.

tiistai 13. syyskuuta 2011

Cossivuosi 2012... Taasko?

Eli jos selailette blogiani, huomaatte kuinka poistin 2012 cossipäivityksen.

Mutta miksi?

Koska Traconin suunnitelmat kusi enkä tehnyt Saberiä enkä Saekoa sinne (saatika Mioa), joten neitokaiset siirtyy ensi vuodelle. Ongelma on vaan se että ensi vuosi on jo melkein täynnä, enkä aio tunkea sitä liian täyteen epärealistisia pukusunnitelmia.

Ratkaisu:

Funtsia ja tehdä oikeasti REALISTINEN ensi vuoden suunnitelma. Rahatilanne näyttää siinä -1 ja 1 välissä olevaa lukua, ja YO kirjotukset painaa päälle. En tällä kertaa perinteiseen tapaani kerro mitä pukuja tulee mihinkin, vaan listailen mitä teen. Kerron sitten lähempänä tapahtumia mitä tulee mihinkin.


Yoruichi - Bleach
 Yoruichiin tilasin jo peruukit, ja koska puku on suhteellinen simppeli niin ei se paljon listaani kuormita.

Saber Lily - Fate/Unlimited Codes

Eli Saberiä olen aloitellut jo, ja se on niin pitkällä että en raaski unohtaa koko Saberiä. Ja plus haluan koittaa tehdä jonkun cossin jossa on paljon (paljon ja paljon) armoreita. Tähän mennessä se on ollut ihan hauskaa, mutta hemmetin aikaa vievää. Saber luultavasti nähdään loppuvuodesta.

Saeko Busujima - Highschool of the Dead

 Eli Saeko on jo ihan mukavassa vaiheessa, joten epäilisin että tätä nähdään alkuvuonna, joko frosbitessä tai kentis Tampere Kupliissa.

Mio Isurugi - MM!


Eli Mio on todella loppusuoralla, että siihen tarvitsee luultavasti enään 1-2päivän työn. Saa nähä mihin tällä jaksan sitten tulla.


Ja sitten the Salainen Eurocosplay puku.


??? - ???
Eli ehkä voittekin jo päätellä, Nia ei tule olemaan the EC puku. Miksi?

Koska kun piti poistaa pukuja, minun valmistujaismekko Chii:ni lähti listalta, enkä pysty ottamaan yhtään ylimääräistä projektia. Siispä aloin etsimään EC-tasoista pukua, mutta jonka mekkoa (tässä tapauksessa yläosaa) voisin käyttää valmistujaisissani. Tovin asiaa tuskailtuani löysin sopivan hahmon, vain ylimääräinen hame (koska lonkerohousut xD(tajuatte sitten)) tulee tehtäväkseni näin 'ylimääräisenä'

Mutta pukua en aio kisaan asti pitää salassa, vain siihen asti kunnes on 100% varmaa että tulen kyseisellä puvulla kisailemaan.  Kuvamateriaalia yritän julkaista sitten ennen Desua.Eli näin. En lupaa tehdä yhtään enempää pukuja, mutta lisääkin saattaa tulla, riippuu mistä roikkuu, ilmoittelen sitten.Ja ensivuoden coneista ajattelin siis katsastaa Desucon Frosbiten, Tampere Kupliin, Desuconin, Animeconin, Tracon ja mahdollisesti Finnconin. (Finncon koska=ilmainen coniviikonloppu. Eli majoitus löytyy, Naru asuu noin 500m päässä conipaikasta, ja ymmärtääkseni lippujakaan sinne ei tarvitse + Finnconin pääjärjestäjä lupasi animeohjelmaa. We'll see.)

Stay cool!

~Hansku

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti