.

torstai 6. lokakuuta 2011

WIP spämmi

Eli se olematon mitä olen saanut viime aikoina aikaan. Lulu päivitystä olen aloittanut, joten sitä voisi ehkä odotella julkaistavaksi tässä lähipäivinä.

Lonkerohousut vyöt - eli miten saan 4:ään vyöhön kulumaan metrin trikoota.


Ensin leikkasin kankaan palasiksi

Sitten taitoin sen

Ja taitoin vielä kerran ja nuppineulatin (..nuppineulatin? xD)

...Kunnes kyllästyin
 Ja tässä välissä siis ompelin siksakilla nuo reunat tuosta kiinni, mutta siitä ei tullut kuvaa. Tein multitaskingiä ja hakkasin vihollisia Final Fantasy X:ssä Musroom Rock Roadilla samalla kun ompelin noita kiinni .D


Ja sitten letitys.
 Letitys_oli_perseestä koska pikkuperfektionisti iski ja piti purkaa satakertaa kun siitä tuli joko liian paksu, liian ohut tai liikaa siksakkia näkyy oikealle puollelle. Sain kumminkin ne jollain ihmeen kaupalla tehtyä.

Ja siis tein noita yhteensä 4kpl, joista kaksi menee kenkiin ja kaksi vyöksi. Tuossa vyössä on tuommoinen ihan ihmeellinen solki jota lähdin askartelemaan massasta ja napista.


Pujottelin siis napin rei'istä rautalangan


Jonka sitten isken vöihin kiinni

Tuota pitää kyllä vielä massailla lisää ja hioilla

 Tuo solki on ollut tuolla purkissa jo jonkin aikaa koska en ole löytänyt motivaatiota viimeistellä sitä. *huoh*


Ja olenhan minä muutakin tehnyt kun väkerrellyt lonkerohousun vöitä.


Saekon paita. FFFFFUUUU hihojen istutus on perseestä
 
Saekon sukka
Eli sukka on vaan yksinkertaisesti leikattu legginsseistä ja ommeltu toisesta päästä kiinni. Eli se osa joka menee tavallisesti nilkkaan, menee nyt polven alapuolelle. Nuo sukkikset eivät ole sitä tavallista sukkiskangasta (termit hallussa), vaan tuollaista "neulosta".


Fail
Koska riehuin tuon takaosan kaavoittamisen kanssa (saatanan sivuprintti), paidan sivusaumat (eli kuvassa alempi sauma) meni noin 6cm taaemmaksi. Tydydyyyy. (Eli tuon alemman sauman pitäisi olla samassa kohtaa kun tuo ylempi hihasauma)

Prrr.
Tuo vihreä kaulusosa tappaa mut. Jos joku tietää hyviä tutoriaaleja (tai osaa itse selittää) että miten ton saisi järkevästi kiinni, niin voisi kertoa miullekkin.

Jepsjeps. Niin kun jossain postauksessa x sanoin, itselläni on nyt kamera joten saatte nyt ennemmän WIP kuvia halusitte tai ei. (Luultavasti haluatte koska niin äänestitte kyselyssä joka oli jonkin aikaa sitten).


Stay cool!

~Hansku

ps.

Homnomomomom koiran mielestä herkullinen mittanauha oli herkullista

6 kommenttia:

 1. Aargh, miksi kaikki jaksaa tehdä niin pikkutarkasti ja hienosti 8DD Itse juuri ompelin Pantyn mekkoa ja jälleen kerran ilman virallisia kaavoja (en vain tajua niitä...). Tuo palmikko varsinkin on niin aww<3

  VastaaPoista
 2. Koska neiti lonkerohousu menee eurocosplayihin niin haluan siitä erikoishyvän BD Nojoo vaikeemmat kaavat on vaikeita mutta kantsii pitää silmällä niitä käsityölehdissä olevia 'helppo kaavoja'. Ne on super basic ja siitä vähän muokkaamalla pääse jo erittäin pitkälle : D
  Kiitoksia :3

  ps. Mitens meni bilsa? (jos oot jo saanu ne alustavat tulokset)

  VastaaPoista
 3. Kuvat on kivojaaaaa. Päivitä useemmin. Käskymuoto. ♥

  VastaaPoista
 4. Kuvat on kivoja. Kiva että joku muukin ajattelee niin .D Mut se on oikeesti puuduttavaa lukee semmosta tekstiä jossa on vaan pari kuvaa, ainakin miun mielestä. Joo mie yritän, mut nehehhe laiska paska.

  Kohta Hanskunca täyttää 1v. Mitähän kivaa sitä pistäis pystyyn (oon ajatellu videoo mun huoneesta .D)

  VastaaPoista
 5. 8) Selasin oikeasti lävitse KAIKKI kirjaston käsityölehdet ja löysin tasan kaksi mekkoehdokasta.. Joista molemmat olivat tasoa 3 ^^". Päädyin tekemään "omalla tyylilläni" -> kaavat jostain vanhasta vaatteesta ja muokkaus sitten päällä. ^^~ Yläosa ainakin syntyi ihan fiksusti noinkin..

  Bilsa.. *hm*.. Taisi lähteä 33 pisteellä:3 Mites hänellä?

  VastaaPoista
 6. Joo oikeesti ne vaikeimmat kaavat on niin jotain hepreaa kun siitä sitä pitäisi vielä muokata hahmolle sopivaksi .D Not gonna happen. Itsekkin harrastin joskus tuota vaatteistapiirtämistä, käy se niinkin (:

  Nonni, sehän meni hyvin! Itse kun menin sinne pitämään eväsretkeä vain yhen kirjan lukeneena niin sieltä napsahti 24p xD Läpällä läpi.

  VastaaPoista