.

perjantai 15. kesäkuuta 2012

DesuDesuDesu 1/2

Kirjoitetaan ensiksi tämä tylsempi puoli raportista pois ja jätetään se EC raportti mikä ehkä kiinnostaakin jollain tasolla myöhemmäksi. Because I can.

Eli matka Lahteen alkoi kolmen aikoihin Tampereelta ja päätyi ihanaiseen Omenahotelli huoneeseemme jonka olin varannut jo tammikuussa. Huoneen jaoin siis Desuseurani Amandan kanssa, ja huhhei se huone! Kaksi suihkua, ja aivan järkyttävän iso avonainen tila! Me gusta. Frostbiten Omenahuone kun oli ihme minikoirankoppi niin tämä oli jotain luksusta .D


Eli kävimme perjantaina heittämässä tavarat hotellille ja siitä sitten suoraan kipitimme conipaikalle katsomaan Sugiyaman ohjelmaa. Ohjelma oli todella mielenkiintoinen ja odotuksia vastaava, ja oli ihana nähdä Sugiyama livenä koska Naruto sarjana on jotain niiiiiiin tärkeää itselleni ja jos en Narutoa olisi silloin utelijaisuudestani alkanut katsoa, en tätäkään blogia olisi nyt kirjoittamassa.


Ja sitten maagisesti aikahyppäämme sunnuntaiaamuun, koska EC ja oma postaus. Heräsimme suht ajoissa, pakkasimme tavaramme kasaan ja lähdimme Cosplayshootti luennolle. Luento oli tosi tiivis ja hyvä paketti shoottaamisesta, tykkäsin! Sen jälkeen suunnistimme AMV kisaa katsomaan. Kisa oli perusihanuutta, paitsi että äänitasoja ei ollut eri videoiden kesken säädetty kohdilleen, ja jotkut videot olivat sopivan lujalla, mutta sitten jotkut olivat aivan tajuttoman lujalla, ja huomasinkin kun jotkut pitivät korviaan lukossa. Itseäni musiikin kovalla pitäminen ei haitannut, koska tykkään kovasta musiikista, mutta auta armias niitä jotka eivät pidä.

AMV kisan jälkeen hengailimme ja shoottailimme Amandan Sayaa (ja siinä samalla ehkä jotain Frostbite paricossia, onko tämä huono?), joista kuvia on nähtävissä täällä, kunnes tuli aika päättäjäisille. Oli kyllä vähän haikea olo koska tuntui että olin saanut Desuilla vaan sen sunnuntain koska EC (ja siitä lisää myöhemmin). Onneksi Frostbite ja ensvuoden Desu piristi mieltäni kun ajattelin että silloin otan kaiken irti minkä vaan saan!

Ja niin, milloin ne ilmot aukeaa sinne kaks kuukautta kestävälle Desuleirille?

Stay cool!

~Hansku

2 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Hahah se oli pääjärjestäjän heittämä läppä päättäjäisissä kun senkin mielestä Desu oli liian lyhyt niin sanopa siinä vaan että seuraavaksi sitten kaks kuukautta kestävä Desuleiri : D Eli ei, ei oikeasti ole mitään Desuleiriä x3 (olisipa xD)

      Poista