.

lauantai 17. joulukuuta 2011

Lauantai illan failit

Kuka on yllättänyt että failasin taas kangaan värjäämisen? Ei varmasti kukaan. Tosin tällä kertaa myönnän että vika oli itsessäni. Ehehe ja hupsista vaan.

Elikkä ostin kaikista lähimmät värisävyt mitkä löysin Eurokankaasta Illuan mekkopaita systeemiin, jotka siis olivat valkoinen ja vähän liian sininen violetti. No mikäs siinä, Dylonin violetti väri ämpäriin ja menoksi? Niin. Joskus on ihan OK lukea se tuoteseloste siitä lappusesta ennen kun alkaa uppottelemaan mitään väriseoksiin.

Teflon käsitelty? Voi paska.
Eli toisinsanoen kankaassa on päällä teflon kerros joka suojaa vedeltä ja lialta. Optimaalista värjäykseen eikös? (Näin sivuhuomiona polyesteri/puuvilla kankaita pystyy värjäämään Dylonilla, siitä vaan tulee vaaleampi kun täydestä puuvillasta)Olin viisas ja pistin testipalat valkoisen kohdalla, mutta sinivioletin kanssa en tehnyt niin, joten kun tajusin että oho hupsis, kiirehdin ja otin testipalasen (tuossa kuvassa) ja totesin että katsos, siitähän tuli aikas hyvä. Joten toivo eli. Kunnes.

Ai kato oho

 Oho hupsis, eihän siitä tullutkaan hyvä. Tuon sinivioletin menettäminen ei niin pahasti kismitä, mutta jos olisin tuon valkoisenkin heittänyt sinne niin vitutustasot voisivat mennä aivan uusissa lukemissa.

Safe and sound
Noh valkoista tarvitsee aina ja silleen, eihän ylimääräinen pari metriä varastoissa haittaa.

Tästä tulee reissu kangaskauppaan osa 2. Ehkäpä sitten joulun jälkeen kun kauppa on luultavasti tällä hetkellä täynnä pelkkiä joulukankaita.

Stay cool!

~Hansku

Ps. Ja arvatkaa mitä! Miulla on teille video! Saatte sen heti kun editointiohjelma suostuu jonkinmoiseen yhteystyöhön (eli ei koskaan derp)

pps. Onneksi löytyy aina lääke joka vitutukseen

Glögiä <3 Mantelit olivat hukassa though
Ja tee se itse sushia! Ensikertalaiseksi ja 'ihan sama' asenteella tuli silti aika kivoja ja hyviä!

2 kommenttia:

  1. No nytpä ainaki tiedän mitä kannattaa varoa jos itse joskus meinaan kankaita värjätä.. lol

    Ja nuo sushit näyttävät hyvältä!

    VastaaPoista
  2. Hahah joo hyvä että failailuistani on jotain hyötyä .D Mutta parilla metrillä valkoista kangasta saa tehtyä jos jonkinmoista cossia, Bleach anyone? : D

    Hmm, ne oli <3 Tosin ylisöin ja nyt on vähän huono olo XD

    VastaaPoista