.

tiistai 18. tammikuuta 2011

WIP Adiane the Elegant & Luka Megurine

Nonni elikkäs minäkin olen saanut jotain aikaiseksi talven synkillä tunneilla, nimittäin olen ahkerasti tai ei ehkä niin ahkerasti keskittynyt Adianeen ja Lukaan. Joten tässäpä pientä päivitystä mitä neitokaisille kuuluu.

Kuten kansa (=Annu) vaatikin jo kuvia Lukan sukkiksista, niin Ann..kansa siis saa niitä.
Itse asiassa olen yllättävän tyytyväinen loppu tulokseen. Vaikka edellisessä päivityksessäni valittelin kuinka yhyy rumat ne on, niin kyl ne on ihan jeesh. Ihan jeesh eli ei up-to-my-standard, mutta minkäs sille voi. Jos en halua pullittaa toista 30e materiaaleista mitkä sukkikset vaativat, niin näillä mennään.

Koira oli kiinnostunut puuhistani

Mielenkiintoinen kuvakulma on mielenkiintoinen

Meh not so sexy leg

 Mekon kanssa olen jo mennyt pidemmälle kuin mitä ylin kuva näyttää, ja se olisi luultavasti jo valmis jos sellaista todella mukavaa asiaa ei olisi olemassa kun piilovetoketju. Pitää keksiä jotain todella järkevää siihen pienehköön ongelmaan. Sitten puuttuu vielä takaa pitsin kiinnitys, ja olkapäästä rusetti. Hyvä siit tulee, jos saan tuon vetskarin järkevästi.

Peruukin ostin käytettynä cosplay.comin markerplacesta, ja mikä tuuri, kyseinen cossari oli käyttänyt peruukkia Lukan Magnettiin. Joten kun se kilahti postiluukusta, kaikki mitä vaadittiin oli harjaus ja peruukki oli finito. Vihdoinkin näin päin.
Lukan kengät löytyi kaapista, tattista vaan äidille. Toinen hanska odottaa valmistumista ja Magnet kuulokkeet ovat noin puolessa välissä, ja kuulokkeista olisi tarkoitus rustailla tänne tutoriaalia.


Adiane on taas puolestaan mielenkiintoisempi tapaus.

Hanskun ensimmäinen kerta ikinä vuorittamisessa. Kai se ihan hyvin onnistu.

Eivätkö ne näytäkkin herkullisen maalattavilta?
Kengät tarjosi aina yhtä ihana UFF, hintaan 8e. Ne olivat alkuperäisesti harmaat, joten hiosin ne ja vedin gessot päälle. Tänään sain itse asiassa ostettua maalin ja aloitettua kaunokaisten maalaamista.
Mekko on taas pääkipua aiheuttava tapaus, ei pelkästään sen muodon ja leikkauksen takia, vaan myös sen värin. Nopeasti vilkastuna mekko vaikuttaa punaiselta, mutta kun tarkemmin katselee se on sellainen kaunis punainen joka vivahtaa violettiin. Eurokangas ei ole niin laajavalikoimainen, että tarjoaisi tälläistä huvia, joten se on Dylon värit käyttöön. Tänään sain upoteltua sen tuonne väriseokseen, ja se on tälläkin hetkellä kuivumassa. Joten kun huomenna pääsen koulusta, saan tietää sen kohtalon. Vähän jänskää jos totta puhutaan, mutta pistin suht vähän sitä väriä sinne että jos joku menee pieleen, niin luulisin että se että se on liian punainen, joten eikun otto 2 värisangon kanssa.
Sain tänään myöskin ostettua noihin kimonohihoihin tuon pinkin kankaan sekä keltaisen kangasvärin. Että operaatio 'kootaan puku' alkaa heti kun saan mekon värin kohdalleen.
Häntä on toinen juttu, tänään sinooperissa Hanskun aivonystyrät kävivät ylikierroksilla kun yritin miettiä minkä kokoiset stryroksipallot ostaisin. En tullut minkäänlaiseen lopputulokseen ja luovutin for time being.
Peruukin stailasin jo kertaalleen, mutta en ole 100% tyytyväinen joten pesen sen ja stailaan uudestaan. Kyl sillä nytkin jo kehtaisin mennä coniin, mutta miksi tyytyä johonkin keskinkertaiseen kun voi pienehköllä vaivalla tehdä siitä tuplasti paremman? Ja mikä tuuri että löysin hintaan 16e skintopillisen sivujakauksen (samalla puolella kun Adianella) ja juuri kivalla tummansinisellä kuidulla. Peruukki=<3

Miniläppärin webkamera <69
Sama peruukki muokaamattomana


Tässähän tätä. Otin opikseni viimevuodesta ja aloitan pukuja jo aikaisemmin, koska en halua että käy viime Traconit, heh, aloitanpa tässä klo 5:00 maalaamaan Rikkun headbandia. Not cool.

~Hansku


ps.

Olen valokuvaajana tosi vakavasti otettava tapaus, keskityn esim. valokuvattavaan täysillä kuten kuva näyttää.

pps. Älkää kysykö miksi päätimme photoshoot sessiomme jälkeen nimetä kuvat "uuh hottis huora"ksi kuten huomaatte jos klikkailette noita isommaksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti