.

keskiviikko 19. joulukuuta 2012

Uchiha Sasuke photoshoot

Tosiaan pukuhan on tehty joskus 2011 alkupuolella, ja käytin sitä kerran Desuconissa 2011 sunnuntaipukuna. Silloin siitä ei tullut otettua kuvia ja suunnitelmissa oli shotti myöhemmin. Joo no "myöhemmin", yli vuosihan on ihan hyvä aika odotella?

En mielestäni sovi_yhtään Sasukeksi, ja näytän vaan ihan tyhmältä kaikissa kuvissa! Itse pukuun ei ole minkäänlaista kiintymystä, mitä yleensä kyllä pukuihinsa tulee, siksi se pääsi parempiin käsiin (eli siis myin sen, pistän varmaan Sakuran ja Cielin myyntiin jossain vaiheessa samaisesta syystä (sekä ehkä Sasuken miekan), että jos kiinnostaa, pitäkää silmänne auki!)

Kuten varmaan huomaatte, kuvat on otettu kesällä. Joo, oikeasti olen maailman laiskin mitä tulee kuvien muokkaamiseen. Niitä on vaan aina niin paljon että se tuntuu kauheelta työltä! ;_; Please forgive me

Ja nyt löpinät sikseen ja kuvaspämmiä! Kuvaajana toimi Amanda! ~
Jeps, eli tässähän nämä. Mitäs seuraavaksi blogissa, Saber Lily toivottaa teille jouluna hyvät joulut, uudenvuoden vaihteessa tulee 2012 recap puvuista ja vuosi 2013 aloitetaan Yoruichi WIP:llä.

Stay cool!

~Hansku

2 kommenttia: