.

keskiviikko 7. syyskuuta 2011

Tydydyy Tracon VI

Elikkä siis, Tracon viime viikonloppuna söi kivasti kaikki aikatauluni ja nyt olen vähän hukassa mitä tehdä ja milloin tehdä. Mutta anygays, Tracon oli kokonaisuudessa erimahtavan eeppinen kokemus itselleni.

Eli lauantai aamuna Narun kanssa onnistuimme nukkumaan 2 tuntia liian pitkään, joten alkuperäinen suunnitelma 'ollaan conipaikalla 10' muuttui 'ollaan conipaikalla 12'. Eipä siinä mitään, mitä olen lueskellut ei ne avajaiset olleet edes hyvät. (hahah ei, tässä ei ollut kyse efektistä, 'lol en mie ees olis haluunu mennä!' XDDD) Onneksi pieni nukkuminen ei tapahtunut missään muussa conissa, koska olisimme myöhästyneet junasta. Mutta paikalliset conit = <3.

Cosplaykisaan asti sitten häröilin ja otin kuvia kaikista. Cosplaykisan liput oli periaatteessa hyvä idea, mutta niistä kun ei ollut infottu missään muuta kun kerran mainittu nettisivuilla, mutta onneksi Hansku on stalkkeri ja bongasi ne sieltä, toisin kun desussa, jolloin tilanne oli se että siellä oli yksi penkki vapaana ja ahdimme Narun kanssa itsemme sitten siihen yhdelle penkille. Cosplaykisan kanssa yhdyn kaikkiin muihin, oli ihania pukuja ja esityksia, hrrrr <3


Summit karsintalaiset

Summit finalisti = <3 Onnittelut heille!

Yksilökisan kisaajat
Yksikökisan voittajat. Onnea heillekkin kamalisti !
MUTTA. Sellaisesta valitan, että minunhan piti osallistua kisaan Saber Lilynä, mutta peruin ilmoittautumiseni kolmea viikkoa aikaisemmin, ja sieltä tuli viesti takaisin että ok, minut on otettu pois listalta. Mutta jostain kumman syystä juontaja silti juonsi minut lavalla ja seurasi tyhjyys. Narukin vieressä oli sillain että 'mikset ilmottanu tonne ette tuu??' ja olin sillain 'MIE ILMOTIN!'. Informaation katkoksia perhaps? Thumps down for this. Mrrr.

Kisan jälkeen ohjelmassa oli syömistä, Amandan kanssa keskustelua, ja lagaamista. Sitten suunnitelma oli mennä bilettämään Narulle, mutta väsy iski siinä kohtaa kun oli tunnin istunut tekemättä yhtään mitään. Better luck next time.

Lauantai oli kyllä ylimahtavaa settiä ja adrenaliinin liikakäyttöä.


Sunnuntaina oli tarkoitus juosta luennoilla, mutta loppujen lopuksi kävimme vain peruukkiluennolla sekä suurimassa pätijässä. Sunnuntai ei ollut niin eeppisyyden multihuipentuma mitä lauantai oli, mutta kyl sekin nyt meni.

Peruukkiluento oli toimiva kokonaisuus, mutta itselleni ei tarjottunut mitään uutta (mitä vähän odottelenkin jo etukäteen, joten ei sinänsä mikään pettymys).

Pimeä studio oli pimeä, olisi pitänyt käyttää salamaa. Oh well.


Suurin pätijä oli samaa tasoa kun viime vuonna, eli viihdyttävää settiä. Sellainen parannusehdotus minulla kyllä olisi, että sarjat voisivat olla edes vähän tunnetumpia, eikä sillain, että koko yleisöstä yksi tietää mistä on kyse. Jatko kysymykset kun ovat aika ilkeitä kilpailijoille jos ei ole mitään hajua mistä on kyse. Ei silti liian helpoksi saa mennä, koska on hyvä säilyttää joitain sellaisia 'arvataan nyt jotain' kysymyksiä, jotka ovat ihan viihdyttäviä mutta sitten kun puolet kysymyksistä on semmoisia, aletaan mennä jo vähän kyseenalaiseen suuntaan.Mutta yksi juttu jäi kyllä epäselväksi, ja jos joku tajuaa, saa luvan selittää sen miullekkin. Eli kysymys oli Madoka Magicasta, että kuinka monta noitaa taikatytöt kohtaavat sarjan aikana. Sieltä tuli numeroa jos toisenlaista, mutta oikeas vastaus oli kaikki.

Kaikki.
...Kaikki?

Selittäkää.


Mutta onhan miulla vähän ragettamistakin Traconista. Ensimmäinen coni jossa olen oikeasti nähnyt kaksi en-nyt-tunnistanut-hetaliahahmoa juoksemassa ympäri sorsapuistoa päätyen kuusen alle ja noin 10 fanityttöä kameroiden kanssa juoksemassa perässä. HRRRRRRRRRR EI. Onneksi he olivat edes vähän sivummalla from the main happening, mutta silti. Hei pliis.

JA. Mitä silmäni näkivätkäät sunnuntaina puolelta päivin.
Ragetuksen aiheeni ei nyt näy kuvassa parhaimalla tavalla, mutta tuossa vasemmassa reunassa on kolme naispuolista henkilöä keskellä conialuella tanssimassa pelkät bindit päällä.

WOT IS THIS.

C'mon, pistäkää nyt paita päälle. Kaikki eivät nauti katsella jesariteipattuja tissejä kiitos.
(Ei sillä että hyväksyisinkään noita miehiä tuossa, sama juttu, paita päälle, kaikki kun eivät halua katsella KESKELLÄ CONIA olevaa paidatonta tanssirinkiänne. Olisitte ottaneet oppia edellä olevista hetalia tyypeistä ja menneet edes jonnekkin sivummalle. Kiitos.)


Traconista vielä yleisesti sen verran, että taitaa olla ensimmäinen con missä teema on näkynyt kunnolla, pisteet siitä! Narunkin kanssa liityttiin Desuconin vihreään vallankumoukseen.

Tracon toimi, yksityiskohtiin oli panostettu, ja omalta osaltani Tracon voitti vuoden parhaimman conin tittelin.


Stay cool!

~Hansku

3 kommenttia:

 1. Mun on kyllä ihan pakko kysyä, kun jäi häiritsemään, menit sä siis siviilinä traconiin? XD

  VastaaPoista
 2. Niin, siitäpä en ole vielä kerinnyt päivittämään, mutta kyllä, siviilinä mentiin Traconiin koska puvut eivät halunneet valmistua xD Piti siis todellakin tuosta päivittää + muuta kamaa, mutta se unohtui x3

  VastaaPoista
 3. Juontaja megahuomio tosi ajoissa!

  Ihmettelin itsekin tätä, että miksi meidän listoista löytyi yksi kuka ei ollutkaan kisassa. Listat tarkastettiin n. 5 kertaa ja vedettiin kaikki peruneet pois.

  Kaiken loogisen ajattelun tuloksena päättelin, että ilmoittautumis ihmiselle oli annettu päivitetty versio ja meille päivittämätön ja tästä johtui sekaannus. :D

  VastaaPoista