.

keskiviikko 27. heinäkuuta 2011

Tampere Kuplii + Tracon

Eli siis aloitetaan nyt Traconilla. Koska tämä vuosi vähän kusi cossien osalta, niin puvut olet siirtyneet suuntaan jos toiseenkin. (Niistä lisää myöhemmin) Mutta ajattelin nyt ilmoittaa Traconin puvut.

Lauantai:

Saber Lily - Fate/Unlimited Codes
Eli Saberistä on jo tehty kengät ja jalkapanssarit (odottavat maalausta), sekä peruukki on puolitiessä.


Sunnuntai:Saeko Busujima - Highschool of the Dead

Eli Adianen peruukki menee uusiokäyttöön, ja se on itseasiassa tällähetkellä stailauksessa. Miekka on maalauksia ja huotraa vaille valmis.


Eli tällästä sitten Traconiin. Saatan saada jonkun hermoromahduksen tässä matkalla, koska ensiviikolla alkaa bilsan yo kokeisiin lukeminen, kahden viikon päästä alkaa abi vuosi lukiossa, ja kaksi pukua Traconiin pitäisi siinä lomassa tehdä. Odotan mielenkiinnolla.


Mutta syy miksi bloggailen tällähetkellä. Eli Tampere Kuplii 2012. Tein jotain niinkin turhaa asiaa kun olin töissä, ja mietin siinä samalla TK:ta (TK=Tampere Kuplii), ja sen ohjelmistoa. Ongelmana on se, että TK:n pitäisi olla tapahtumana sellainen länsimaiset sarjakuvat meets manga, mutta tuota Japaniosastoa siellä on yleensä ollut vain cosplaykisa+cossit (Tosin viime vuonna oli Pumpkinin ja Ane-uen maskeerausluento, jeesh, juuri näin!), niin mietin että olisikohan kysyntää jonkinlaiselle cosplayohjelmalle?Ongelma (ongelma ja ongelma) että ainoa luento mitä voisin pystyttään, olisi jonkinlainen peruukkien 101. Ja en tiedä tarvitseeko suomen coniskene toista peruukkiluentoa (siis puhun Kangaskasan ja Lirlysen Traconissa pidettävästä luennosta, jos ette olleet siellä viimevuonna, menkää sinne tänä vuonna, ja jos olitte siellä viime vuonna menkää silti sinne tänä vuonna!)

Tampere Kuplii vaan tuntuu otolliselta tapahtumalta tehdä jotain tällästä, koska se on itseäni niin lähellä että saisin raahattua sinne peruukkikokoelmaani, ja saatua tehtyä esim. demoja sun muuta.

Eli kysynkin nyt teiltä, tarvitseeko Tampere Kuplii peruukki luennon? En ole väkisin änkemässä pitämään sitä jos on sellainen fiilis ettei tarvitse, mutta viimevuonna oli kyllä erittäin hienoa käydä oikeasti TKssa jossain luennolla (nuo länsimaiset sarjakuvat kun ei oikein iske)


Ideoita ja ajatuksia tulemaan tännepäin!

Stay cool!

~Hansku

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti