.

perjantai 15. huhtikuuta 2011

Tampere Kuplii 2011 - Tiimariperuukkejen paratiisi

Ainiin! Unohdin pistää tuohon edelliseen postaukseen alkuperäisen Vocaloid Magnet laulun;
 Ja jos Vocaloid ei okseta suosittelen sydämellä erästä Megurine Lukan laulua;Ja jos ette ole vielä huomanneet, niin tuossa sivupalkkisysteemissä on poll (=kysely) jossa kysytään mitä Hanskun pitäisi tehdä. Vastatkaa siihen! Kiitos.

Asiaan:

Tampere Kuplii oli ja meni (viikko sitten kröhömömöm). Kuplii avasi minulle virallisesti vuoden conikauden ja se sai minut odottamaan toukokuussa olevaa Bakaconia. Kuplii on minulle sellainen cossikisa-myyntipyödät con, koska itseäni ei länsimaiset sarjakuvat kiinnosta. Tosin tänä vuonna ohjelmassa oli luvassa myös Pumpkinin ja Ane-ueen meikkausluento. Siitä lisää myöhemmin.
Itse en lähtisi raahautumaan pidemmältä tapahtumaan mutta personally, Kuplii on vain 20 min bussimatkan päässä, niin mikä ettei. Mennään sinne nyt sitten tappamaan itsemme kylmyyteen.

(Kaikki kuvat tulevat olemaan sunnuntailta koska kamera päätti olla toimimatta lauantaina.)

Säät olivat viikonlopulle erinomaiset. Parempaa ei olisi voinut toivoa. Oli kuivaa eikä satanut ja paistoi aurinko.

 Hyvä sää oli hyvä sää, mutta koska eräs krömöNARUkröhöm vihaa tapaani toistaa
tällälailla asioita, vaikka se kuuluu todella omaperäiseen ja eeppiseen tyyliini,
sanotaan nyt sitten että sää oli hyvä. Piste.

 Cosplaykisalta itse emme odottaneet ihmeellisimpä sijoituksia. Juuri sen takia koska olemme ihQu Vocaloideja. Osallistuimme ehkä enemmänkin sen takia että haluamme haalia mahdollisimman paljon kisa- ja lavakokemusta ensi vuoden Summittia varten (Kyllä, luvassa on megaeeppisiä suunnitelmia).
Taso kisassa oli todella hyvä. Toivottavasti kisojen tasot ovat jokaisessa conissa tässä eteenpäin yhtä hyviä.
Jos itse olisin ollut tuomari, niin kärki 10 olisi näyttänyt huomattavasti erinlaiselta. Ei, en olisi päästänyt itseäni jatkoon (oikeasti), mutta niin moni hyvin toteutettu asu jäi hyvän idean mutta surkean toteutuksen tai mitäänsanomattomuuden taakse.

Itse kisassa tuli pienenä yllätyksenä että juontaja kysyi kysymyksen. Tästä ei ollut mitään suurempaa infoa, jos oli ollenkaan, koska olimme aivan pimennossa tästä. Ei se mitään, pahemmistakin ollaan selvitty, ajatteli Hansku.

(Tämä tulee sitten ulkomuistista)


"Mikä on teidän suhteenne? Onko Googleen luottamista?"

*JÄÄTYY*

"...Google väittää ihan omiaan."

Oikeasti. Se jäätyminen mikä tuossa kysymyksen kohdalla tuli. Onneksi Naru sai edes jotain semijärkevää säperrettyä ulos.
Jäätyminen johtui siitä, että meidän historiamme ei ole aivan pelkästään kaveripohjaista. Joten kun kysymys tuli, ajatus "ei helvetti onks noi googlettanu jotain vanhoja galleriajuttuja" välähti mielessä molemmilla ja tuli vähän semmoinen "ööhtuotasiismikäoli?" fiilis. Et näin sitten tänään.

Kisaajat

Finalistit
 Myyntipöydät olivat samassa ahdetussa TR1 hallissa kuten viime vuonnakin. Eräsjokukenties Tampere Kupliin pääjärjestäjä viime elokuisessa juttutuokiossa Helsingissä puhui sellaista että niille saattaisi isommat sitä. Ei sitten.


Sunnuntaina oli väljää, mutta ei herranjumala sitä tungosta lauantaina
Kuka ostaa mulle kaikki nää
Tän myösSitten ainoaan luentoon mikä kiinnosti, eli maskeerausluentoon. Vaikka se oli jokseenkin sekava, paljon sähläystä sisältävä luento, niin kyllä se Hanskua viihdytti. Aikaongelmia oli, toinen tunti olisi vierähtänyt rattoisasti. Johtuu ehkä myös siitä että alue - maskeeraus - on taivasta laajempi. Ehkä keskittyminen tiettyihin asioihin olisi auttanut, nyt vain raapaistiin pintaa vähän sieltä sun täältä. Mutta täytyy sanoa, nuo meikkausdemot olivat kyllä hyvin keksitty. Hansku ei olisi itse keksinyt. Iso plussa siitä.
Altogether aloittelijoille ihan hyvä paketti, ja jos vain aikataulu antaa periksi voisihan täällä uudestaan käväistä Bakaconissa.


Viisaat demot oli viisaita

 Cosplayn taso on yleisesti noussut Suomessa, mutta jotenkin tuntuu että Kupliissa olisi voinut laulaa:

"Tiimariperuukki siellä, Tiimariperuukki täällä, joka puolella Tiimariperuukki."

PPrrgfmf ihmiset eBay on ystävänne. Pyytäkää vaikka kaverianne tilaamaan tai pistäkää Anikiin ilmoitus pystyyn. Please.


Ei mulla muuta. Peace out.

EIKUN ompas. Arvaatkaa ketkä innostu ja teki 2012 erimahtavan eeppisen cosplaylistan : DDD Lista tulee julki Traconin jälkeen.

~Hansku

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti