.

perjantai 11. toukokuuta 2012

Nyt jumalauta Google

Oletteko kuulleet sellaisesta asiasta kun Picasa-verkkoalbumit? En minäkään kunnes omani napsahti tänään täyteen kun yritin tehdä teille vihdoinkin Tampere Kupliin päivityksiä!

Eli tuo verkkoalbumi on se minne lataat kaikki kuvasi samalla kun pistät ne blogitekstiisi. Pienen googletuksen pohjalta sain selville että ilmaista tilaa siellä on 1 GB ja alle 800x800 kokoiset kuvat eivät vaikuta tuohon tilanmäärään, eli siis saat lisätä alle 800x800 niin paljon kun sielu sietää.

Suurin vihanaiheeni blogeissa on liian pienet kuvat. Se tunne kun klikkaat jotain herkullisen näköistä WIP kuvaa isommaksi että näkisit sen tarkemmin, ja tydydyd kuva on ihan saman kokoinen kun siellä tekstissä. PRFT. Siksi itse pistän kuvani tänne vähintään ~ 2000x1500 koossa. Ei mitään ongelmia tähän asti, kunnes tuo kuvanlisäys ilmoitti että 'ähähä trolololol verkkoalbumi täynnä'. Ahaa.

Tässä voitaisiin mennä montaakin tietä. Joko voitaisiin pienentää kuvia tuon alle 800x800 koon, mitä en halua edellä mainituista syistä. Tai sitten voitaisiin ostaa lisää tilaa, mutta ei pysty, köyhä opiskelija. Voitaisiin myös lisätä uusi kirjoittaja tähän blogiin joka saisi uuden 1GB käyttöönsä, jota olinkin jo tekemässä kunnes löysin erään pikkuseikan.

Google+ :ssan käyttäjille tuo alle 800x800 on alle 2000x2000 ilmaistila.

GOOGLE I SEE WHAT YOU DID THERE.

Joo, mutta päätin että ihan sama, liitytään nyt sitten niin saadaan tämäkin homma hoidettua.

Eli joo, ajattelin vaan ilmaista että tällainenkin seikka on olemassa mitä en tajunnut kun juuri äsköittäin. Mutta nyt on paljon ilmaistilaa ja jatkossa saatte isoja kuvia multa!

Ja niin, Tampere Kuplii päivitykset tulee kaikki tällä viikolla, pahoittelen että ne on vähän jäänyt XDD

Stay cool!

~Hansku

4 kommenttia:

 1. Oikeesti O__O Google on aika ovela~
  Kiitos että ilmoitit tuosta meillekkin, itse olisin varmaan ollut aivan paniikissa jos tuommoinen tilanne tulisi eteen (niinkun varmaan tuleekin jossain vaiheessa)
  Nyt ainakin tiedän miten toimia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahah joo kukaan ei halua rekata itteensä Google+ :ssaan niin niiden pitää kehittää tämmösiä salajuonia .D
   Joo ajattelin että valaistan muitakin et jos tulee ongelmia tän kaa x3

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Sen siitä saa kun kirjottelee raivopäissään blogitekstejä keskellä yötä! Korjattu on!

   Poista