.

tiistai 21. toukokuuta 2013

Olette ihania - Giveaway

Ei, en edes kehtaa kutsua tätä sadan lukijan giveawayksi enään. Joten tästä nyt tuli random "olette ihania" giveaway! Eikö olekkin hyvä diili?

Palkinnon keksiminen oli tosi hankalaa, ja en oikein keksinytkään mitään kunnollista, joten heitin vaan muutaman vaivaisen tavaran kasaan josta voisi olla hyötyä cosplayssa, mutta mikseipä sen ulkopuolellakin.Eli palkintona on siis tekoripsiä, siveltimiä (joita itse rakastan koska ne on niin pieniä! Itse tykkään hifistellä kaikkien maalausjuttujen kanssa joten superpienet siveltimet tulee tarpeeseen:D Käytän kyllä osaa meikkisuteinakin.), ja kasa erinlaisia pikkujuttuja cosplayta varten. Tein teille nopean videon jossa näkyy vähän tarkemmin kaikki!Säännöt ovat yksinkertaiset! Kommentoikaa tähän blogitekstiin kommentti, jossa kerrotte jotain blogistani. Miksi luette sitä, mikä siinä on hyvää, mitä voisi parantaa(erityisesti tätä haluan kuulla!), mitämiksihä, yms sana on vapaa! Muistakaa jättää kommenttiinne sähköpostiosoite että voin ottaa voittajaan yhteyttä! Ja yksi kommentti per henkilö!

Kilpailu on tästä päivästä auki 2 viikkoa, eli 14 päivää. Valitsen voittajan täysin randomilla. Voittajalla on viikko, eli 7 päivää vastata viestiini, jos siihen mennessä vastausta ei kuullu valitsen uuden voittajan.

Happy commenting!~

Stay cool!

~Hansku

6 kommenttia:

 1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 2. Niin paljon ihania WIP-kuvia ja kuvia ylipäätään, niin paljon hienoja asuvalintoja, hauskaa ja rehellistä tekstiä jota lukee mielellään uudelleen ja uudelleen :D Parannusehdotuksia... Hmmmm... Heitä meille derp-kuvia! Ei suoranainen parannusedotus mutta...
  suiggaritou@gmail.com

  VastaaPoista
 3. Tosi hyvä cosplayblogi! Kuvat kivoja ja tutoriaalit varsinkin kanssa. Muutenkin tosi helppolukuinen ja selkeä kirjoitustyyli ja kiinnostavakin vielä! Jos jotain parannusehdotusta, niin ulkoasu ehkä vähän tylsä.

  raidaiki@gmail.com

  VastaaPoista
 4. Blogi on todella selkeä ja rakastan kuvia päivitysten yhteydessä, niiden määrä on aina juuri sopiva. Täällä ei ole sellaisia turhia täytepäivityksiä joita on pakolla puskettu, vaan jokaisesta saa sen kuvan että ne on kirjoitettu ajatuksen kanssa. Miinuksena voisin mainita myös tuon ulkoasun ja välillä tuntuu, että päivitykset rajoittuvat paljon pelkästään WIPeihin. Aina välillä olisi mukava saada hieman erilaisia päivityksiäkin.
  xyanoid@gmail.com

  VastaaPoista
 5. Olet yksi harvoista bloggaajista jotka päivittävät _usein_ ja vieläpä runsaalla kuvamateriaalilla, mikä on iso iso plussa. Pidät aina mukavan tyylin tekstissäsi ilman turhia ylemmyydentunteita kuin olisit parempi kuin lukijasi, päin vastoin tuntuu kuin yrittäisit olla kaveri lukijoillesi. Samaa mieltä kuitenkin olen että ulkoasu on aika synkeä ja tylsä, ja valkoinen teksti harmaalla pohjalla on vaikeaa lukea. Joskus voisit oikein repäistä ja antaa lukijoiden päästä vähän pääkoppaasi, kuulla mitä olet mieltä esim. tämänhetkisen cosplayskenen tasosta tms., ilmestyvistä sarjoista ja niin edelleen. Kiitos siitä että pidät näin hyvää blogia c: Tsemppiä!

  omnamon@hotmail.com

  VastaaPoista
 6. Pahoittelen että tämä on supermyöhässä, mutta Desu tapahtui, mutta voittaja on valittu nimet hattuun metodilla ja häneen otan yhteyttä nyt!

  VastaaPoista