.

tiistai 12. heinäkuuta 2011

Nekoneko nyaaaa (eli Nekocon)

Olin odottanut Nekoconista jotain eepisyyden multihuipentumaa koska aikaseimmat tapahtumat oli kehuttuja, mutta 2011 versio kyllä, no, ei varsinaisesti failannut mutta oli aika.. lattea. Ja ennen kaikkea KUUMA.

Kisanumero toimi viikonlopun ajan viuhkana


Musiikkikeskus toimi ihan kivasti tapahtumapaikkana noin 1000 ihmiselle, mutta en uskalla edes ajatella että jos ensivuoden animeconiin (joka siis järjestetään samaisissa tiloissa) tulee se 3500 ihmistä ja sattuu olemaan kuuma päivä. Ehehehhhehee... 'dies'

Mustat nahkasohvat ovat tunnetusti viileyden multihuipentuma. Eikun siis

Kaunis Musiikkikeskus oli kaunis.

Paitsi taide oli vähän creepyä.

 Kaikki tapahtumapaikat olivat hyvin järjestelty enkä huomannut isompia ruuhkia missään (paitsi tasan yksi ovi josta pääsi sisään. Siis wot? Tämä korjaukseen).

Ohjelmista  kävin katsomassa Ilonan luennon kuinka cosplay pilaa elämäsi, skittikisan sekä cosplaydeitin. Osallistuin myös Narun kanssa cosplaykisaan mutta siitä myöhemmin.

Ilonan luento oli hauska ja hyvin esitelty. Jos hän joitain toisia luentoja päättää pitää jossain, we will be there! Takaisintulo matkalla Kuopiosta Tampereelle Jirin ja Ilsen kanssa pohdittiin että he voisivat pitää vastavedon Ilonan luennolle, kuinka cosplay on elämäsi. Sitä odotellessa .D

Puhuvasta on vaikea saada hyvää kuvaa. Tyytykää nyt tähän.

Skittikisaanhan meidän piti osallistua, mutta cosplaykisan harjoittelu söi sekä pukujen teko aikaa että harjoittelu aikaa että suosiolla luovutimme keskiviikkona ja keskityimme vain toiseen kisaan. Mutta kisa itsessään oli ihan sillain, no jeesh, on kiva että jos se pukujen teko ei ole juttusi, on jotain esityspainoistakin tarjolla.Cosplaydeitistä minulla ei ole paljon sanottavaa, mielestäni kaikki toimi miten kuuluukin (vaikka siis tämä oli ensimmäinen deitti mitä kävin katsomassa), joillakin oli ihan hauskoja vetoja, ja kaikki äänet ja tekniikat toimi. Mutta niistä 'tunnusmusiikeista' pitää sanoa näin parit äänikurssit käyneenä, että se oli tosi inhottavan kuuloista kun ne tunnusmusiikit loppuivat sillain töks eikä niitä häivytetty pois hiljakseen.Joo ja siis siitä cosplaykilpailusta. Alkuperäinen suunnitelma oli mennä Kirinillä, mutta sitten julkistettiin että sinne saa mennä pareina, joten Ciel ja Elizabeth pääsivät jonoon, mutta Desuconin jälkeen päätimme että emme millään saa niitä valmiiksi, joten menisimme Lukalla ja Mikulla. Kisa oli itsessään hyvin järjestelty, ja kuten Ilona jo sanoikin tuomarointi toimi pienemmällä porukalla, ja oli ihan mukavaa että oli kunnolla aikaa backstagella yms. Ja se että saimme harjoitella esityksen lavalla! Cosplaykisa urani (11 kisaa takana xDD) aikana tälläistä ei ole vielä tullut vastaan. Jos minä järjestäisin cosplaykisaa niin jos vain suinkin mahdollista näin tehtäisiin minun kisassani.

En pysty enään ikinä kuuntelemaan Magnet biisiä.


Olimme siis harjoitelleet pätkän Vocaloid live esitystä, ja muuttaneet siitä pari liikettä sopivammaksi (=lisänneet lisää tavaraa). Lava esityksestä minulle ei ole kauheasti muistikuvaa mutta muistan kun jouduin hiljentää lauluääntäni koska se olisi saattanut kuulua yleisöön (Hansku ei osaa laulaa). Ja kun Narulta kysäsin että muistiko hän laulaa, ei hänellä ollut minkäänlaista mustikuvaa. Jos joku muistaa tämä niin kommentoikaa : DKävin siis ostamassa uuden netin ja kun sen koneen kytkin ja luin sähköpostini, välitön hengenahdistus ja itkukin siinä pääsi kun tämmöisen luki:

Joo. Niin. Kiitos? Tämä kyllä tuli ihan puskan takaa, mutta Narun kanssa kiitämme ja kumarramme syvään. Ei sitä olisi uskonut että Vocaloideilla olisi päässyt kolmannelle sijalle, varsinkaan kun Tampere Kupliissa emme samaisilla puvuilla päässet edes kymmenen parhaan joukkoon. Hassua. Olkoon tämä opetuksena, massacosplay ei ole alempi arvoisempaa kun muut. Tehkää se vain kunnialla.

Aivan ja onnittelumme Maijulle ja Essille sijoittumisesta!


Melkein siviili Hansku sunnuntaina

Kynttilänjalka toimii erinomaisena kuivurina hikiselle peruukille

Naulakko ajaa myös saman asian


Nekosta minulla ei ole mitään erityisen mahtia sanottavaa, muuten kun se meni ihan kivana perusconina. Saa nähdä mitä Animecon 2012 tuo tullessaan.

 Stay cool!

~Hansku

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti