.

maanantai 16. tammikuuta 2012

Frostbiten kuvasaldo

Eli Frostissakin tuli kuvailtua, tosin paaaljon vähemmän kun Traconissa paristakin syystä. Ensinnäkin se että en tykkää ottaa kuvia keskellä ihmisjoukkoa, koska en halua ihmisiä taustalle, mutta öhöh joo Frostbitessahan ihmisjoukkoa riitti yllin kyllin. Toiseksi se että en vaan yksinkertasesti löytänyt paljoa kuvattavaa, koska todella monella oli siiviilit ja en  halua kuvata mitään kaappicossi räpellyksiä. (Pääasiassa syystä 1, mutta kyllä siellä oli syy 2:siakin ihan liikaa miun makuuni) Mutta joo, kyllä aina parit kuvat saa ja spämmään ne nyt tähän.

Ja sitten ne perusjutut, kuvat saa isommaksi klikkaamalla, ja kuvia saa käyttää ja muokata ihan miten lystää kunhan antaa kuvaajakrediittiä minulle, eli Hanskulle.


Lauantai

SunnuntaiFF X-2:sen dresspherejä lisää Suomeen kiitos <3


Yhyy en osaa shoopata kivoja silmiä


Joo elikkä teen jotain lyhyttä Frostbite raporttia mihin spämmään omat Mio kuvani (myöhemmin sitten Saekoa ja Reitä kunhan saan käsiini ne kuvat).

Stay cool!

~Hansku

8 kommenttia:

 1. Hienoja kuvia sait!
  Frosti oli kyllä mukava coni, mutta tosiaan oli vähän hankala ottaa kuvia ku niin paljon ihmisiä sisällä ja.. joo.. ei sitä halua oikein ihmisjoukkoa taustaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! Siinäpähän se, ihmisjoukot takana on not cool. Siitäkin syystä että jos joku kuvattava sattuu löytämään nämä kuvat, haluan että ne olisi ihan käyttökelpoisia eikä ihmisjoukkojen pilaamia. Oh sigh, better luck next time.

   Poista
 2. Oh so cool *--* Etenki tykkäsin Painesta, hurmaava D: ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia ~ Niinpä, tuo Paine oli jotain niin ~ <3 Miksei ihmiset cossaa enemmän FFX-2:sen muita dresspherejä .D Ja vielä kun olisi kolmen ryhmiä niin huhhuh!

   Poista
 3. Pfft, the eyes look great! Omg the pics of my Kanaya turned out so nice, y u such an awesome photographer? Haha 8DD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahah I'm glad you think so, I think they look kind of 'hey I've thrown up a yellow plot with paint in the eyes', but hey, how natural can black-yellow eyes look? xDDD Hahah I'm glad you think so .D.D Oh yeah and worthwhile mentioning that Saanukki took the last two photos so if you use them don't credit me xDD

   Poista
 4. Ooh oikein hyvän kuvan onnistuit meistä ottamaan! (oltiin mansikka ja mustikka Ciel & Elizabeth) kiitos
  : )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis mietinkin että olettekohan te kyseiset hahmot mut en sit kysyny .D Mutta hei luen teiän blogia ja se on awesummmeee ja teijän puvut oli ihanat : D Kiva että tykkäät kuvista!

   Poista