.

keskiviikko 23. heinäkuuta 2014

Desucon 2/3 - Shura Kirigakure

Sama vaiva on vaivannut jo ties kuinka kauan, ei ole vaan fiilistä kirjoitella. Vielä vähemmän kun tietää että tarvii kirjoittaa Shurasta. Apua.

Kuvat otti Amanda


Kirjoitetaan nyt sitten kumminkin. Itse pukua tehdässä oli Shuran puvusta tosi hyvä fiilis, kaikki onnistui ja näytti kivalta. Kumminkin sitten Desun lauantaina kun puku piti pistää päälle mieli muuttui aika radikaalisti. Olen lihonnut sopimattomista lääkkeistä aivan järkyttävästi enkä meinaa saada millään painoa pois, ja Shuran päälle laittaminen oli kova paikka. Päälläni oli kumminkin ihan minimaaliset bikinit ja minishortsit, eli olin puoli-alasti.


Asiaa ei auttanut kuumuus, stressi ja se että jouduimme ompeleen yläosan päälleni koska se ei vaan pysynyt kiinni. Plöähäddäögdg. Hei, oli lihomisessa ainakin yksi hyvä puoli, tissini kasvoi D kuppiin! Jeejee tissit on kivoja :3 Meinasin jättää kuvat julkaisematta ja Shuran tekemisen minun ja kovalevyn väliseksi hommaksi mutta hei, fuck this. Kenenkään ei pitäisi tuntea itseään huonoksi ihmiseksi vaan sen takia että on lihonut muutaman kilon. Eikä noi kuvat nyt niin mielestäni niin pahalta näytä.


Kumminkin puvussa oli aika huono olo ja ilme jokaisessa kuvassa on :l. Harmillista, olisin vain tahtonut kivoja kuvia. Toisaalta kun pistin sunnuntaina Raichun päälleni olo oli mitä mahtavin ja hymy oli koko naaman levynen. Sain kumminkin Raichusta tehdä sellaisen minkälaisen halusin, jossa tietysti korostin hyviä puoliani (dem legs and dem boobs). Mutta siitä lisää sitten seuraavassa päivityksessä.


Katsotaan kun olen saanut entiset mittani takasin uskallanko pistää Shuran päälleni. Ja jos uskallan Mouru ja Yaci vaadin yhteisshoottia!!

Stay cool!

~Hansku

7 kommenttia:

 1. Shura ei ole pikkurillinainen! Sillä oikeasti on tavaraa ympärillään. Siksi et voisi näyttää yhtään paremmalta <3 Ihana Shura on ihana <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Et tiedäkkään kuinka onnelliseksi tulin ;__; <3 Tuhannesti kiitoksia.

   Poista
 2. Yhteisshootti kuulostaa yhä eritttäin hyvältä, Im in anytime any place (ihanaa et nimenomaa vaadit). Siitä puheenollen, onko suunnitelmat yhä kohdillaan aka Traconin sunnuntai? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Awesomenesss :D Tietysti vaadin koska parhainta eeppisyyttä :3 Jooossss uskallan pistää Shuran päälle mutta on niin mukavaa kommenttia tullut joka suunnasta että enköhän uskalla :'D

   Poista
  2. Jepss \o/ voidaan vaikka sopia tarkemmin jutuista sit lähempänä conia :D

   Poista
 3. Jee tissit <3 Mutta sie et näytä yhtään huonolta, päinvastoin. Aivan ihana ja hienosti tehty asu jälleen. + kuvat on ihania.
  "Kenenkään ei pitäisi tuntea itseään huonoksi ihmiseksi vaan sen takia että on lihonut muutaman kilon. " Paremmin ei olisi voinut sanoa, minulle tuli tästä hyvä mieli, kun itsekkin taistelen ylimääräisiä kiloja vastaan <3 kiitos siis siitä :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tissit on parhautta boing boing :3 Miljoonasti kiitoksia ja kiva että tuli hyvä mieli <3

   Poista