.

lauantai 23. kesäkuuta 2012

Katsastus lähitulevaisuuteen

Eli ajattelin vähän selventää teitä nyt kesän ja syksyn suunnitelmista, minne mennään ja mitä tehdään.

Aloitetaan lähimmästä, eli Animeconista, mihin en valitettavasti ole tulossa. Mutta coneilkaa te miunkin puolesta!

Sitten Animeconin jälkeisenä viikonloppuna olisi Finncon, mihin ajattelin tuppautua ehkäpä päiväksi. Miksi? Koska coni maksaa itselleni 0e, koska asun kivenheiton (no en nyt kirjaimellisesti mutta verrattuna muihin coneihin joo) päässä conipaikasta, ja itse tapahtuma on ilmainen. Cossia en tule pistämään päälleni koska joo ei ehkä tarvitse edes selittää miksi : D

Sitten tuleekin vähän taustatietoa tälle seuraavalle paketille! Eli tosiaan Amandan kanssa päätettiin joskus viime vuonna että matka WCS karsintoihin tulee tapahtumaan vuonna 2013. Mutta tosiaan ennen sitä H hetkeä piti harjoitella jo parikisaamista, ja operaatio 'etsitään suhteellisen simppelit puvut joille voidaan rakentaa skitti' alkoi. Vaihtoehtoja oli kolme, joista yksi sitten voitti skittigenrensä perusteella, eli blogissani jo huutelema Hyakka Ryouran Samurai Girls (Itse Jyubeina ja Amanda Giseninä). Ensiksi suunnitelma oli mennä Animeconin ryhmäkisaan, mutta tosiaan oma Animeconiin tulo oli tuolloin vielä kysymysmerkki, sekä Amandalla oli ryhmäcosplay tuona päivänä. Joten sitten tulimme siihen lopputulokseen että siirrämme suosiolla skittimme Traconin ryhmäkisaan.

Toi päätös kesti vähän aikaa kunnes eräänä yönä yritin nukkua ja ajatukseni harhailivat sellaiseen asiaan kun:

Tracon 2012
WCS
Jyubei ja Gisen.

PIM sanoi aivot jotka tajusivat että samallahan voitaisiin osallistua WCS:ään, onhan puvut sen verta koreat. Joten käynnistin tietokoneen uudestaan keskellä yötä tarkistaakseni ikäpoliitiikan, ja kaikki nappasi.

Parini suostui ehdotukseen ja tiemme siis viepi syyskuussa WCS:ään. Vaikka menemme sinne vaan, no, 'harjoittelemaan', se ei tarkoita että ottaisimme kisaa vähemmän vakavasti. Tosiaan sijoitusta, saatika voittoa emme odota, mutta täysillä mennään, pukujen pitää olla super ultra hyvin tehdyt, ja skitin pitää olla just eikä melkeen. Joten tällä notella Jyubein kengät menee roskikseen ja aloitetaan kohdasta 0 niiden kanssa, koska vanhat kengät ovat sen verta sotkuisen näköiset että saan tehtyä niistä paljon paremmat.


Myself as Yagyu Jyubei
Saitte ny figukuvan kun normikuva ei halunnu toimia, mutta siis Amanda as Yagyu Gisen

Joten joo, tälläistä sitten siellä. Olen kyllä eri-innoissani siitä että pääsen esittämään skittiä kaksin, saa nähdä miten se onnistuu : D

 Ja sitten ajattelin pyörähtää tässä välissä Assyilla vähän kisailemassa. Koska WCS:än saa mennä puvuilla joilla on jo kisattu, vienkin sitten Jyubein kisailemaan Assyille ennen WCS:ää. Ongelma, luulin sokeasti että Assyt ovat syyskuussa viikko ennen Traconia, mutta ehei, ne onkin jo elokuussa, joka tarkoittaa sitä että Jyubein kasaan pistämiseen on kuukausi ja 12 päivää aikaa, eikä miulla ole oikein mitään jo valmista pukua minkä voisin viedä sinne kisailemaan. Onneksi Jyubei on jo todella hyvässä vauhdissa, enkä näe tätä mission impossiblena. Joten kun Jyubei on kasassa elokuussa, jää minulle aikaa kuukausi tehdä vielä parannuksia Jyubeille, harjoitella skittiä, sekä tehdä Traconin sunnuntaipukuni, Himejima Akeno.

Tällä mennään syksyä kohti, toivottavasti ei tullut liian sekavana x3

Stay cool!

~Hansku


6 kommenttia:

 1. :3 nooh täytyy kameraan varata tilaa teidän pari kuvia varten

  VastaaPoista
 2. Vastaukset
  1. Jääköön se yllätykseksi ja tule Traconiin katsomaan : DD

   Poista
 3. en taida päästä, opintojen kolmas vuos starttaa samalla viikolla ja täytyy olla kurmuttamassa uusia fukseja :D tai mistä sitä tietää! pestatkaa joku kuvaamaan skitti videolle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aaa no voi hitsi x3 Joo kyllä nuo WCS karsinnat pistetään aina videolle että sieltä sitten onneksi näkee!

   Poista