.

tiistai 17. tammikuuta 2012

Desucon Frostbite eli miten cossi parantui kun pidin sitä päällä

Tulin, näin, jäädyin. Desucon Frostbite.

En ala kirjoittelemaan pitkää romaania mitä tein ja milloin koska voin tiivistää sen yhteen lauseeseen, ja sitten käyn vähän läpi tarkemmin yksittäisiä asioita:

Perjantaina hotelliin, piti harjotella Jyubei&Gisen esitystä, oho liian kännissä ei pysty, lauantaina coniin darrassa, mutta kivaa silti oli, ja erikivaa oli se että Narulla oli auto käytössä ja eikä tarvinnu kävellä mihinkään jeejee.

Ainoa kuva mikä Saekosta on, shoottikuvia odotellessa.
Eli aloitetaanpa lauantai aamusta, eli olimme varanneet Desun sivuilta photoshoot ajan kahdeksitoista, ja odottelimme ennen kahtatoista infotiskillä. Odotellimme, ja odottelimme. Ei tässä mitään ajatteli Hansku joka on itsekkin aika lahjakkaasti myöhässä esim. joka paikasta. Sitten kun kello oli 20 yli 12 tuli vähän semmonen 'hmm' fiilis ja kysästiin infolta asiaa, ja ilmesesti kuvaaja oli no where to be found. Mutta saimme kumminkin varakuvaajan siihen tilalle! Jee! Erityiskiitos kaikille infotiskillä siihen aikaan olleille, olitte ihkuja <3

Plus vielä että olen nähnyt ko. kuvaajan Frostbite yleiskuvia ja yksittäisiä cossarikuvia netissä. Hmm.  Oh well en mene huutelemaan rivouksia perään vaan oletan että kuvaajalla oli hyvä syy paikalta puutumiseensa.

Ohjelmasta sen verran että sitä oli mielestäni vähänlaisesti verrattuna viime Desuihin, ja siksi vain pari ohjelmaa/pätkiä ohjelmista tuli katsastettua. Hohtavaksi timantiksi osoittautui Pokemon luento. Ei herranjee, nauroin ihan vatsalihakset kipeinä ja vedet silmissä. Sisältä oli hyvin rakennettu ja se oli hauska, puhuja oli hauska ja minulla ei ole vaan yhtään huonoa sanottavaa. Tälläistä lisää kiitos. Hyväksi kakkoseksi osoittautui Dystan multivisa, viihdyttävää settiä sekin.


Ja sitten puvuista. Eli lauantaina Saekoa, sunnuntaina Mioa. Olin 'hieman' hämmentynyt kuinka paljon Saekoa ja Reitä kuvailtiin ja tunnistettiin, mutta hei, suhteellisen suosittu tissizombi anime eli Highschool of the Dead, oli jotenkin odotettavissa. Sunnuntaina olin varautunut siihen että kukaan ei tunnistaisi saatikaan pyytäisi kuvaa koska hei, hardcore S&M haaremianime anyone? Olin yllättynyt että molempia itse asiassa tapahtui, eli jee en ole ainoa joka tykkää MM!:stä. Lol.

Tuli vähän sellanen fiilis että 'ähähä mitä pervoja täällä nyt on kun niin paljon kuvailee ja tunnistaa meitä ' mutta sitten OH WAIT. Kukakohan cossaa kyseisistä sarjoista (josta vielä piti). Öhöhö olen siis pahempi pervo kun kaikki conittajat yhteensä. Joo mo.

Mutta juu, Mioa on tulossa lisää. En sitten tiedä mitä versiota, mutta lisää pukuja teen Miolle. End of the story.


Kylmä lumi oli kylmää.
Ja jos mietitte mitä otsikolla tarkoitin, sitä että Miollahan on edessä yksi iso kihara mutta jouduin tekemään neljä pientä koska kaikki hiukset eivät kihartuneet kivasti yhteen, mutta hot damn päivän loppupuolelle kaikki neljä kiharaa molemmilta puolilta olivat sulautuneet yhdeksi isoksi kiharaksi. SCORE.

Ja sitten vielä joku yhteenveto, Desu oli ihan jeesh mielestäni. Metsästyspeli oli hauska vaikka itse en osallistunut, 'Liian kylmää vettä' lappu oli paras, foreveralone naama infotiskillä oli huvittava, ja 'myymälävarkaus on rikos' lappunen nauratti itseäni joku 10 minuuttia.Jos jotain huonoa vielä pitäisi sanoa olisi Desunotejen puuttuminen, varsinkin kun tapahtuma oli suunnattu aloittelijoille, ja sekä että joillakin ihmisillä ei ole käytöstapoja mutta hei, life goes on.

Ja tietysti se että väkeä oli mielestäni liikaa, koska kaikki olivat sisällä yht' aikaa, joten ehkä jos jatkossa järkätään talvidesuja niiden kävijämäärää voisi vielä rajoittaa enemmän?

Ja jos ette ole vielä huomanneet niin otin Frostissakin kuvia, tosin en läheskään yhtä paljoa kun Traconissa mutta ainakin omasta mielestäni Frostin kuvat ovat parempi. Score, kehitystä näkyvissä!Stay cool!

~Hansku

ps. unohdin varmasti mainita jotain mitä piti sanoa mutta öhöhö oh well, jos oli jotain super tärkeää niin heitän sen sitten Saekon kuvien mukaan.

2 kommenttia:

 1. Kuulostaa siltä että sulla oli hauskaa Frostissa! Oli ihan siisti coni mun mielestä myös ja hienoja kuvia sait! Tykkään varsinki siitä missä heität lunta ilmaan, tosi siisti.

  Ja juu, sisätiloissa oli joskus liianki paljon porukkaa, aika ahdasta. Mutta sen ymmärtää ku ulkona oli kylmää.. talviconit hurr hurr.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olihan siellä ihan kivaa : D Kiitoksia, jälkeenpäin tuo kuvaidea ei tuntunut hyvältä idealta, öhöhö heitetäämpä lunta ilmaan paljain käsin. Kaks kertaa xD Oli 'vähän' kylmä sen jälkeen xD

   Jep, ja varsinkin kun se talvicon sattuu olen Desucon jonne esim. kaikki haluaa xD No kesällä toivottavasti ei sada niin pääsee uloskin.

   Poista