.

tiistai 4. marraskuuta 2014

eBay Haul

Tilasin hiljattain kasan cosplaytavaraa eBaystä ja päätin tehdä YouTube tyylisen haulin!


Ripsiä! Halusin vähän erikoisempia räpsyttimiä joten selasin aikamoisen pitkälle Ebayn valikoimasta ja ostin "kalliit" ripset, mutta nämä olivat kyllä jokaisen pennin arvoisia. Näteimmät paketit mitä koskaan olen saanut, ja ripsien laatu on erittäin hyvä, Myöskin molemmissa on "näkymättömät" nuo panta-asiat, eli niissä ei ole sitä perinteistä mustaa narua johon ripset ovat kiinnitetty.

Alaripsiä
Yläripsiä
Kaivelin kaikki mahdolliset nettikaupat kunnes sitten löysin hyvää karvaa vanhan kunnon eBaystä.


Carbyyn ihanan sinistä karvaa! En ole ikinä tehnyt näin isoa ja mutkikasta karvakangasprojektia mitä tästä on tulossa, vähän jänskää.


Sitten ostin noin kymmenentuhatta kappaletta pieniä purjerenkaita, eli sirkkoja.


Kasa 6mm mustia ja kokeiluksi myös 10mm mustia (alhaalla oleva kuva), mutta päätin käyttää pieniä joten näitäkin tulee tilattua vielä enemmän.
Tilasin myös gunmetal värisiä ja ihan tavallisia hopeisiakin.


Mielipiteitä, kumpaa kannattaisi käyttää harmaaseen takkiin, gunmetal (keskellä) vai noita hopeisia?


Sitten piti tietysti tilata jotain millä miljoonat sirkat saadaan kiinni.

Holepunch
Laittoasia!
Onneksi löysin kaksiosaisen laittoasian, nimittäin esim. prymin sirkkojen mukana tuleva yksiosainen ei olisi sopinut extreme paikkoihin mihin niitä minun täytyy laittaa.Pitsiä! 10 yardia oli dollarin, cheap as hell!


Kirosin Litchissä kuinka en ikinä enään tekisi hahmoa jolla on silmälasit ja hupsista. Vielä yhdet kirkkaat ovat tulossa, että voin päättää mitkä olisivat parhaimmat. Jos joku tarvitsee tummia tai toisia kirkkaista niin ne voi multa ostaa samalla hinnalla mitä niistä maksoin, eli muutamalla eurolla.


Ja sitten muutama juttu jotka eivät tulleet eBaystä, mutta laitan ne nyt tähän koska ne postissa tulivat samoihin aikoihin kun eBay kamat.Vähän keltaisempi tuo on oikeasti, mutta oikein ihana kuitulapsi.Tekonahkaa! Tämä oli ainoa juttu jonka tilasin ihan Suomesta, mutta kun Eurokangas on perse ja siellä ei ole ikinä hyvää nahkaa joten oli pakko tilata. Plus tämä oli paljon halvempi mitä olisi ollut EK:sta ostettuna.

Näin! Ensimmäisiä WIP päivityksiä pitäisi alkaa tippuilemaan kohtapuolin.

Stay cool!

~Hansku

4 kommenttia:

 1. Jos ne on tommoiset pyöreet kirkkaat rillit niin mua vois kiinostaa, varsinki jos pystyy jostain ensvuoden conista noutamaan. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heti kun ne toiset tulee ja päätän kumpia käytän, niin toiset ovat myynnissä! Frostiin olen ainakin tulossa että sieltä voi noutaa (:

   Poista
 2. Paljonko sirkat+kiinnitysjuttu makso eBayssa, ja mitä ne ylipäätää on englanniks :'D?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiinnitysjuttu (oikeesti, mikähän se virallinen nimi on XD) oli jonkun nelisen euroa, sirkat väristä riippuen oli noin kolmisen euroa 50kpl. Enemmän sai halvemmallakin :D Sirkat ovat grommets englanniksi, tai two part eyelets.

   Poista