senkin takia että tämä vuosi meni cosplayn osalta niin päin persettä (mutta siitä lisää sitten kun vuosi vaihtuu!), ja olen rakentanut niiiiin paljon armoreita että tahtoisin päästä vaan ompelemaan, ja sitä pääsenkin tekemään! Jee!

Stay cool!

~Hansku

3 kommenttia:

 1. Hmm... Vähän aiheen vierestä, mutta miten/mihin noita reffikufia keräilet? Tuli vain mieleen, kun itse aloittelen cossausta ja muutenkin. ^^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä kysymys! Itse tallennan reffikuvani omaan reffikuva kansioon, joka sijaitsee ulkoisella kovalevyllä. Itselläni kuvia on jo niin paljon että jaottelen animet ja pelit eri kansioihin, ja niissä kansioissa on sitten omat kansiot kullekkin sarjalle. Miten, jo lähinnä googletten ja etsin hyvät kuvat kuvahausta ja sarjakohtaisista wikeistä.

   Itse voit aloittelevana cossarina vaikka tehdä vaan koneellesi yhden reffikuvakansion ja tallennella sinne kuvia : D

   Toivottavasti selkeni ja onnea cossailuun!

   Poista