.

keskiviikko 5. tammikuuta 2011

Tutorial time - punahuulet

Otsikko varmaankin kertoo kaikki joten siirrytään suoraan asiaan.
(paitsi että yrittäkää olkaa traumasoitumatta minun eh-so-"pretty"-ihosta xDD)


Mitä tarvitset (omani suluissa);


Huulirasva (Orion Pharma- Bevita)
Huultenrajauskynä (Grimas-022-540(en ole varma onko tuo se värisävy mut niin tuossa kynässä lukee xD))
Huulipuna (Grimas-5-1(sama kun ylhäällä))
Samanvärinen luomiväri (tai mikätahansa jauhemainen aihe, poskipunayms) (Grimas-544)
Peitevoide (Oriflame-GA9H/EX0712)
Peitevoidesuti (Joku random synteettinen taidepensseli)
Huulipunasuti (ModelsOwn-Angled Brush (käytän siis angled brushia koska tykkään siitä sekä oikea huulipunasutini on suoraan sanottuna paska)

Ja ei-niin-pakolliset
Joku vaalea-beige-kulta-valkoinenkin-käy luomiväri (WetnWild-Hansku-ei-tiedä-koska-on-repinyt-tarran-takaa-pois & Grimas-001)Eli ihan ensiksi kostutetaan huulet eli käytetään sitä varmasti kaikilla olevaa huulirasvaa. Mitä tahansa meikkiä tehdessä alla olevan ihon pitää olla hyvin kostutettu.Sitten siirrytään rajauksen kimppuun. Tämä on ehkä vaativin vaihe koko prosessissa, joten jos on tarvis tehdä esim cossiin punahuulet, tätä koko hommaa harjoitellaan aikaisemmin. Rajausten teko ei ole helppoa kuin heinänteko.

Hansku on pahoillaan tästä huonosta kuvasta. : (
 Jokainen tyylillään, mutta itse muotoilen ensin ylähuulen, koska itselleni se on haastavampi, ja sen jälkeen siirryn alahuuleen. Mutta kokeilkaa rauhassa ja päättäkää miten itse etenette.
Kun huulet on reunoilta rajattu, täytetään loputkin huulesta huultenrajauskynällä. Tämä edistää huulipunan pysymistä huulessa.
Erityshuomiota tarvitsevat nurkat, jotka pitää saada myös hyvin mukaan. Koska ne jää helposti huomaamatta, ja täten kun mm puhuu, on huulien nurkassa on kamalat aukot jossa ei ole ollenkaan väriä. Not cool.

Eli;Kun se on tehty, siirrtytään itse huulipunaan. Jotkut tykkäävät käyttää pelkkää pensseliä, mutta itse pistän suoraan putkesta tuohon keskiosaan. (mustin alueiuden sisälle) Sitten siirrytään vähän tarkkuutta vaativaan osioon, eli reunojen täyttäminen huulipunalla.
Punaa siveltimeen vaan ja menoksi.
Ja erityishuomiota taas niille kulmille!

Minä + Photoshop = ???

Valmista? Ehei. Nyt on aika sen yhteen sopivan luomivärin tulla kehiin. Ja nyt tule pienehkö oppitunti meikkaamisesta. Miksiköhän te luulette että meikkivoiteen päälle pistetään puuteri? No sen takia että se pysyy. Puuteri kiinnittää voidemmaisen tavaran alleen. Joten nyt käytämme samaa logiikkaa huulipunassa. Eli taputellaan luomiväri huulille.

Tämän vaiheen voi skipata, jos niin tahtoo. Tuodaan vähän eloa huuliin, joten otetaan käyttöön se kultabeigevalkoinen luomiväri, ja taputellaan se kevyesti alahuulen keskelle.

Käytin sekä beigeä että tuota valkoista joka näkyy tossa alakulmassa


Ignorratkaa tuo ihme kultainen loiste vasemmalla.

Alamme olla jo loppusuoralla, mutta jaksakaa vielä hetki! Seuraavaksi otetaan peitevoide ja sivellin esiin, ja käydään sillä läpi kaikki reunat. Tämä tasoittaa ja tuo huulia kivasti esille.

Puuteri vielä tuon peitevoiteen päälle ja tadaa, olet valmis!ps. Toivottavasti kaikkien joulut ja uudetvuodet meni kivasti! Itse en ole ehtinyt päivittelemään koska ei ole ollut mitään päiviteltävää mutta tänään sain jotain aikaan ja varastossa odottelee 3 postauksen poikasta. Niitä odotellessa!

pps. Mitäs tykkäätte meikkienisäilytys mekanismista? xDD Voitte kuvitella sitä huutoa ja kaaosta mikä kiireisenä coniaamuna vallitsee.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti