.

perjantai 18. toukokuuta 2012

Ja paniikki iskee 5...4...3...2...1...

Huomaatteko kuinka ovelasti välttelen Tampere Kuplii juttujen kirjoittamista? Se johtuu siitä että mulla ei oo motivaatioo käydä koko kahden ja puolensadan kuvan shoottia läpi. Höhöö, jos senkin nyt oikeesti sais alta pois, mutta mutta mutta, ajattelin että kun kerta tähän postaukseen löytyy motivaatiota niin antaa mennä vaan. Eli Illua ECC puku WIP:ä.

Eli aloitetaan ensiksi kengistä! Eli Illuallahan on semmoiset mustat pitkät todella ihonmyötäiset korkokengät, joten päätin että menen asetelmalla 'sukkahousut johon liimaan kengät kiinni'. Sukkiksissa on tosin se ongelma että ne hajoavat todella helposti, mutta yritin metsästää paksuimmat ja parhaimmat mitkä vaan löysin. Kyseiset sukkikset ostin H&M:stä ja pullitin niistä suunnilleen kympin, ja vaikka olen heitellyt noita ympäriinsä ja raapinut ties mihinkä kulmiin, ne eivät ole vielä hajonneet. Me gusta.Jalkani ei ole siis tuolla sisälläPrft blogger ja 'en halua näyttää kuvia käännettyinä', mutta siis tuosta vikasta kuvasta varmaan selviää miten sain noi palmikot kiinni. 200 asteisella kuumaliimalla samalla kun kengät on jalassa. Jesh, voitte kuvitella miltä se tuntui kun kuumaliima meni aika tehokkaasti sukkiksien läpi iholle, ja siinä piti kestää se samalla kun panoi tuota palmikkoa kiinni että se pysyisi hyvin. Auts. Sen jälkeen kun noi olin liimannut jalassa meni hieno punainen viiva näyttäen mistä kohdasta olin liimaillut : D

Ja sitten tuon jälkeen liimailin softista ja massoitin tuota kengän 'reunaa', mutta siitäpä ei ole kuvia, joten se sitten ensi kertaan. (Ja eihän se ole edes vielä valmis kun olen laiska enkä jaksa tehdä sitä loppuun!) Kynsiä! Eli tilasin eBaystä 100kpl tuommoisia superpitkiä kynsiä kuudella eurolla, ja myös ostin 4 purkkia liimoja (miten niin olen vainoharhainen?).

Tuossa ylläolevassa kuvassa näkyy muotoiluprosessi, eli ensiksi muokkaamaton kynsi oikealla, muotoonsa leikattu keskellä ja vasemmalla viilattu. Viilasin myös tuon keskiosuuden mihin menee lakka siinä toivossa että lakka ei lähtisi halkeilemaan niin nopeasti (again, vainoharhainen, pidänkin näitä kynsiä ehkä jopa huimat 10 tuntia jos sitäkään xD).


Tuota ei ole lakattu loppuun kuten ehkä näkyy x3

Ja sitten rupesin lakkailemaan niitä sinisellä josta täällä blogin puolella olen maininutkin Haul päivityksessä. Oli jotenkin kinkkistä yrittää saada tasainen paksu kerros kynsilakkaa kynsiin jotka ovat tuommoiset irtonaiset, mutta kyllä se jotenkin onnistui. Tällä hetkellä kynnet ovat kaikki lakattu siniseksi ja ne odottelevat valkoista korostusta.

All and all kynsien tekoprosessi oli ensimmäisen 3 kynnen kohdalla tosi hauskaa ja uutta koska en ole tekokynsien kanssa ikinä leikkinyt, mutta se hauskuus loppui hyvin pian kun siitä tajusi jujun ja loppu oli vaan tylsää mekaanista toistamista. Ja niin tosiaan tein jokaiselle sormiparille 3 kynttä (eli siis esim peukalon kynsille on 3 kynttä), sen varalta että jos joku sattuu vaikka hukkumaan ja jäämään matkan varrelle niin saan sen pelastettua varakynnelläni, Again, vainoharhaisuus iskee, voi tätä EC painetta!


Joo tässähän tätä settiä mitä mulla oli jo valmiiksi koneella, ensi kerralla saatte vähän katanapostausta sekä hamesettiä (joo juuri sen minkä sytytin tulee lol).

Desuun kolme viikkoa! APUA. Oikeastaan mekon hihat ja siihen kiinnityneet armorit ovat ainoa juttu mitä en ole aloittanut, kaikki muu on joko valmis tai suht hyvässä vauhdissa valmistumassa. Harmi vaan että niitä puoliksi valmiita kappaleita on aivan tajuttomasti, ja tässä meinaa aika loppua. Noh, mikään ei voita viimeillan paniikkia eikös! (jota olen jollain sadistisella tavalla kaivannut koska viimeksi tämmöinen kävi Animeconissa! MADNESS.)

Stay cool!

~Hansku

4 kommenttia:

 1. Toi kuumaliima juttu varmaan sattui. :'DD

  Ja viimeillan paniikki on niin me gusta. Saa nähä tapahtuuko mulle sama juttu, höhöh..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo se oli vähän.. tuskaista jos niin sanotaan. Mutta eikös se niin ole että cosplay ilman tuskaa on teeskentelyä? : D

   Se on kyl omalla tavallaan tosi jännää! Odotan innolla desun perjantaita omenahotellissa cossia tekemässä .D.D

   Poista
 2. Hoo hieno asu näyttää tulevan *3* tota tota voiko siulta kysellä jotain kautta, yksityisesti cosplay vinkkejä jne? :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! Joo, olitkin jo sähköpostia lähettänyt, ja noteerattu on ja vastailen siihen para-aikaa, pahoittelen että on mennyt näin kauan x3

   Poista