.

perjantai 20. tammikuuta 2012

Shota boy Ciel WIP eli kuinka en enään IKINÄ ompele pitsiä

Ai ettenkö kertonut että otin Cielin mukaan cosplaysuunnitelma 2012? No nyt kerroin! Ei sillä etteikö itselläni olisi jotain tärkeämpiä (tm) projekteja tehtävänä. Mutta kun conin jälkeinen armoton ompeluinto iski ja Ciel oli ainoa puku jossa oli jotain ommeltavaa. Ja niin siinä kävi että tämä on nyt päivä 3 jolloin olen ommellut Cielin saatanallisia pitsivekkisysteemejä. Yhyy, miksi niin perseestä ja aikaa vievää. Oh well.

Elikkä tuota takkia en ole tehnyt yhtään nyt tämän 3 päivän aikana, sen olen tehnyt jo aikaisemmin ja takki odottelee vielä viimeisiä sovituksia, nappeja ja naruja.

Yhyy likainen takki on likainen, suokaa anteeksi

Miten niin sotkuinen huone? En ymmärrä.


Ja sitten alkoi operaatio mustan halvan kauluspaidan metsästys, ja sellainenhan löytyi honkkarista, eurolla (1e)!!! Tarvitsin vaan yhden mutta ostin kaksi koska so cheap!

Sen jälkeen kävin Eurokangaassa ostamassa mustaa kangasta karvaisevaan 18e metrihintaan, josta sitten aloin muokkailemaan hihoja. Vielä tässä vaiheessa palava vihani pitsiä kohtaa ei ollut vielä saavutettu koska pitsi jota käytin hihoihin oli suhteellisen ohutta ja melko hyvin käyttäytyvää.

Jätin tuon alapuolelta auki because I can!

Olo on kun J-popparilla.

Sitten rupesin työstämään tuota ihme kaulussysteemihommelia (huomatkaa korrektit termit) joka Cielillä on kaulassa. Elikkä leikkasin satiininauhasta 11cm palasia joista sulatin sytkärillä molemmat päät (ei purkaannu!), ja liimailin kangas 'putkilon' sisälle. Siihen sitten pitsiä ja vähän blingbling strasseja päälle.

Satiininauha loppui joten en päässyt tuon pidemmälle

Ja sitten. Eh. Oli siis vuorossa nuo vekkipitsi härpäkkeet jotka roikkuvat paidassa kiinni. Käytin eri pitsiä koska, no, se oli reffikuvassa erinlaista kun hihoissa.

FUUU
Eli tuossa pitsissä on älyttömän vahvoja lankoja, ja sitä kaksin kerroin + päärme =FFUU. Neulat katkeilee ja Hansku kiroilee. Tai oikeastaan tein aika eeppisen teon neulan kanssa. Yleensä kun se katkee naps, mutta tämä päätti kaartua.Interesting...

Vekkeihin kantsii ommella hiuslaskos, kiitos vinkistä Rora!

Sauma lähikuvaa jee

Yllä oleva kuva havainnoillistamassa tarinaa jossa pistin tuon koristevekkisysteemin lantiolleni ja sanoin äitille että hei, tästä tulee hame. Meni ihan täydestä eikä edes tullut pahaa kommenttia saatika pahaa mulkaisua. Öh, olen vähän hämmentynyt, cosplay, huora much?

Elikkä tälläistä tällä kertaa. Nyt ehkä palaan tekemään kyseisiä vekkipitsi koristesysteejä tai jään vaan datailemaan loppu illaksi. Tai voisin repäistä ja tehdä Illualle kaavat ja ehkä uskaltautua värjäilemään kankaita! Ehkä.

Ja loppu kevennyksenä, koira oli epäilyttävän hiljaa takanani ja arvasin että jotain pahuuksia se siellä taas tekee.

Nomomomo Cielin hiha on hyvää!

Mitä, en minä mitään tehnyt!

(Hiha ei kärsinyt vahinkoa jos mietitte : D)

Stay cool!

~Hansku

Ps. nyt kun ostin ulkosen kovalevyn ja sain läppäristäni paremman editointiohjelman, voisin lupailla nyt sitä videota (vaikka sen teinkin jo vähän aikaa sitten). Joko sitten kun tulee 50 postausta täyteen, tai sitten kun lukijoita on 50. Tai sitten kaksi videota molemmille kerroille, who knows! Stay tooned!

pps. Sneak peak Saekolle!

4 kommenttia:

 1. Jännä tuo neula... hmmm...
  Ja ihan ylisöpö koira sulla! x3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on ! Lahjakasta ettenkö sanoisi, yleensä ne vaan katkee naps xD Hemmitin pitsi...

   Koiruus kiittää! ~

   Poista
 2. Ihana blogi sulla! awawawa owo
  http://eltsunpullipblogi.blogspot.com

  VastaaPoista