.

maanantai 25. elokuuta 2014

Shura Kirigakure WIP

Minulta löytyy muutama WIP kuva koneelta Shurasta (ja kaksi Raichusta) joten heitän ne tänne. En tiedä nyt sitten kun jossain WCS:ssä kävi näin että pitäisikö tehdä kisapuvusta WIP päivityksiä, vai pitää ihan salaisuutena ja tehdä Traconin jälkeen joku pienimuotoinen setti. En tiedääää.

Mutta hei, enne kuin aloitetaan käykää kommentoimassa täällä mitä mun pitäis laittaa Traconin lauantaille päälle! Hophop, sinne vaan!


No, mutta se Shura. Aloitin tekemällä vyön solkea, joka valmistui tutulla ja turvallisessa softis-worbla menetelmällä. Ensin siis leikataan softispala, sitten kaksi vähän isompaa worblapalaa ja litistetään softis sinne väliin. Leikataan reunat millin parin päästä ja tadaa, kestävä, sopivan paksuinen asia, mitä sitten ikinä teettekin. Pohjamaalaus puuliimalla ja miniatyyri maalit päälle.


Solki kiinni vyöhön ja tadaa! Vyö on tehty, kuten myös bikinien olkaimet Hildan jämäkankaista. Profit.


Bikinien teossa meni yhteensä kolme tuntia, aika nopeetaa puuhaa minulle, yleensä olen tosi hidas tekemään pukuja. Shortseja en alkanut tekemään itse, vain ostin kirpparilta kahdella eurolla farkut ja leikkasin ne shortseiksi. Sitten vielä hapsutin reunat joka oli yllättävän tuskaista tehdä.


Tuo ihme pinssi joka melkein kaikilla on Ao no Exorcistissa... Miksei siitä löydy kunnollisia kuvia??? Vaikka melkein kaikilla on se?? :( Tein sitten vähän oman version. Kiinnistyssysteeminä toimii hakanauha joka on kiinnitetty worblapalalla taakse.


Takki on vanha syystakki josta muutama vuosi siten maksoin pari euroa. Lyhensin, muokkasin ja ompelin kanttinauhat takkiin. Myöskin käytin 14 fucking euroa noihin muutamaan hassuun nappiin koska oli pakko ostaa tosi hienot napit, ja Shuran puvulla oli niin lyhyt aikataulu etten kerennyt tilamaan mistään.


Sitten Shuran shurikenit jotka tippuivat pusseistaan sitten ihan kokoajan. Olen oikeasti todella yllättynyt etten hukannut yhtäkään niistä. Amanda niitä aina poimi mukaansa kun joku tippui maahan enkä huomannut :D


Shurikenit on tehty samalla metodilla kun solki, mutta olivat vähän haastavammat monimutkaisemman kuvion vuoksi.
Peruukista sain pullittaa peruukkiomaisuuden, vähän yli kolmekymppiä mutta halusin juuri sen tietyn peruukin koska tiesin että sillä kaupalla ja mahtavia peruukkeja. Enkä pettynyt.


Tein ihan samaisen operaation Shuran peruukille mitä tein Saber Lilyn peruukille, eli otin valmiiksi sidotun ponnarin irti, aloin stubbaamaan sitä kerroksittain, ja lopuksi otin klipsu ponihännästä sen klipsun irti ja liimasin sen stubin päälle.


Intermission, ottakaa koira kyyläämässä ruokaa ja tasapainottelemassa mun nettipankkitunnuksia :3


Joo, no Raichusta onkin sitten tasan kaksi kuvaa. Koska sen tekoprosessissä ei ollut mitään ihmeellistä.


 Pyllyraitoja! Tehty softiksestä ja liimattu hameeseen.

"It's my wig!"
Ja peruukki joka saapui conia edeltävänä lauantaina, myöhässä ja väärän värisenä. Oh you eBay, muistin miksi sinut olet hylännyt.

Stay cool!

~Hansku

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti