.

perjantai 9. joulukuuta 2011

Mystinen välilevy jonka nimeä en tiedä

Jyubein katanoista teen oman postauksen jossa näytän enemmän kuvia, mutta nyt välipalana tarjoilen teille mystisen katanan osan x (For real en tiedä miksikä tuota ihme 'välilevyä' kutsutaan, joka on katanoissa terän ja kahvan välissä. Mutta vielä selvennykseksi tarkoitan tälläistä. Edes googletukseni ei tuottanut tulosta. Google I am disappoint)
Eli aloitin rakentamisen yksinkertaisesti piirtämällä softikselle ääriviivat tuosta levystä, ja sitten jäljensin ne kolmeen kertaan, koska yksi softis ei olisi ollut tarpeeksi paksu.Sen jälkeen the obvious, eli liiman palikat yhteen. Eivät ne täysin mennyt yksi yhteen, mutta trimmailin niitä sieltä täältä ja ihan hyvät niistä tuli.

Alhaalta trimmattu, ylempää ei

Kuumaliimasin vielä sivut, että niistä tulisi tasaisemmat

Mutta mitä olisikaan elämäni ilman softis 3D efektejä. Niin.

Tein oikeesti kaavat johonkin. Oon yllättyny.


Army of 3D effects

Leikkelin vielä random suikaleita tuommoisiksi kolmionmuotoisiksi palasiksi. Ja mitäs tässä sitten muuta kun liimat tulille ja liimailemaan.Tuon jälkeen maalasin koko homman mustaksi, että kaikki kuumaliimapalaset sulautuisivat joukkoon, ja lopuksi heitin vielä hopeaa päälle.

Pelkkä musta
Musta ft. hopeaLopuksi tietysti vielä lakkasin koko komeuden mutta se nyt ei muuttanut ulkonäköä miksikään joten kuva ei ole tarpeellinen x3

Stay cool!

~Hansku

4 kommenttia:

 1. Tsuba taitaa olla kyseisen osan nimi :D

  VastaaPoista
 2. Suomalaisittain kyseessä on väistin. ;> Näyttää hyvältä! o/

  VastaaPoista
 3. Yaci, Biitti: Kiitoksia : DD Olen nyt sivistynyt ihminen!

  VastaaPoista
 4. Juu, tsuba ton osan nimi on. (harrastan kendoa niin katanoiden osat tulevat tutuiksi xD)

  VastaaPoista